< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 15 Eylül 2020; 19:44:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 15 Eylül 2020; 19:44:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
B suv aile aracı değildir. Macera arıyorsunuz.
|
Almayi düşündüğüm dönem çok arastirdim;
Arka camlar küçük oldugu icin arka taraf boguk gelmişti. Sürüş zevkliydi basta uzay araci gibi gelmisti gazlayinca cikan ses garipti ama guzeldi, ic malzeme kalitesi fena degildi. Tasarim goreceli ama bence guzeldi. O dönem sportage da bakmıştım chr ona göre biraz daha alcak gelmişti. Mtv ile yakit hesabini yapmistim. Dizel veya lpgliden farkli bir tasarruf sağlamiyordu. Bana gereksiz gelmişti. Hybrid bakimi, gelecegi vs gibi kaygılar yüzünden vazgeçmiştim. Alsam sirf tasarimi icin alacaktim. Sizin durumda ben olsam sportage verip chr almazdım. Tabi herkesin kendi karari, yasadiklari hissettikleri beklentileri farkli. Hayırlısı olsun. 👍🏻 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 30 Ağustos 2020; 21:56:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 30 Ağustos 2020; 23:47:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 31 Ağustos 2020; 10:59:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanonetwork -- 31 Ağustos 2020; 8:58:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|