Şimdi Ara

GDR2 de Kalmak İstiyorum,Windows 10 Yüklemesini Nasıl İptal Ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gdr 2de kalmak istiyorum,10 u kendisi indirmiş telefon ve 4 gün içinde yüklemezseniz otomatik yüklenecektir diyor.Bunu nasıl engellerim ? Ben yüklenmesin istiyorum iptal edemiyor muyuzhttps://store.donanimhaber.com/0b/21/34/0b213484bd53cdc265c5954882dfefae.png

• Telefon guncellemesinde şebeke izin verdiğinde otomatik olarak yukle seçeneğinin tikini kaldırdığınızda yine aynı uyarıyı veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir yer görmedim  GDR2 de Kalmak İstiyorum,Windows 10 Yüklemesini Nasıl İptal Ederim?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Arkadaşlar gdr 2de kalmak istiyorum,10 u kendisi indirmiş telefon ve 4 gün içinde yüklemezseniz otomatik yüklenecektir diyor.Bunu nasıl engellerim ? Ben yüklenmesin istiyorum iptal edemiyor muyuzhttps://store.donanimhaber.com/0b/21/34/0b213484bd53cdc265c5954882dfefae.png

Insider'ı silin yeterli.

• Alfren kullanıcısına yanıt
    insider ı sildim çoktan :(
  • Veri ayarları diye başlayan kutucugu kastedmiştim ama tiki kaldırmışsınız zaten. Belki gözden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim.

• Başka bir yolu yok sanırım bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfırlamayı deneyin sadece program ayarlarının yedegini alın sonra kartı cıkarın diger gerekli seyleride yedekleyin.
  • Telefonu sıfırlamaktan başka çare görünmüyor. güncelleştirmeleri otomatik indir seçeneğini açık unuttuğun için kendliğinden wp10 güncellemesini indirmiş. Ben memnunun gdr2 den şarj olarak eskisine göre daha uzun gidiyor. Hem de cihaz daha seri çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırladım tekrar kuruyorm arkadaşlar mecbur
  • 720ye ne zaman gelir gdr2 ? bilginiz var mı
  • Bazı modeller W10 öncesi GDR2 alıp yükseltildi. Eğer W10 güncellemesini yaparken yüklemediyse ve doğrudan W10 yüklediyseniz, yayınlanmadığı için alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliens

Bazı modeller W10 öncesi GDR2 alıp yükseltildi. Eğer W10 güncellemesini yaparken yüklemediyse ve doğrudan W10 yüklediyseniz, yayınlanmadığı için alamazsınız.

Hayır hocam w10 yüklemedim. Zaten deneme sürümlerinin hiçbirini yüklemedim. İlginize teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.