Şimdi Ara

Gaziantep Üniversitesi (Elektrik - Elektronik Mühendisliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
6.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaziantep Üniversitesi (Elektrik - Elektronik Mühendisliği) yazmayi düşünüyorum fakat forumdan okuduklarim ve sorduklarimdan sonra kararsız kaldim çünkü 6 sene garanti diyorlar bu bölüm için çoğuda artık dinazor öğrenci diyorlar yani toplasaniz 7 8 kişi 5 sene icinde bitirebiliyormuş sizce yazmali miyim kararsiz kaldim

Evet arkadaşlar istediğim bölüm geldi varmi benim gibi kazanan arkadaşlar bekliyorum yorumlarinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty2121 -- 22 Ağustos 2012; 18:07:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Gaziantep Üniversitesi'nin Elektrik-Elektronik Mühendisliği (GAÜN EEE) bölümü, alanında saygın bir programa sahiptir. Bölüm, elektrik, elektronik ve bilgisayar mühendisliği alanlarında güçlü bir temel sağlayan kapsamlı bir müfredat sunmaktadır.

GAÜN EEE öğrencileri, elektrik devreleri, dijital sistemler, mikroişlemciler, kontrol sistemleri ve haberleşme sistemleri dahil olmak üzere çeşitli konularda eğitim alırlar. Bölümün laboratuvarları, öğrencilere teorik bilgilerini pratik deneyimlerle pekiştirme fırsatı sunmaktadır.

GAÜN EEE mezunları, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği ve ilgili alanlarda kariyer fırsatlarına sahiptir. Elektrik dağıtım sistemlerinin tasarımı, elektronik cihazların geliştirilmesi ve kontrol sistemlerinin uygulanması gibi çeşitli sektörlerde çalışabilirler.

GAÜN EEE bölümü, öğrencilere alanında mükemmellik elde etmeleri için gereken bilgi ve becerileri kazandırmayı hedeflemektedir. Bölümün deneyimli öğretim üyeleri, öğrencilere bireysel destek ve rehberlik sağlayarak akademik başarılarını desteklemektedir.

GAÜN EEE'nin araştırma faaliyetleri de önemlidir. Bölüm, yenilenebilir enerji, akıllı şebekeler ve yapay zeka gibi çeşitli alanlarda araştırma projeleri yürütmektedir. Bu araştırma çalışmaları, öğrencilere en son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi edinme fırsatı sunmakta ve sektördeki yenilikleri yönlendirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up up
  • bi bakin ya
  • ben antepliyim kardeşim çoğu kişi zor diyor dilide İngilizce sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

ben antepliyim kardeşim çoğu kişi zor diyor dilide İngilizce sanırsam

ben düz lise mezunuyum ing yok nerdeyse bende fakat yinede okumak istiyorum çünkü dediklerine göre burdan mezun olanlarin çoğu iş buluyormuş hocalari cok iyiymiş doğru mu acaba
  • gaziantep üni ühendislikleri iyi diye düşünüyorum kardeşim 1 yıl hazırlık veriyolardır muhakkak 5 sene dimi elektrik elektronik
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

gaziantep üni ühendislikleri iyi diye düşünüyorum kardeşim 1 yıl hazırlık veriyolardır muhakkak 5 sene dimi elektrik elektronik

evet 5 sene fakat bir sürü quiz varmiş çok zorlayici diyorlar bide kurlari sorabilir miyim biliyorsan tabi kaç tane kur var ing icin ve eğitimleri hakkında bilgi sahibi olan tanidiklarin var mi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up up
  • bi bakin artik ya
  • Mühendislik hocaları iyi diye duymuştum.Ben de Antepliyim.Antep çok büyük bir şehir.Burada hem sosyal bakımından hem ders bakımından yaşarsın.
  • kardeşim antep fizik mühendisliğini bıraktım hazırlık ve 1.sınıfı okudum bıraktım bu sene yeniden sınava girdim.tüm sorularını cevaplayabilirim.
  • aynı dert bndede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlock

aynı dert bndede var

antep fizik mühendsliği ne abi ya barajı geçsen giriosun nerdyse 220 puan mı neyd
  • 2 aydır araştırıyorum. genelde zor diyorlar ama arada abartmayın diyende var.

mesela biri normal öğrenci sınavdan 3 gün önce çalışıyorsa siz 1 hafta önce çalışmalısınız gibi bir mantık kurmuştu.

babamın bir arkadaşının oğlu var orda yarın görüşmeyi düşünüyorum.

senin puan kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

aynı dert bndede var

antep fizik mühendsliği ne abi ya barajı geçsen giriosun nerdyse 220 puan mı neyd

ha ha komik çocuk seni.lisede çok mu ezdiler seni abisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okd

quote:

quote:

aynı dert bndede var

ha ha komik çocuk seni.lisede çok mu ezdiler seni abisi ?

çok ezdiler abi bni eziğim bn

• quote:

kardeşim antep fizik mühendisliğini bıraktım hazırlık ve 1.sınıfı okudum bıraktım bu sene yeniden sınava girdim.tüm sorularını cevaplayabilirim.

barınma imkanları nasıl? devlet yurdu neye göre çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

kardeşim antep fizik mühendisliğini bıraktım hazırlık ve 1.sınıfı okudum bıraktım bu sene yeniden sınava girdim.tüm sorularını cevaplayabilirim.

barınma imkanları nasıl? devlet yurdu neye göre çıkıyor.

yurt olayını bilmiyorum.kyk okulun içinde zaten.barınma imkanları açısınadan sıkıntı çekmezsiniz çünkü üniversitenin etrafında hep öğrenci ve bekarlara uygun stüdyo daireler mevcur.1+1,2+1 tarzında ve eşyalı oluyor bunlar.her şey (elektrik hriç) dahil min 350-400 liradan başlıyor bu dairelerin fiyatları ve en son 650-700 e kadar çıkabiliyor.
  • quote:

2 aydır araştırıyorum. genelde zor diyorlar ama arada abartmayın diyende var.

mesela biri normal öğrenci sınavdan 3 gün önce çalışıyorsa siz 1 hafta önce çalışmalısınız gibi bir mantık kurmuştu.

senin puan kaç?

benim sıralama 54 k iö düşünüyorum fakat ing oyunlardan öğrendiğim kadar sıfır yani o yüzden korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty2121

quote:

2 aydır araştırıyorum. genelde zor diyorlar ama arada abartmayın diyende var.

senin puan kaç?

benim sıralama 54 k iö düşünüyorum fakat ing oyunlardan öğrendiğim kadar sıfır yani o yüzden korkuyorum

bnde 55k i.ö düşünüyodum fakat antep ünvrstesi çok fazla harç parası alıyomş onun yerine özel ünivrstye git dediler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.