Şimdi Ara

Gears of War II (ÇIKTI) (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
1
Favori
79.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sadece USA için çıkan Gears Of War Triple Pack bile Region Free olarak çıktı. Yurtdışından alacaklar 70 milyona alabilir 2 oyunuda + Gears Of War 2'nin tüm DLC haritalarını indirme şansınız oluyor tabi VPN ile. ^_^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction

    Sadece USA için çıkan Gears Of War Triple Pack bile Region Free olarak çıktı. Yurtdışından alacaklar 70 milyona alabilir 2 oyunuda + Gears Of War 2'nin tüm DLC haritalarını indirme şansınız oluyor tabi VPN ile. ^_^


    Afliksiyon hocam, sharkoon 5.1 ne durumda senin benim yerime de okşa sev onu keşke bulabilsem istanbulda
  • Geceleri iş görüyor.
  • beyler Geow 2 yi aldım ama multi çok zor oynanıyor herkes prof olmuş oyunda, püf noktalarını açıklayın allah aşkına ya da bırakıcam oyunu artık sadece horde modu zevk veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetinKulle

    beyler Geow 2 yi aldım ama multi çok zor oynanıyor herkes prof olmuş oyunda, püf noktalarını açıklayın allah aşkına ya da bırakıcam oyunu artık sadece horde modu zevk veriyor.


    ben zamanında geow 1 oynardım oyunun stili çok acayip oldugundan dolayı,oyuna ve maplere alışman lazım başka bir püf noktası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 7 Ağustos 2011; 16:08:59 >
  • Öncelikli olarak; pompalı silahını iyi kullanmaya bak ve ateş ettiğinde düşman hedefi tutturmaya çalış. Sen boşa kaçırıp rakip sana ateş edip tutturursa 2 mermide kendini yerde bulursun.

    Ayrıca haritaları iyi ezberle. Bomba kurulan yerleri iyi öğren ki tuzağa düşme hatta sende kur arada. Kimin nerden çıkacağı çoğu haritada bellirdir. Ona göre savunmaya geç.

    Testere silahınıda arada kullan ama dediğim gibi pompalıyı iyi kullanırsan oyunda her zaman lider konuma geçersin. Arada cover almayıda ihmal etme. Misal iki kişiye tek dalayım deme ilk başlarda yoksa direk ölürsün ama ustalştığın zaman iki kişiyi bile arka arkaya rahat alırsın.
  • Ah ah yaşayan efsane geow 2...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boidae

    Ve oyun bitti

    Son boss'un daha güçlü kuvvetli olmasını beklerdim
    Oyun başlı başına bir baş yapıt.Orjinal alınmayı hak ediyor ama para yok o kadar
    Her xbox sahibinin oynaması gereken oyunların başında geliyor bence gears of war 2.

    Bu brumak'a bindiğimiz bölümde olan arkadaşlar varsa suya ateş edin ve su grafiğini görün tek kelimeyle muhteşem.Arkadaşın n73ü ile benim odadaki tüplü tvden çektik upload yapıp buraya koyacam en kısa zamanda.
    Görüntü falan idare edersiniz artık


    Son boss dediginiz sey testerelı dev mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Su neside benim icin gelmis gecmis tek efsane oyun budur.Gerek multiplayer gerekse campaign olsun sanki hepsini ozenle tasarlamislar gibi.Tabi ta ki hepsi TU6'ya kadar...Oyunun tum dengesini alt ust eden tabiri caizse sniper-gnasher ile multiplayerin icine ettiler.Zaten ulkemizde can cekisen baglantiya ragmen girip pasalar gibi maclarimizi,killerimizi alma basarisi gosterirken , adam oyuna yeni baslamis fransadan baglantisi 50 mb olup host oldugunda adamın her vurdugunu almasi oyundan sogutan etken olmustur.

    Gecen sene ramazanda Gears3ten sikilip , Gears2ye gecmistim o zaman her seye yeniden baslayip tum achievementlari almaya gozumu karartmistim.Oncelikle tek basima insane campaign in belirli bi sure oynadiktan sonra malum bayagi kasti ve arkadasla bitirdik.Ve sonrasi tamamen multiplayer...Uzun sureli Almanlarla oynadigimiz multiplayerda kanatlari da aldiktan sonra geriye sadece Seriously 2 kalmisti...Zaten 2011den beri oynamanin getirisiyle de yaklasik 20 bin kusur killim vardi.Son bolumdeki boosting ile 2 gunde de Seriously 2yi aldim.Artik oyuna o kadar baglanmistim ki Gears3 e donmek istemiyordum ama beni Seriously 3 bekliyordu...

    Gecen sene boyle mukemmel gecmisti Gears2 ile bu sene de dun itibariyle Omer (KunioKun) le acilisi yaptik.Uzerinden 10 sene de gecse acip aldigim ayni hazla oynayabilecegim bi oyun.Gears tum serisi itibariyle oyle ama Gears2 de ki hava, atmosfer , level ve map designlariyla bendeki yeri bambaskadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gears serisinin en kaliteli oyunu bence de bu. En az 10 kere bitirdim campaign'ini, en son bir hafta önce bir daha bitirmiştim arada Gears'ım tutar açar bunu oynarım. Karakter ve map tasarımları harikulade, özenilmiş bir oyun olduğu her halinden belli. Grafiklerde günümüz için bile çok iyi.
  • Bende özledim tekrar başladım hikaye moduna ben iki şeye yanarım böyle bir şaheseri türkçe olarak oynayamadığıma ikincisi böyle bir oyunun multiplayerını hakkıyla oynayamadığımdan. Kötü oynayamadığımdan değil ama zaten zor oyun bulduğundan, şükredip lagdan burnumuzun ucunu göremeyip sürekli ölüp, yenilip ,yinede çok sevmemden nefret ediyorum. +Puanım olupda haritaları indirememden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal81

    Bende özledim tekrar başladım hikaye moduna ben iki şeye yanarım böyle bir şaheseri türkçe olarak oynayamadığıma ikincisi böyle bir oyunun multiplayerını hakkıyla oynayamadığımdan. Kötü oynayamadığımdan değil ama zaten zor oyun bulduğundan, şükredip lagdan burnumuzun ucunu göremeyip sürekli ölüp, yenilip ,yinede çok sevmemden nefret ediyorum. +Puanım olupda haritaları indirememden

    Ahmet abi haritalar artik iniyor Ancak oyuncu yok oynayacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arm the Homeless


    quote:

    Orijinalden alıntı: kartal81

    Bende özledim tekrar başladım hikaye moduna ben iki şeye yanarım böyle bir şaheseri türkçe olarak oynayamadığıma ikincisi böyle bir oyunun multiplayerını hakkıyla oynayamadığımdan. Kötü oynayamadığımdan değil ama zaten zor oyun bulduğundan, şükredip lagdan burnumuzun ucunu göremeyip sürekli ölüp, yenilip ,yinede çok sevmemden nefret ediyorum. +Puanım olupda haritaları indirememden

    Ahmet abi haritalar artik iniyor Ancak oyuncu yok oynayacak...

    Ekle oynayalım istersen?




  • Oyun çok süper coktan cıktı Bu işaretlerden hangi konsol olduğunu anlamışsınızdır bu Konsolda ayrıca
    Sarıyor yav Örnek:




  • Coalition Studios Geow2 nin bug lı photojournalist ach ını düzeltmiş,tekrar çalışıyor;=)



    https://twitter.com/ProGear360/status/619238872224903168




  • oyuna xbox one x desteği geldi ve tüm dlcler bedava oldu
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.