Şimdi Ara

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
69
Favori
60.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu başlığı kablosu için ne önerirsiniz peki yine aynı siteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

hocam bu başlığı kablosu için ne önerirsiniz peki yine aynı siteden

http://www.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_293983.html
    yüksek kaliteli kablodur
  • takipsiz olarak aldığım piston 3 kulaklık 1 ay içinde bugün teslim edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 15 Mart 2016; 19:46:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gearbest gerçekten hesaplı güzel ürünler satıyor ama şöyle bir sorunum var. Sipariş gelmiyor. 3 ayrı sipariş verdim ilki 1 ay oldu hâla ulaşan paket yok...
  • Arkadaşlar elektronik sigara alacağım. 49 dolar tutuyor. Netten bulduğum çekler indirim yerine bindirim yapıyor. :)

http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_263337.html
  • serghat kullanıcısına yanıt
    paket olarak e-sigara alırsanız, geri gönderilir. parça parça almanızı tavsiye ederim. indirim kodları büyük ihtimal indirimli ürünlerde kullanılamıyor. normal satış fiyatlı ürünlerde geçerli oluyor. tabi geçerli bir indirim kodu ise.
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için
  • Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Eleaf I just 2 model ve 5 adet atomizer aldınız mı?
    ben 2 gün önu ürünü sipariş verdim ancak unuttum ve takipli vermedim ücretsiz kargo ile gönderdiler, umarım 30 gün civarında elime geçer daha önce araç kameralarında kendisi otomatik takip kodu veriyordu bu kez dalgınlığıma geldi 40$ altında kaldığı için takip kodu vermediler.

Eleaf I just 2 modelinden memnunmusunuz, başka neler almam gerekir nerelerden hangi ürünler tedarik edilebilir.

Aldım 3 ayı geçti ve sigaraya veda ettim şu an hala kullanıyorum ben Gearden almadım cigabuy dan aldım ama bu ara esigara ürünlerinin açık ara alınma adresi fasttech dir..

Keşke takipli alsaydınız..2 Gün oldu dediniz bence acilen ticket açıp durumu bildirin ve takip kodu talep edin..Aldıklarınızın yanına gereken tek şey likit onuda tr den az daha pahalıya temin edebilirsiniz..

Aldım 3 ayı geçti ve sigaraya veda ettim şu an hala kullanıyorum ben Gearden almadım cigabuy dan aldım ama bu ara esigara ürünlerinin açık ara alınma adresi fasttech dir..

Keşke takipli alsaydınız..2 Gün oldu dediniz bence acilen ticket açıp durumu bildirin ve takip kodu talep edin..Aldıklarınızın yanına gereken tek şey likit onuda tr den az daha pahalıya temin edebilirsiniz..

öyle yapacağınıza günde 3 paket sigara içen ben devlet hastanesinden randevu alarak sigaraya veda ettim ben sigarayı bırakabiliyosam bunu herkes başarabilir sadece ilk gün biraz sabır hepsi bu.

• Hort olmuş konu :)siz hala oralardamısınız ben aldım ve 4 aydır kullanıyorum 2. günden itibaren sigara içmedim esigarada amaç nikotin bağımlılığını azaltarak bırakmak..isteyen hastaneye başvurur isteyen bu yolu seçer tercih meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Hort olmuş konu :)siz hala oralardamısınız ben aldım ve 4 aydır kullanıyorum 2. günden itibaren sigara içmedim esigarada amaç nikotin bağımlılığını azaltarak bırakmak..isteyen hastaneye başvurur isteyen bu yolu seçer tercih meselesi..

Ben yol göstermek adına yazdım arkadaşım senin içip içmemem nasıl bırakacağıın da beni bağlamaz o yoldan bende 3 sene önce geçtim öyle e sigarayla filan bağımlılık bitseydi burda konuya yazmazdım
  • Tarz ofsayt..en iyisi yanıtlamamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi yi aksiyon kamerası almak istiyorum bu kameranın fiyatını 60$ civarına indirmemiz mümkün mü ya da yaza kadar beklersem inme ihtimali var mı fiyatın
  • arbna kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım hocam. Yardımcı olmaya çalıșacagım.

• bir referans da ben alabilirmiyim
  • Beyler 26.02.2016 tarihinde 2 farklı adrese ürün sipariş vermiştim. Benim kendi adresime olan ürün 09.03.2016'da geldi fakat diğeri hala gitmemiş. Sebebi ne olabilir ? Chat ile konuştum, ürünün gelmesinin 25 günü bulabileceğini ve yolda olduğunu söyledi. İşin kötüsü bana gelen ürün 1 dolarlık, gitmeyen ürün 15 dolarlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 18 Mart 2016; 16:51:57 >
    Tam olarak kaç günde geldi? 28 kasımda sipariş verdim, 5 ve 10 aralıkta gönderdiler sözde ama gelen giden yok. Ptt kargoya soruyorum isim ile kontrol edemiyoruz diyor göreli.
    3 ayı geçti para iadesi alabilir miyim acaba? Nasıl bir yol izlediniz siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Tam olarak kaç günde geldi? 28 kasımda sipariş verdim, 5 ve 10 aralıkta gönderdiler sözde ama gelen giden yok. Ptt kargoya soruyorum isim ile kontrol edemiyoruz diyor göreli.
    3 ayı geçti para iadesi alabilir miyim acaba? Nasıl bir yol izlediniz siz?

Ticket açıp hak talebinizi yaratın

Çoktan açtım, oyaliyorlar

Bu mesaja eklenen görseller:

• MySun kullanıcısına yanıt
    bu süreç böyle aldım-verdim usülü devam eder ise alışverişi paypaldan yaptıysanız direkt hak talebi açın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Çoktan açtım, oyaliyorlar

Bu mesaja eklenen görseller:

işin enteresanı bana 3 ay falan sürdü kargom gelmiş para iadesi de almıştım 27 dolardı şimdi aldığım parayı vermek istiyorum diye ticket açtım hala da 1 hafta oldu ilgilenen yok

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.