Gears of War | Netflix

-
-
eyvah
_____________________________ -
Oyunlarını çok duysam da hiçbirini oynamamıştım Xbox cephesinde olmasından dolayı. Dolayısıyla uyarlama olması beni etkilemeyecektir ama oyununu oynamış olanlar adına umarım iyi bir şeyle çıkarabilirler. Gerçi Netflix söz konusuysa iyi bir uyarlama olmayacağından şüphemiz yok. Yine oyunlarını sevenleri sövdürteceklerdir. Bunu da keşke Halo'yu yapan Paramount alsaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Kasım 2022; 4:0:39 >_____________________________ -
hiç umudum yok ama en azından başrolü doğru seçsinler
gamıng
Dave Bautista Says It's His Destiny To Play Marcus Fenix In 'Gears Of War' Moviehttps://comicbook.com/gaming/news/dave-bautista-marcus-fenix-gears-of-war-movie/_____________________________ -
Marcus karakterini Çinli yada Siyahi yapmazlarsa iyidir. Re dizisinde Wesker karakterine yaptıkları ortada.
olmaz, beceremez netflix. çöp bir yapım daha geliyor.
_____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır. -
Animasyon olsaydı müthiş olabilirdi,netflix çok iyi animasyon konusunda
Filmden sonra animasyon dizi de hazırlayacak Netflix.
_____________________________ Weapons hot vaqueros... -
Umarım s*çıp batırmazlar. Bayılarak oynadıgım bir seriydi.
Batıracaklar, içinden geçecekler emin olabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
GEARS OF WAR' filminin detayları 🎬
▪️ Yönetmen: David Leitch ('Bullet Train')
▪️ Jon Spaihts tarafından yazıldı ('Dune' 1+2)
▪️ Film önce yayınlanacak, ardından yetişkinlere yönelik animasyon dizisi gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Weapons hot vaqueros... -
Netflix'in oyun uyarlamaları ne kadar gecikiyorsa o kadar leş seviyede oluyor. BioShock filmini de uzattılar uzattılar en son bütçesini azalttılar. Tek ümitli olduğu kısmı David Leitch'in Yönetmen olması. En azından aksiyon sahneleri başarılı olacak diyebiliriz. Ama günün sonunda Marcus ile Dom'un seviştiği bir sahne ile de karşılaşabiliriz Netflix sayesinde.
Bromanceee
Tövbe estafurullah tövbe de o kadar da değil, en fazla suriyeli Marcus Fenix bekliyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X