Şimdi Ara

gebze de bir adres naıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mehmet akif ersoy camii osman yılmaz mahallesi gebze buraya en kolay nasıl giderim tren tercihimdir lütfen acil yardım edin

• yokmu gebzede oturan?
  • trenle gitceksen gebze istasyonunda inceksin sanırım istasyondan o tarafa doğrudan otobüs yok yani caminin oraya, istasyondan çarşı tarafına giden herhangi bi otobüse bin ve sigorta hastanesinin orda in sonra sigorta hastanesinin ordan yokuş yukarı çık hastanenin ana kapısının olduğu yola yani orda cami çok yakın sora sora bulursun
  • poweruser0 ilgin için teşekkür ederim akşam 8e orda olmam lazım takriben varmam nekadar sürer(trenden indikten sonra)
  • ben sigorta hastanesinin orda oturuyorum yürüyerek istasyona 12 dkda filan gidiyorum ama yokuş aşağı ve biraz hızlı yürürüm otobüsle yol en fazla 7-8 dk sürer biraz dolaşıo çünkü hastanenin orda camiyi ne kadar sürede bulursun bilemicem minareler gözüküodur sanırım zaten kesin bişe sölemiim sen temkinli davran
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun eğer tarif etmeseydin baya problem yaşardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.