Şimdi Ara

GE60 0ND-411TR vs GE60 0ND-412TR vs GE60 0ND-660XTR Arasındaki Farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben başka göremedim.
  • Bu 3 notebook'un da fiyatı 2250tl civarında. Hiç bir farkları yoksa almaya değer mi? İleride ekran kartı yetersiz kaldığında değiştirilebiliyor mu? Yani "on board" mu değil mi? Hdd'yi çıkarmadan ssd takabiliyor muyuz? Son olarak da Msi markasını tavsiye eder misiniz, yoksa Sony, Asus, Toshiba'ya yönelmek mi daha iyi olur?

Orijinalden alıntı: ridsl

Bu 3 notebook'un da fiyatı 2250tl civarında. Hiç bir farkları yoksa almaya değer mi? İleride ekran kartı yetersiz kaldığında değiştirilebiliyor mu? Yani "on board" mu değil mi? Hdd'yi çıkarmadan ssd takabiliyor muyuz? Son olarak da Msi markasını tavsiye eder misiniz, yoksa Sony, Asus, Toshiba'ya yönelmek mi daha iyi olur?

maalesef bu kartlar upgrade edilemiyor ileride yani anakarta gomulu kartlar. internette mxm slotlu laptoplar diye aratirsaniz o laptoplarda ekran karti degistirme sansi var iyi gunler
  • dıkkatlı bakarsan arkadasım vermıs oldugun ıstanbulbılısımdekı msi lınklerı arasında sadece 2 fark var bırısınde wnı8 yuklu dıgerınde degıl bırde aralarındakı fark ses cıkısı bırınde stereo dıgerınde Dolby Digital ozellıgıne sahıp pcdepo dakı modelde ıse sadece hedıye kısmında fare ve canta yanında hedıye olarak gelıyor baskada gordugum kadarı ıle aralarında fark yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.