Şimdi Ara

Gaziantep Üniversitesi''Parlayan Yıldız'' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
33.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) tarafından, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Normal Öğretim Lisans Programımıza 30 Eylül 2009 tarihinden itibaren 2 yıl süreli Akreditasyon Belgesi ve Eur-Ace etiketi verilmiştir.

    Akreditasyon belgesive Eur-Ace'nin avantajları ne??
  • 4 kişi kaldığımız evden 2 arkadaşımız okulu bıraktıklarından dolayı ayrıldılar.
    Eğer ev arayan varsa 1 arkadaş almayı düşünüyoruz.
  • 27sinde Pazartesi başlıyor..sıkıldım gercekten..
  • KYK D blok 3. misafirhanedeyim 4 kişi filan kalıyoruz gelin tolga kim deyin tanışalım

    Numaramı pm den isteyene atabilirim.

    Hazırlık sınavına girdim A kurundayım. B'ye geçiş yapmayı düşünüyorum, muhafiyete giremedim kuyruk yüzünden girsem bi ihtimal atlardım Neyse gelen olursa D blok 3. misafirhane mutlaka uğrayın

    nebze, vasilli bide onurcan a attım telefon numaramı isteyen çaldırsın kapasın arıyım ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 26 Eylül 2010; 12:31:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebze


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*

    Kalcak yer buldunuz mu siz arkadaşlar? Yani neler önerebilirsiniz bana özel yurtlar hariç


    valla hocam çok zor ya bende açıkta kaldım hiç bir yer bulamadım kalacak mecburen arkadaşımla stüdyo daireye çıktık ama kafamız rahat suanda çok ta yakın bir yerden tuttum umarım sende kendi kafana uygun bir yer bulursun

    stüdyo daireler ne kadar? özellikleri hakkında bilgi verir misin? ücrete neler dahil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kedimi Yedim


    quote:

    Orijinalden alıntı: nebze


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*

    Kalcak yer buldunuz mu siz arkadaşlar? Yani neler önerebilirsiniz bana özel yurtlar hariç


    valla hocam çok zor ya bende açıkta kaldım hiç bir yer bulamadım kalacak mecburen arkadaşımla stüdyo daireye çıktık ama kafamız rahat suanda çok ta yakın bir yerden tuttum umarım sende kendi kafana uygun bir yer bulursun

    stüdyo daireler ne kadar? özellikleri hakkında bilgi verir misin? ücrete neler dahil...


    Bende kyk da misafir olarak kalıyordum bugun bir arkadaşla 1+1 eve çıktık. Evde buzdolabı, setüstü ocak, iki dolap , iki baza , iki komidin var. Bildiğiniz stüdyo daire yani. Elektrik, su, internet, ısınma herşey fiyata dahil 350 lira. Hala boş yer var gelmek isteyen özel mesaj atsın...




  • Bende mesajımı tekrarlayayım.

    4 arkadaş kaldığımız evden,iki arkadaşımız okulu bırakmaları dolayısıyla ayrıldı.
    Eve kafa dengi bir arkadaş almayı düşünüyoruz.Ancak bizim sınıfta veya fakültede bazı sebeplerden dolayı maalesef aradığımız kriterlerde arkadaş yok.
    O yüzden burada belirtiyorum sadece.En azından internet kullanmayı bilen,az çok tanığımız insanlar var burada.
    Eğer düşünenler var ise numaralarını pm'den bildirebilirler.Evi gelip görebilirsiniz,kalmasanız bile misafirim olup en azından çayımızı içersiniz,arkadaş olmuş oluruz.
  • teşekkürler arkadaşlar. ben çalışan biriyim. 2. üniversite için antepe tayin olduğumda tek başıma stüdyo daireye çıkmayı düşünüyorum. uzun süre bekar kalmam zaten :)
    sözleşme filan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kedimi Yedim

    teşekkürler arkadaşlar. ben çalışan biriyim. 2. üniversite için antepe tayin olduğumda tek başıma stüdyo daireye çıkmayı düşünüyorum. uzun süre bekar kalmam zaten :)
    sözleşme filan var mı?


    Merhaba,
    Stüdyo dairelere çıkarken ilk olarak bir kira depozito alıyorlar ve 12 aylık senet imzalatıyorlar.
    Çoğu ev sahibi daha önce evden çıkma durumunda senetleri teslim ediyor.Evin kullanım durumuna göre depozitoyu iade ediyor.
    1+1 ve 2+1 olarak 2'ye ayrılıyorlar.Buradaki +1'den kasıt evin salonu.Yani 1+1 stüdyo dairede 1 oda ve 1 salon oluyor.Mutfakta bu salonun içerisinde oluyor.
    1+1'ler yaklaşık 30,2+1'ler ise 40-45 metrekare oluyor.
    Kiralar 1+1'ler için 350-400 TL 2+1'ler için 500-750 TL arasında değişiyor.Genel olarak tüm stüdyo dairelerde yakıt ücreti alınmıyor.Bazı stüdyo daireler kuyu suyu kullandığı için su ücreti de talep etmiyor.Öğrenci yoğunluğuna göre internet olan ve olmayan binalar var.Bazı bina sahipleri her kata modem ve net bağlantısı çekip,ücreti o kattaki kişilerden talep ediyor.
    Stüdyo dairenin tek iyi özelliği yakıt ücretinin olmaması.Sadece üşüme gibi sorununuz olmaz.Ama boyut olarak bir misafiriniz gelse yatıracak yer konusunda sıkıntı çekersiniz,evde bir sigara içseniz kokuyu tüm odalarda alırsınız.Alt-üst-yan komşunuzun izlediği dizinin,filmin sesini duyarsınız.
    Evlenmeyi düşünen bekar birisi için en ideali 350-400 TL arasında bir yer bulmak.Yakıt parası 600 $ istiyorlar genel olarak.Aya böldüğünüz zaman stüdyo daire ücretine geliyor.En azından eviniz geniş oluyor.
    Stüdyo dairede eşyadan kasıt yatak,dolap,çalışma masası,mini buzdolabı.Zaten bu tür eşyaları çeşitli marketlerde bile bulabiliyorsunuz.Eşyaya kanıp stüdyo daireye çıkmak mantıksız.




