Şimdi Ara

GAZİANTEPSPOR MAÇI ( DEĞERLENDİRMEM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Lige kötü başlama rahatsızlığımız hala devam ediyor.Ve Lige Kötü başlama konusunda uzmanlaştığımızı hatta kazanılacak 1 puana sevineceğimizi de biliyoruz ama olmuyor olmuyor beyler.2050 ye de gelsek bu hastalığımızı tedavi edemeyeceğiz.

Neredeyse A'dan Z'ye herkes kötüydü ve nedendir bilinmez oyuna girenlerin bile etkisi olmadı.
    Volkanla başlayan,Guiza ile biten halka o kadar inceldi ki Aragones maçı izlemek yerine Yeri izlemeyi tercih etti.Bu kişiliksiz oyun bildiğimiz Fenerbahçe değildi belki ama Aziz Yıldırım ve Ekibinin ne kadar yanlış işler yaptığını da ortaya koyuyordu aynı zamanda.Aurelio gibi bir adamı elinden kaçırıp Yerine Maldonado gibi Mal bir oyuncuyu kalkıp dikersen o mevkiye bu sonuçlar kaçınılmaz olur arkadaş.

Bugün oyunda iyi sayılan sadece 2 oyuncu vardı
    R.Carlos ve Alex.
    Bunlara lafım yok.

Ama diğerlerine hani Recep İvedik der ya ( Allah hepsinin bin belasını versin ) içimden bunu demek geliyor ama demiyorum.

Gaziantepte Tabata ve Beto gerçekten iyi oyuncular.Tabata'nın attığı gol güzeldi fakat Volkan o şutu nasıl yedi anlamıyorum.Volkan Euro 2008'den sonra çok şişti,kendine gelmesi gerek.

Geçen yıl Sağ bekte harikalar yaratan Gökhan Gönül şu an yerlerde sürünüyor ne yazık ki.Müthiş derecede Kondisyon zaafiyeti var.

MTK Maçının yıldızı olmuş bir oyuncunun bu kadar laubali oynaması gözlerden kaçmamalı.Kazım'ı dsipline etmezsek ondan ne köy olur ne kasaba.

Ona çok güvenmiştim ama artık yürüyecek mecali yok,bize derhal bi sol açık lazım.Uğur güven vermiyor.Çok İstikrarsız.

Guiza çok kötü oynuyor ama ona lafa edenler ilerde pişman olacakları sözler ediyorlar bunu biliyorum.

Emre B. henüz bir maçı 45 dk kaldırabilecek düzeyde.90 Dk oynayınca haliylen Çok pas hatası yaptı.

Maldonado...Yorumsuz

Semih,Burak,Önder : Üçü de oyuna girdikten sonra herhangi bir değişme olmadı FB'de.Bu da gösteriyor ki Takım henüz tatil modundan çıkamamış.Ben ilk maç için umutlu değildim zaten onun için kayıp olarak görmüyorum bu maçı ama oynadığımız kişilik yoksunu oyun sonrasında hayal kırıklığına da uğradığımı belirtmek istiyorum.

• Çok doğru analiz yapmışsın hocam. Gaziantep çok iyi transferler yapıp takımı çok iyi kurmuş amenna. Ama sonuçta sen Fenerbahçe'sin. Bu kadar kişiliksiz oyun sineye çekilemiyor. Zaten Fenerbahçe taraftarının tepkisi bu yüzden. Kaleyi bulan bir şutu bile yok. Güiza hiçbir maçta umut vermedi ne yazıkki. İleride ne olur bilememe ama kendine olan güveni azalıyor gibime geliyor. Acilen takıma takviye yapılmalı ve disipline edilmeli bazı futbolcular. Ki bunların başında Kazım ve Uğur Boral geliyor. Ayrıca Gökhan Gönül inanılmaz bir düşüş yaşıyor. Carlos fena değildi dediğin gibi. Alex ise gerçek yeri olmamasına rağmen görevini yaptı. Maldonası ise hep aynı. Ön liberoda varolan defansif anlayış ne yazıkki onda yok. Sadece yan paslar vermekle ön libero olunsaydı yabancı transferi gerekmezdi zaten bu bölgeye. Bence Volkan'ın yapabileceği bişey yoktu golde. Adam ölü noktaya vurdu. Ki zaten seken topun çıkması zor olur. Üstelik topa vuran benim favori oyuncum Rodrigo Barbosa Tabata:)

Sadece Semih'e acıyorum ben. Yazık oluyor çocuğa.

