Şimdi Ara

Gears Of War 2 ( 2 Kişilik Nasıl Oynanır )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konunun Yeri Burasımı Bilmiyorum Ama Şuanda İnanılmaz Bir Hevesle Yazıyorum Bu Yazıları.
    Daha Dün xbox360 Aldım Hayırlısı İle.Tabi Evde Birde Abim Var.Elimde Gears of War 2 Diye Bir Oyun Var.Dün Oyuna Girdim Co-op Seçenekleri Var Heralde Orda Neyi Tıklasam Böle Bi Yazı Çıkıyor Karşıma Bunu Oynamak İçin Nerelerden Ne Gibi Bi Ayar Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gears of War 2 İki Kişilik Nasıl Oynanır?

God of War 2 Kişilik Nasıl Oynanır?

Gears of War 2, iki kişinin aynı konsolda veya çevrimiçi olarak birlikte oynayabileceği kooperatif bir oyun moduna sahiptir. İki kişilik oynanışın nasıl etkinleştirileceğine dair adımlar şunlardır:

• Yerel İşbirliği:

• İki kontrol cihazını konsola bağlayın.
      • Ana menüde "Kampanya" seçeneğini seçin.
      • "Kooperatif" seçeneğini seçin ve ikinci kontrol cihazını kullanan oyuncuyla birlikte oynayın.
    • Çevrimiçi İşbirliği:

• İki Xbox Live hesabına sahip olun.
      • Xbox Live hesabınıza giriş yapın.
      • Ana menüde "Çok Oyunculu" seçeneğini seçin.
      • "Kooperatif" seçeneğini seçin ve diğer oyuncuyla birlikte oynayın.

Gears of War 2'de iki kişilik oynanış, oyunun tüm kampanya modunu tamamlamanıza olanak tanır. İki oyuncu, düşmanlara karşı birlikte savaşabilir ve oyunun hikayesini birlikte deneyimleyebilir.

God of War PS4 2 Kişi Oynanır mı?

Gears of War 2, God of War serisinin bir parçası değildir. God of War serisi, PlayStation konsolları için özeldir ve yerel veya çevrimiçi olarak iki kişilik oynanış sunmaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bak Dostum önce 2 koluda aç daha sonra her iki kollada Sign in ol tabi bunun için 2 profil lazım daha sonra ana menüden Multiplayer Co-op seçeneğine gir ordan split-Screen var ona girince zaten starta basman yeterli...
  • 2 Profil Yapmam Şart Yani ?
  • 2 Koldan Nasıl Giriş Yapıcam :S Sign Nasıl Olucam Yani Profil Olarak ?
  • Xbox tuşuna basacaksın orada tuşu var ikinizde ayrı ayrı profillerden gireceksiniz.
  • Tamam Arkadaşlar Teşekkür Ederimde Ben Diyorumki 2. Profilden Nasıl Giricem Onu Bi anlatsanız ?
  • Oyun gir split screen'in oldugu bolume gel 'ye bas 2. kolla, olustur bir profil bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuNatich -- 10 Temmuz 2010; 19:53:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.