Şimdi Ara

ge60<a5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önünüze gelene öneriyorsunuz ge60 ama şuan sıkıntı olmayan i5 seneye wd yi ve benzerlerini açamayabilir ondan sonraki seneyi düşünmek bile istemiyorum çünkü ; adamlar minimum 8 çekirdekli i7 olacak demiş i5 gibi şeyler fps verecek ki i7 diye bastırmışlar ekran kartı iyi diye öneriyorsunuz 765 di herhalde ama şunu söyleyim oyunda ekran kartı en önemlidir ama FPS de işe işlemci girer şuan kendimden biliyorum bilgisayarım her oyunu açıyor ama çekirdek kötü olduğundan oc yapsam bile FPS sorunu alıyorum öyleki 1440x900 de de 800x600 de de aynı fps yani ekran iyi ama işlemci dayanmıyor bence artık monster ın yeni a5 lerini önermenin zamanı geldi hem ekran kartları 875 mi 890 mı daha yüksek %30 daha güçlü , hem i7 ,ge60 gibi 16 GB Rami yok ama yeni oyunlarda şuan 6 civarı istiyor Monster 8x1 yerleştiriyor yükseltmek kolay olsun diye bence a5 ge60 dan önce önerilmeli ( MSI la alıp veremediğim yok :) zaten ge60 haftalardır öneriliyor çıkalı kaç ay oldu tam bilmiyorum ama a5 ler yeni diye biliyorum arkadaşlara bir seçenek daha açmak istedim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik monster reklamcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Klasik monster reklamcisi

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Monster ın mağazası var mı istanbulda. Teknosa tarzı bir mağaza

• quote:

Orijinalden alıntı: alper1461

Monster ın mağazası var mı istanbulda. Teknosa tarzı bir mağaza

Kadıköy'de varmış.

• Hayatımda hiç monster kullanmadım arkadaşlardada yok alırsamda büyük ihtimal asus alacağım ailem MSI monster gibi markaları biz bilmiyoruz samsung,asus falan alırız diyorlar , İstanbul da var galiba monster mağazası , bana monster reklamcısı diyenler MSI reklamcısı ki böyle bir şey yazmışlar :) üstün oyun fanı sesi var ge60 da çok ses çıkarıyor diyorlar plastik malzemesi iyi değil diyorlar MSI düşmanı olsam veya reklamcı olsam bu tür şeyler yazardım :) yazmamın nedeni her oyun laptobu isteyene 2000-3000 arası bütçe verenleri Ge60 demek farz olmuş gibi ben farklı bir seçenek gösterdim :)

• Ben şahsen Monster linkide veriyorum.... Ama i7 dışında bir işlemci kullanmadığı için 2500 altı bir ürünü yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A5 2200 bende zaten 2200 olan la 2500 olanları söylüyorum

• Monsterın 2500 e kadar 128bitlik ekran kartlı makinası yok 2200 civarı olanlar 64 bit .
  • Evt 1 tanesi sadece 64 bit gerisi 128 bit diye biliyorum

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jv-cn211d-core-i7-4700qm-240-ghz-8-gb-1-tb-4-gb-vga-156-freedos-pmu296216 buda baya iyimiş asus n55JV-CN211D diye geçiyor cidden tasarımı monster la msi ı geride bırakıyor gibi
  • e sonuçta asus :)
  • :) biraz araştırdım ekran kartı performansı e765 ten %80 yavaşmış sonuç olarak MSI in ge60 16 GB ile fark atarken monster ın su 2500 TL olanı i7 ile fark atıyor ge60 da SSD varsa bir tık önde olabilir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.