Şimdi Ara

GE70 Apache Pro 2014 Nisan Çıkışlı Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımı geçen sene ekim ayında dolar bu kadar yüksek değilken satın aldım. Satın aldığım ay sonbahar olduğu için ısınma sorununu gözlemleyemedim. Kış ayları bitti yaza yaklaştık makinem normal sıcaklıkların üstüne çıkmaya başladı. Anlık fps düşüşleri yaşıyorum. CS:GO oyuncusuyum. CS:GO da ilk aldıgımda ultra ayarları açıp 100 den düşük fps algılamıyordum. Şuan en düşük low ayarlarda maximum 150 fps alıyorum ve 10 saniyede bir bu değer 20 lere düşüyor geri yükseliyor. Bu konuyu başka forumlarda 'sudden fps drops' başlıklarında gördüm hiçbiri yardımcı olmadı sizce msi garantisine göndermelimiyim yazımsal olabilir mi sorun? Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaphakayhan

Cihazımı geçen sene ekim ayında dolar bu kadar yüksek değilken satın aldım. Satın aldığım ay sonbahar olduğu için ısınma sorununu gözlemleyemedim. Kış ayları bitti yaza yaklaştık makinem normal sıcaklıkların üstüne çıkmaya başladı. Anlık fps düşüşleri yaşıyorum. CS:GO oyuncusuyum. CS:GO da ilk aldıgımda ultra ayarları açıp 100 den düşük fps algılamıyordum. Şuan en düşük low ayarlarda maximum 150 fps alıyorum ve 10 saniyede bir bu değer 20 lere düşüyor geri yükseliyor. Bu konuyu başka forumlarda 'sudden fps drops' başlıklarında gördüm hiçbiri yardımcı olmadı sizce msi garantisine göndermelimiyim yazımsal olabilir mi sorun? Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

işlemciyle tümleşik ekran kartını kullanıyor olabilir (yani kapatma tuşunun ışığı oyun oynarken maviyse ) eğer değilse yazılımsal bir sorun vardır. servise gönderme fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaphakayhan

Cihazımı geçen sene ekim ayında dolar bu kadar yüksek değilken satın aldım. Satın aldığım ay sonbahar olduğu için ısınma sorununu gözlemleyemedim. Kış ayları bitti yaza yaklaştık makinem normal sıcaklıkların üstüne çıkmaya başladı. Anlık fps düşüşleri yaşıyorum. CS:GO oyuncusuyum. CS:GO da ilk aldıgımda ultra ayarları açıp 100 den düşük fps algılamıyordum. Şuan en düşük low ayarlarda maximum 150 fps alıyorum ve 10 saniyede bir bu değer 20 lere düşüyor geri yükseliyor. Bu konuyu başka forumlarda 'sudden fps drops' başlıklarında gördüm hiçbiri yardımcı olmadı sizce msi garantisine göndermelimiyim yazımsal olabilir mi sorun? Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Donanımsal bir sorun gibi görünmüyor. Hocam en garantisi; temiz bir Windows ve driver kurulumu. Eğer bunları yaptıktan sonra sorun devam ederse, o zaman donanımsal olduğunu düşünebilirsin.

• Temiz bir windows ve driver kurulumu sorununuzu çözecektir diye umut ediyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.