Şimdi Ara

Gears Of War 2 Pc'ye Gelmeyecek Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epic Games'ten Cliff Bleszinski'nin yaptığı açıklamaya göre firmanın Xbox 360 platformuna özel olarak geliştirdiği aksiyon oyunu Gears of War 2, PC platformu için hazırlanmayacak. Bleszinski buna neden olarak ise oyunun tamamen Xbox 360'a göre hazırlanmasını gösterdi.
    TRGamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 30 Ağustos 2008; 14:18:55 >

• buraya neden actin konuyu ???
  • gelmeyecek keşke gelseydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Za-zoo

buraya neden actin konuyu ???

ben işimi bilirim dert etme sen
    nereye açsaydım uzaya mı?
  • quote:

"Gears of War is a great franchise first and foremost for Xbox 360, and therefore we're focusing on that platform for Gears of War 2. We've decided we're not going to do a PC version this time around."
    This time diyor özellikle ki bu şimdilik demek. Asla çıkmaz anlamına gelmiyor. 2 sene önce ilk oyun için de PC'ye çıkması mümkün değil diyorlardı ama geçtiğimiz Kasım'da PC'ye çıkardılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

Orjinalden alıntı: Za-zoo

buraya neden actin konuyu ???

ben işimi bilirim dert etme sen
    nereye açsaydım uzaya mı?

Esprilerini geliştir yeter.
  • Biz pc kullanıcıları için büyük kayıp olacak ama yapacak bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

"Gears of War is a great franchise first and foremost for Xbox 360, and therefore we're focusing on that platform for Gears of War 2. We've decided we're not going to do a PC version this time around."
    This time diyor özellikle ki bu şimdilik demek. Asla çıkmaz anlamına gelmiyor. 2 sene önce ilk oyun için de PC'ye çıkması mümkün değil diyorlardı ama geçtiğimiz Kasım'da PC'ye çıkardılar.

Arkadaş açıklamış bir güzel.. Konu kapanmıştır dağılabilirsiniz

• Hiç şüpeye düşmeyin,1.si gelen oyunun 2.si de gelir.Hem daha XBOX'a bile çıkmadı.

Xbox'a çıktıktan 1 yıl sonra pc versiyonu da çıkar.
  • 1 sene sonra çıkacaktır.
  • Zaten açıklamalar 1-2 kelime oyununa bakar... GTA IV çıkmayacak çıkmayacak... Sonra biri çıkar; gördük ki PC'ler bu oyundan mahrum kalmamalı... "Yok yaa"
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 30 Ağustos 2008; 14:53:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

1 sene sonra çıkacaktır.

hadi hadi burda yağ çekme bize
    trgamerde gördüm oyunu oynamak isteyenler xbox alsın diyodun
  • 1 sene sonra çıkar kesinlikle..Diğer oyunda tam 1 sene sonra çıkmıştı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

1 sene sonra çıkacaktır.

hadi hadi burda yağ çekme bize
    trgamerde gördüm oyunu oynamak isteyenler xbox alsın diyodun

Ne yağı yahu ben bekleyemem diyorsan mecbur Xbox alacaksın başka çaren yok, ilk oyun PC'ye çıktı diye bunun da geleceğini sanmayın PC de oyun az satıyor nsl olsa...

• Kesinlikle çıkacaktır, yılların GTA'sı bile çıkmayacak denilerek piyasaya sürüldü. Çıkmasa ilk oyun çıkmazdı neredeyse x360'ın en sevilen oyunuydu.
  • Satabilsin diye öyle söylüyorlar. Bu oyun PC'ye gelir
  • Gelir, o da gelir, 3 de gelir.
  • Marcus Fenix bu forumda takılıyodu kendisine sordum "kesinlikle çıkacak" dedi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Marcus Fenix bu forumda takılıyodu kendisine sordum "kesinlikle çıkacak" dedi bana

eski nickin neydi senin
  • Sıkılıp yarım bıraktığım nadir oyunlardandır kendisi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.