  • Aksamları hava iyice soğudu dün çok soğuktu..
  • arkadaşlar ne var ne yok
  • öncelikle herkese selamlar arkadaslar ben ek yerleştirmeden girdim üniye mecbur stüdyo daire bakıoyrum şu an harç parasını yatıracam öğrenci numarasıyla yatırılıyor demişsinizde , sorgulattım siteden tc kimlik no ile cıkmadı numaram ek yerleştirmeyle girdigim için mi bir problem var anlamadım ben yardımcı olursanız sevinirim ayrıca antebi felan da hiç bilmiyorum ortamı felan kurmuşsunuzdur , yardımcı olursanız ok sevinirim , sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi şimdiden teşekkurler
  • Hoşgeldin daha çıkmamıştır senin numaran üniversiteyi arayıp sormanı tavsiye ederim..Gaziantep güzel yer tekrardan hoşgeldin
  • @alimertray

    Merhaba
    Öncelikle hayırlı olsun.Hangi bölümü kazandınız acaba?
    Gaziantep Üniversitesi'nin sitesi başka hiçbir üniversitede olmayan lakaitliğe sahiptir.Dolayısıyla sorgulamada bilgilerinizin bulunamaması normal.
    Ancak üniversite içerisindeki Halk Bankası'na gidip,T.C. kimlik numaranız ile harç yatırabilirsiniz.
    Eğer kalmak için yer sıkıntınız varsa yardımcı olabilirim,misafirim olabilirsiniz.
  • öncelikle hoşbulduk , herkese teşekkurler , güzel sanatlar fakültesi sinema tv yi kazandım bu sene acıldı. bizle birlikte başlıycak eğitime ,ne kadar yararlı olacak bilemem arıtk ama geliştirmeye bakacaz kendimizi , @ROME şu an evden çıkıp halkbankasına gitmek üzereyim , t.c mi burda kullanamaz mıyım ? kalacak yer şuan yok ama gelip ayarlıyacaz studyo daire evler baktım kiraliık 27 den buldum bi yer 1+1 400 felan tek idare edecem artık biraz daha sonra belki iki kişiyle çıkarım . arkadaşlarımın bazıları da okuyor da orda çok sosyal felan degil diyenler oluyor begenenler oluyor . kişiye göre değişir gerçi, ama insanı gelmeden soğutoyorlar dedikleri kadar var mı ?
  • @alimertray

    T.C. kimlik numaranız ile beraber Halk Bankası'na harcınızı yatırdığınız zaman problem olmaz.Yalnız tam olarak yatırmaya dikkat edin,bazı sebeplerle ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin belirtilen harç miktarından fazla para yatırması gerekebiliyor.(Öğrenci kimlik kartı bedeli,ek giderler vs.)Aksi takdirde e-kayıt yapamazsınız.Harç miktarınız yatırılmamış olarak gözükür.
    Aktiviteler bireylere bağlıdır.Eğer sosyallikten elinizi ayağınızı çekerseniz her gün Gaziantep'e küfür edersiniz.Yada aşırı sosyal bir ortamdan gelmişsinizdir Gaziantep yetersiz gelir.
    Mevcut imkanlar en iyi şekilde kullanıldığı sürece Gaziantep gayet güzel bir şehir.

    Bölümünüz tekrar hayırlı olsun.Umarım yararlı olur.




  • çok teşekkur ederim , gidip şimdi halletmeye çalışacam , inş. harcın uzerine fazla bedel koymamaışlardır , anladıgım kadarıyla rektörlük te iyi sömürü yapıyor yandık valla antep gercekten guzel sehir artık tadını cıkarmaya bakacagız
  • @alimertray

    Fazla bir ücret olmuyor.Yanlış hatırlamıyorsam 35 TL gibi bir rakam oluyor.Siz yine de yanınızda fazladan para bulundurun,ne olur ne olmaz.
    Öğrenci kimlik kartı ücreti olarak alıyorlar.Yeni sisteme geçildi.O yüzden ekstra gider olarak fazladan ücret talep ediyorlar.Rektörümüz gayet iyi,sömürü gibi bir durum söz konusu değil.
    Profil bilgilerimde iletişim bilgilerim mevcut,her konuda danışabilirsiniz.
    İyi günler.
  • sorum oldugunda direkt yoneltirim teşekkur ederim , türk mantıgı, fazla alınıyorsa normalden para insanın isyan edesi geliyor birden
  • Hazırlık sınıfı 1.Öğretim olan arkadaslara sesleniyorum quizleri paylasalım..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.