• bu sezon sonunda da bişey göremiyorum ileriye bakınca yazık yaa... üzülmekten başka bi iş yaptığımız yok... Fenerbahçe ilk defa yenilmiyor.. ama bu şekilde oynanmaz yaa... bakıyosun umut yok zevk yok şevk yok ... böyle odun mu desem saman mı desem...tatsız tuzsuz...

bu sene maçları daha az seyredicem ... yoramam kendimi ... üni.de bölümüm zorlaşıyo(işletme 3) kalırsam askere... muhasebe bürosunda iş staj ... bi yandan hatun derdi... yıprandığım yeter...

şampiyonlar liglerini izlerim , ilk yarı derbilerini izlerim yeter ...

geçen partizan maçında ve bu maçta tansiyonum çıktı...

şimdi eleştiri için erken diyoruz bazen ama erken teşhis bazen hayat kurtarır ... bi elek alıp kadroyu bi silkelesen kimler kalıcağını herkes biliyo ... yıldız alıcaz populer biziz mantığı ile forvete para döküp kanatlar + libero eksik bırakıldı... bu yenilgi iyi oldu azıcık yönetim ve futbolcularda düşünsün biraz.. biz ne yapıyoruz ...

bi takıldığım noktayı daha sölemek istiyorum... hayatında topa vurmaktan başka meziyeti olmayan insanların niye bu işini bile tam yapamaması hep aklımda bi soru işareti olmuştur zaten.

yazık değil mi bu taraftara...

yazık değil mi bizlere

not: bu yazı kişisel bi isyandır... kimse tutup alıp başka yere çekmesin özellikle feykler falan, kalbini kırarım iyi değilim bu aralar.

• Guiza kötü oynamıyor, adama adam akıllı ne orta yapabilen var ne pas verebilen. gökhan gönül, burak yılmaz, kazım garip garip paslar ortalar yapıyolar, uğur boral onu da yapamıyor zaten.
  • Takımda kalite farkı var.Hırs,bütünlük,oynamaya dair bir istek yok.

Güzia 14 milyon dolarmış euroymuş.Ona kim pas atacak ,hareketlendirecek?Burak mı? Cevabım Şu:

Yazık.

Uğur kendin top cambazı gibi düşünüyor yok bu artistliği yapayım bu çalımı atayımlarda.

Kazım desen ayrı.Umursamaz,artist bir lise öğrencisi gibi. O da çalım atmalarda anca.

Maldonado ya laf söyleyemiyorum artık.Adamın sanki topu ayağında tutmak için üç saniyesi var.Üç saniye ayağında topu tutmuyor.Bu kadar olur mu ya!Yoksa dur yerinde,ayağına gelen topu en yakınına ver,bekle.Verilen paraya yazık.

Volkan,önce Lincoln'ü döveceğine,Çeklere kafa atacağına antrenman yapsın.Kaleci olcağına Amerikan Güreşcisi olsaymış.

Defansın göbeğinde iki şaşkın zaten,birisi kendi kalesine atar birisi hakeme gözlük işareti yapar ama hiç defans görevi yapmazlar.O başka bi biçim.

Gökhan'ın geçen seneki mucizelerinden en ufak bir belirti yok.

R.Carlos a bişey demiyorum,tecrübeli ama o da laf olsun diye oynar gibi.Hala 40 Metreden gol atacak diye bekliyoruz.

Alex artık yorgun ve sıkılmış gibi oynamakta. o kurtarıcı freekickleri,çalımları,top çalmaları yok.Ayağında top tutamıyor pek.

Başlığı açan arkadaşımızın söylediği gibi,Burak'ın Semih'in birşeyi değiştirdiği de olmadı.Çünkü Takımda İSTEK Yok!

Ben her ne kadar bu mesajı okuma ihtimali %0 olsada Aziz Yıldırıma sesleniyorum:

Sana sahip çıkan bu taraftar,sana Azize deyip dalga geçenlere karşı seni korudu "Büyük Başkansın"diye,Başka işi gücü yokmuş gibi.

