Şimdi Ara

Gearbest.com'da Encard kullanamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nomox1

quote:

Orijinalden alıntı: Shallow Bay

adamlar western union veya banka havalesi yapın diyor ödeme sayfasında öyle seçenekler göremedim ? nasıl olacak

az önce baktım bu yöntemler 100 dolar ve üzerinde açılıyormuş artık adamlara küfür edecem 100 dolar altı alışveriş yapamıyorum 100 dolar üstünde sorun yok zaten diyorum western union kullan diyor oda 100 dolar üstünde açılıyor. Sorunu çözeceğiz falan diyor ama klasik mesajlar işte.

Hocam aşırı pasifler ben laf anlatmaktan sıkıldım . Sırf o yüzden hesap açma ücreti ve hesap işletim ücreti olmayan tüm bankalara baş vurdum . Bizim bankalarda bi ayrı pasif özellikle Garanti . Şubenin iGarantiden haberi yok iGaranti şubesiz işlem yapamıyor resmen 3-4 günümü yediler saçma sapan şeylerden şubeye gidiyorum Müşteri hizmetlerini arayın diyor Müşteri hizmetleri şubeden halledin diyor . En sonunda şubeye gittim müşteri hizmetlerini aradım onlar konuşa konuşa hallettiler .

Arkadaşlara yardımım dokunsun 100 dolar altı çalışmayan bankalar .
    iGaranti
    Nuvo
    Enkart
    Ceptetep

Çalışanlar ( Benim bizzat deneyimim olmadı forum kullanıcılarının söylediklerine göre )
    İng Sanal kart
    Ziraat Kart
    Axess

Bilen arkadaşlar söylerse bu hesaplardan hesap açım ücreti vs var mı ? Bizim için de faydalı olur .

Ayrıca demeden edemeyeceğim söyle bir memnuniyet sıralaması yapmak istiyorum . Başvuru sırasındaki deneyimlerim ile alakalı .

Enpara ve Cepteteb : En başarılı firmalar , Müşteri hizmetleri nazik ve kaliteli hizmet veriyorlar , başvuru için randevu sistemi var çok kolay bir şekilde başvurudan 2 gün sonra gelip kartı veriyorlar ve kart hemen aktifleşiyor hemen kullanabiliyorsun , Kendi çalışanları geliyor randevuya işine hakim insanlar takım elbiseli eli yüzü düzgün nazik ve kibarlar .

Nuvo kart : Müşteri temsilcileri nazik ve kaliteli ama anlaşmalı oldukları Aktif ileti kuryeleri konuya hakim değil ve geç geliyor başvuru için kimlik fotoğrafı çekmekten aciz insanlar ilk geldiğinde yapamadı kart 1 hafta oldu hala aktifleşmedi bu sorundan dolayı ve bunda Nuvo'nun da payı var hemen inceleme yapmıyorlar 1 hafta sonra cevap geliyor .

PTT kart : Başvuru kolay Ptt den yapıyorsunuz hemen 2-3 dakikada yapılıyor ama kart 10 gün oldu gelmedi daha ayrıca 20 gün sürüyor dediler bu çok rezalet bir durum bence .

iGaranti : En saçma firma , şube ve Müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi yok saatlerce şubede sıra bekliyorsunuz ve senin işini halletmeden yolluyorlar müşteri hizmetleriyle hallet iGaranti işlemlerini buradan yapamıyoruz diye müşteri temsilcileri kaba ve sinir bozucu insanlar ukala tavırları var ve sizi dinlememek için sesini yükselterek sesinizi bastırmaya çalışıyorlar . Bir hesap açtırmak ancak bu kadar zor olabilirdi .

Axess olmuyor dun denedim ayni hata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın Ziraat Genç Kartı var o da olmadı
  • sistemi kontrol ettik bir sıkıntı yok sorun sizden kaynaklı olmalı başka sizin gibi sorun bildiren olmamış diyor adama laf anlatamıyorum ya. Ticket açanlarınız ticket numarasını söylerse iyi olur adama atacağım.

arkadaşlar bir forum buldum ve anladığım kadarı ile yurt dışından satış yapan sitelerin bu forumda ayrı ayrı sayfaları var ve gearbest'in yetkili ekibi böyle amatörce bir konu açmış ilk başta şaka sandım ama cidden yaptıkları çözüm bu gibi duruyor.

Biraz araştırdım ve sonunda forumda gearbest yetkilisini buldum. Bu arkadaş sorundan haberdar ve özelden siteye kayıt olduğunuz eposta adresini iletirseniz sorunun çözüleceğini söylüyor eposta adreslerini gearbestin ana merkezine iletiyor 2. partiyide bugün yapacakmış.

http://forum.donanimhab...ofile.asp?memID=2280110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 25 Haziran 2016; 18:51:56 >

• Bende de kart hatası veriyor şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.