Şimdi Ara

Gears Of War Düşük Gpu Kullanımı - SORUN ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün yaptığım 4k testinde cpu render 98 fps'ye kadar çıktı. Yani baya bir artış oldu. 2k'da nedense düşük oluyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    düşerse işlemciye o kadar yük biniyormuş hocam , bana da öyle dediler , hakikaten de öyle, enteresan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvtumtclk

düşerse işlemciye o kadar yük biniyormuş hocam , bana da öyle dediler , hakikaten de öyle, enteresan :)

Şimdi youtubedan bakımda , 4k'da 6700k ile hemen hemen aynı fps'yi almışım. Tabi cpu render 6700k'da almış başını gitmiş ama fps olarak aynı sonucu almışız. Benden 1-2 fps fazla almış sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: dvtumtclk

Şimdi youtubedan bakımda , 4k'da 6700k ile hemen hemen aynı fps'yi almışım. Tabi cpu render 6700k'da almış başını gitmiş ama fps olarak aynı sonucu almışız. Benden 1-2 fps fazla almış sadece.

2715x1527 geforce experience ile DSR açtım hocam bu çözünürlükte şimdi. QHD seçtirmiyordu. Bir de 4K var ama zamanım yok sonra denerim. 45-60 fps arası alıyorum, fps kaybım 5 fps , ayarlar high'da. doku kalitesi de high. ve gpu kullanımı sürekli 99 düşmüyor . olması gerektiği gibi. Demek 2K monitörüm olsa rahatlıkla oynayacaktım. Duruma göre DSR'da oynayacağım. GTX950 ve FX6300 ile QHD 2K GTA5 oynayabileceğim aklıma gelmezdi.Vaktim olduğunda benim konuya tüm testleri eklerim.

• Sorun nvidia sürücüsü kaynaklı bir sonraki surucude bu problemin gidebileceği belirtilmiş.

• Arkadaşlar sorun formattan sonra düzeldi. Performansım baya arttı. Cpu puanında ciddi fark oluşturdu.

Formattan Önce AMD9590
     Gears Of War Düşük Gpu Kullanımı - SORUN ÇÖZÜLDÜ

Formattan sonra AMD9590

AMD8350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 16 Ekim 2016; 11:29:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.