Ama sen ne yapmaya çalışıyorsun ey"Büyük Başkan?"Taraftarı kendine küstürüp, (bkz:Gfb ve diğer gruplar arasnıda çıkan kavgalar yüzünden Aziz Yıldırımın kombineleri iptal etmesi ve ilişkilerin soğuması)Gereksiz paralar saçıp alakasız transferler yaptın.

Dünya takımı oluşturayıp derekn birbirinden soğuk,kopuk,isteksiz bir topluluk oluşturdun.

Bununla ligi alabileceğini mi düşünüyorsun?

Kendinize gelin.

Bu yağmur çamur taraftarını böyle kendinden soğutucakmısın?

Seçimi sen yap.

• Çok durarak oynuyoruz ve bu yüzden biraz pres yapan takımlara karşı hep yeniliyoruz.Mesela Antep değil de Liverpool'a karşı bu oyunla oynarsak bize yeni rekorlar kazandıracağından eminim,o derece.
  • Fenerbahçeli arkadaşlar bağışlasın ama Guiza, Kezman'dan bile beter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe - Benfica Tahmini
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Semihi niye oynatmadı ben ona şaşırdım.Semih değilmiydi.Bir maçta 4 gol atan MTK yı paramparça eden futbolcu.Semih demezmi ben daha napayım adamlar beni oynatmıyor.

Güiza tek forvet oynamazmış.Niye ona göre tranfer yapılmadı?FB tek forvet oynuyor.Aziz Yıldırım tesisleşmede ne kadar iyi bir başkan olsada Transfere bence hiç el atmasın.Sistemine göre oyuncu alıcaksın ya da sistemini değiştireceksin.Semih Güizadan daha iyi tek forvet oynar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Semihi niye oynatmadı ben ona şaşırdım.Semih değilmiydi.Bir maçta 4 gol atan MTK yı paramparça eden futbolcu.Semih demezmi ben daha napayım adamlar beni oynatmıyor.

Güiza tek forvet oynamazmış.Niye ona göre tranfer yapılmadı?FB tek forvet oynuyor.Aziz Yıldırım tesisleşmede ne kadar iyi bir başkan olsada Transfere bence hiç el atmasın.Sistemine göre oyuncu alıcaksın ya da sistemini değiştireceksin.Semih Güizadan daha iyi tek forvet oynar.

Hoca Guiza iyi oyuncu ama dediğin gibi Tek Forvet oynayamayacağını bilmeliydi Aziz Yıldırım.Onu da geçtim Madem Çift Forvet oynayacaktık kezmanı satmanın guizayı almanın mantığı ne?Çok yanlış işler yapılıyor çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Çok durarak oynuyoruz ve bu yüzden biraz pres yapan takımlara karşı hep yeniliyoruz.Mesela Antep değil de Liverpool'a karşı bu oyunla oynarsak bize yeni rekorlar kazandıracağından eminim,o derece.

Örneğin ; geçen sezon son 2 Galatasaray maçları.Fener'i artık herkez iyi okumuş.Önde baskı , pres gelince , oyuncular panik yapıyorlar ve ne yapıcaklarını anlamaz bir şekilde o taraftan , bu tarafa koşuyorlar.Liverpool fark atar demişsin ama bence atamaz.Liverpool'un stili öyle değil.Rahat oynuyorlar.Rakibin gelmesini bekliyorlar.Paslaşarak ara paslarla adam kaçırıyorlar.Bence Liverpool abartılıcak bir takım değil.Anfieldta atmosfer çok farklı ama , Galatasaray ve Fenerbahçe ikiside kendileri gibi oynarlarsa , doğru kadro ve oturmuş bir sistem , alışık oldukları bir sistem ile çıkarlarsa İstanbul'da rahat yeneriz.. Ama Anfieldta neler olur bilemem :)

• Fenerbahçe bu oyun düzeniyle hiç etkili olamaz.

Böyle saçma taktik mi olur. 30-40 metre Guiza'ya pas at Guiza 4 defansın arasında cebelleşsin dursun. Tabiki buda yapılacak ama koca maçın taktiği bu olmaz. Diğer takım baskı kurmuşken kaptığın topu defansın arkasına Guiza'ya atarsın. Sen napıyorsun rakip geride iyice yerleşmiş 30-40 metre'ye Guiza'ya pas. Guiza'nın gol atabilmesi için. Sağdan soldan gelecek ve içeriye orta yapacaksın. Bu sistem devam ederse Guiza'da Kezman gibi olur.

