Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olabilir hocam zaten Samsung ürün sayfasında da bu durum belirtilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windshair kullanıcısına yanıt
    Evet, ya reddediliyor ya da SMS yolu ile gelen aramaya cevap verilebiliyor.
    Ben bunun, saatle konuşma imkanı olmadığı için, yazılımsal olarak bilerek böyle yapıldığını düşünüyorum.
    Yani saat üzerinden telefonu açmanın anlamı olmadığını düşündüler herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanoc T kullanıcısına yanıt
    İyide gear sport ile bağımsız olarak Bluetooth kulaklığıyla bağlanabilirsiniz müzik dinleyebilirsiniz neden çağrı yanıtlamasın anlamadım. Sırf uyum sorunu olmasın diye jabra elite sport yerine gear iconx aldım. yani her marka cihaz ile kullanılabiliyor derken böyle önemli özellikleri kullanmamak çok saçma.

• windshair kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.

Ben de aklıma gelen ihtimali paylaştım.

Bu arada ben de Huawei ile tam uyumlu, sorunsuz kullanıyorum.

Samsung vb kullanan arkadaşlar da aynı durumda acaba?

• Gece saat kolumda %70 şarj ile yattım, az önce uyandım saatin şarjı bitmiş kapanmış. Rahatsız etmeyin moduda açıktı, ilginç geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç hocam hem telefonda hem saat icin rahatsız etme modunu kullanıyorum. Hiç bu kadar aşırı pil kullandığını görmedim. Bence saatin uygulama ve ayarlarını kontrol edin.

• Yaklasik 1 senedir kullanıyorum saati hiç böyle bişey yapmamıştı. Gece kolumda bezel dönüp durdu da şarj öyle mi bitti acaba?

Aynısını dün gece benim de yaşamış olmam bir rastlantıdır umarım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Bu gece tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak
  • Gear sport ile ilk bisiklet turumGear Sport Ana Konu ve Kullancılar KulübüGear Sport Ana Konu ve Kullancılar KulübüGear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

Hocam dün ben de yaşadım aynısını. Sabah saati koluma takayım dedim. Bir baktım saat açılmıyor. Dün spordan gelmiştim ve %70 pilim vardı. Sabah sıfır olmuş.
  • Samsung dün gece veri toplamış demekki

• Dun aksam yuzde yuze getirdim bende. Pek kullanmadim, simdi uyandigimda ise yuzde 52 sarjim kalmis. Herkese boyle olmasinin aciklamasi nedir? Biz farkinda olmadan guncelleme mi yapmis saat?

• Gece tekrar %80 de koluma takmadan bıraktım ve bu sabah %20 kalmış. Pil kullanımında bildirimler en üst sıradaydı, ama bildirimle olacak şey değil bu

• %70'ti yatağa yattığımda %20 şarjla uyadım ben de yine. @hsinan93 ün dediği gibi bende de notifications kısmı yüzde elli küsürle en çok şarj yiyen modüldü.
  • İlginç bir şekilde dünyadaki herkes bu durumu yaşıyor şuan

• Sanırım bazı versiyonlarda oldu bu durum. Bende %77 ile yatmıştım dün aktivite falan yapmıştım bayağı oynamıştım saatle %99 dan 77 ye düşmüştü ama sabah 09:40 ta %72 olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Sanırım bazı versiyonlarda oldu bu durum. Bende %77 ile yatmıştım dün aktivite falan yapmıştım bayağı oynamıştım saatle %99 dan 77 ye düşmüştü ama sabah 09:40 ta %72 olmuştu.
    Yazılım versiyonunuzu paylaşır mısınız?
  • Belki işinede yarar benin saatin yazılım sürümü R600XXU1ARG1

• Satın aldığım Strap Studio Gear Sport Hybrid Kayış geldi, daha mı güzel oldu ne

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar KulübüGear Sport Ana Konu ve Kullancılar KulübüGear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü
    Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 17 Ekim 2018; 10:5:46 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.