Ayrıca futbolcuların tümünün durumu karnı top bir insanın elindeki kaşıkla çorbayı karıştırıp eveleyip gevelemesine benziyor.

Hırs yok galip gelme isteği yok. Öylesine sahada dolaşıyorlar.

Ayrıca Aurello'luk bir olay değil akşamki olay. Akşamki maçta Maldonado'nun yerine Aurello da olsa bir şey farketmezdi.
    Futbolcuların üzerinde ölü toprağı var sanki. Bir an önce futbolcuları hırslandıracak oyuna konsantre olmalarını sağlıyacak bi şeyler yapılmalı.

Bu duruma çare bulunmazsa ve şu anlaşılmaz 40 metre Guiza'ya pas taktiğinden vazgeçilmezse Partizan'ın galip gelmesi süpriz değil olağan bir sonuç olacak bence.

• Biz bu oyun düzeniyle 2. Lig takımlarından 5 yeriz (bank asaya)
  • yoksa karşıyaka da birinci ligde şampiyon mu olur
  • 2012'de Şampiyonlar liginde koyacaklar Real Madrid'e Biz bu futbolla Mahalli Lig'E düşeriz...
  • tabi ya cezan ne zman bitiyor 100'den düştünmü
  • bu maçın sorumlusu dede bence... farklı bi kadroyla çıkayım derken yaktı maçı..

ayrıca oyuncularda çok ruhsuz,,, isteksiz oynadılar!!!

ben semih olsam böle yedek kalmak yerine ,, ilerisi için kafamda yeni bir takım düşünmeye başlardım...,,oyuna girdikten sonra hiç etkili olamadı...

gs ın arda sı varsa fb nin semih i var!! adam guiza yi oynatacam die yaptığını bırakmadı dün.. şükretsin dün fark yemeden kurtuldu fb
  • İspanya Milli takımı gibi oynatıyor Arago.

İleriye bir pas Villa bir çalım araya Torres kaçar ve gol olur.
    Güiza Torres değil Semih Villa hiç değil.

Ön Libero şart Maldonado pas yapmaktan başka birşey yapmıyor.
    Lugano ile Edu saatli bomba.

Çok kaliteli bir ortasaha ile yedek bir defansa ihtiyacımız var yoksa avrupada 0 çeker Fener.

Aziz Yıldırım neyi Aurelio nun yerine adam almak için neyi bekliyor : Şu habire bahsettigi 1 milyon Fenerbahce kartlı üye olmasınımı
  • benimde değerlendirmem şu ki , bu fenerden bu senede bi cacık olmaz
  • Bir gsli olarak yorumum

Fb nin bence güzel bir kaleci alması lazım. Volkanla bu iş gitmez. Defansta edu bu takıma yakışmıyor. Aurelio gibi birisini niye gönderdiğinizi anlamış değilim ve yerine oynayan oyuncu maldanoda ve selçuk ki bu ikisin, toplasan yarım aurelio etmez. Emrede kendini ispatlamak isteyecektir ve iyi oynamak ister ama sakatlanmazsa. Kazım ise tam bir komedi. Adam futbolu sadece hareket yapmaktan freesytle hareket yapmak sanıyor. Futbolda gol atmak diye bir kural olduğunu bilmiyor. Yahu kaleye doğru bi git bi ara pası at. Kanat oyuncusu özelliğinin hiçbiri yok. Guizanın kezmandan fazlası yok. Alex ve semih bu sistemde harcanıyor. Geçen seneki fb güç kaybetmiş bu seneye göre. Aragones ispanya milli takımının sistemini uyguluyor ama oradaki oyuncular fb de yok. Semihin yerinde olsam hemen fbden giderim. Şöyle yedek kadroya bakıyorsun maçı çeviricek 1 tane bile adam yok. Fb cl de bu takımla 5 gol bile atamaz.

• R.Carlos mu ?

Şu adamı halanmı koruyorsunuz.Dün resmen maç izlemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.