Şimdi Ara

Gazi teknoloji bil. vs sakarya bil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bence sakarya gazidakiler pek mühendislik egitiminden degil bide teknoloji fakültesi nasil oluyor iyice araştırmak lazim
  • araştırdığım kadarıyla pek fark yok diyorlar hatta uygulama daha fazla oluyormuş
  • tertkurt kullanıcısına yanıt
    Pek fark yok mu peki kime sordun gazidekilere mi ?

Sana tavsiyem Sakaryaya git neden diye soracak olursan Şadi Evren Şeker videolarında teknoloji fakültesiyle ilgili olan videoyu bul. Aklında bir soru varsa ilk o adama sor. Seyredince ne demek istediğimi anlayacaksın. / Bu arada Kocaeli osmangazi de geliyor sana niye sakarya mi gazi teknoloji mi şart koydun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Gazi Üniversitesi Mühendislikte ilk 10'da yer alıyor . Sakarya yer almıyor .
    Gazi Teknoloji Fakültesinin en büyük sıkıntısı Ankara merkeze biraz uzak olması . Teknoloji Fakültesi Yenimahalle de tabi tutuyorsa Gazi Mühendislik Fakültesi yaz derim oranın yeri de Maltepe de Ankara'nın merkezinde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 20 Temmuz 2017; 10:22:10 >
  • Yemin ediyorum bu kadar bos yorumlu konu görmedim biri bir hocanin videosunu bak demiş o adam kadar boş adam yok anca youtubede video ceksin

2.si biri teknoloji fakültesi merkeze uzak demis bu adami bloklayin okul kampüsün içinde mühendislik fakültesi kampüs dışında

maltepe ile besevler arasinda kac durak var öğrensin bu arkadaş

Ankarayi bilmiyor araba ile 10dk kizilaya gidersin ama geldr anlat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara da yaşıyorum Mühendislik Fakültesinin ve Teknoloji Fakültesinin nerede olacağını bilmeyecek kadar salak değilim . Sadece Teknoloji Fakültesi Mühendislik Fakültesine göre Ankara Merkeze biraz uzak dedim ne var bunda ? Ne diyeyim yazdığınızda sadece gülüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Ankara da yaşıyorum Mühendislik Fakültesinin ve Teknoloji Fakültesinin nerede olacağını bilmeyecek kadar salak değilim . Sadece Teknoloji Fakültesi Mühendislik Fakültesine göre Ankara Merkeze biraz uzak dedim ne var bunda ? Ne diyeyim yazdığınızda sadece gülüyorum .

La olum kafayimi yedin ne uzakligi

Biri ana kampüs te biri dışında millet kampüs ister sen 5dk lik mesafe diyorsun yenimahalle diyorsun adam ulus metrosuna binip yenimahalleye gitmeyecek 10dk besevler

• neye göre nerede aliyormuş gazi :D
  • Benim evime daha yakın olduğu için yine de Mühendislik Fakültesi diyeceğim .
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Güncel URAP sıralamalarına bakarsanız ne dediğimi iyi anlarsınız .
  • urap sıralamasında anadolu üniversitesi 31. de ve itü yıldız nerde ciddi ciddi buraya gelip bunu söyledin mi sen
    onun başarı sırasıyla alakası yok
  • mühendislik fak. hocalarla teknoloji fak. hocalar aynı mı ?
  • neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Hocam Gazi Teknoloji Bilgisayar 55 k ile alıyor Sakarya Bilgisayar 75 k.Gazi çok köklü bir okul.Neye göre Sakarya daha iyi dediniz öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Hocam Gazi Teknoloji Bilgisayar 55 k ile alıyor Sakarya Bilgisayar 75 k.Gazi çok köklü bir okul.Neye göre Sakarya daha iyi dediniz öğrenebilir miyim?

hocam aslında sakarya aklımda hiç yoktu
    .
    Birkaç konu gördüm sakarya ile ilgili çoğu kişi olumlu eleştiri yapmış ben de şöyle bir araştırma yapıyım dedim.

okuyan veya mezun olmuş kişilere eğtim hakkında vs. soru sordum herkes menmun olduğunu söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tertkurt -- 20 Temmuz 2017; 11:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Yemin ediyorum bu kadar bos yorumlu konu görmedim biri bir hocanin videosunu bak demiş o adam kadar boş adam yok anca youtubede video ceksin

2.si biri teknoloji fakültesi merkeze uzak demis bu adami bloklayin okul kampüsün içinde mühendislik fakültesi kampüs dışında

maltepe ile besevler arasinda kac durak var öğrensin bu arkadaş

Ankarayi bilmiyor araba ile 10dk kizilaya gidersin ama geldr anlat

Adam yıllarca akademisyenlik yapmış, sektörde iş tecrübesi var. Bunun neresi boş acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Sakarya iyidir tabi İTÜ den ayrıldığını duymuştum eğitimi iyi olabilir fakat Gazi'nin rakibi olduğunu düşünmüyorum.Gazi ile Ankara Üni-Dokuz Eylül-Yıldırım Beyazıt-Gebze Teknik daha rekabet içinde olur.

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Ben şu yüzden dedim teknoloji fakültelerinin kuruluş amacı ile mühendislik fakültelerinin kuruluş amaci farklıdır. İmza yetkilerinin aynı olması aynı eğitim alıyorlar manasına gelmiyor. Deniliyor ki aldığı eğitimler aynı deniliyor ki daha çok uygulama ağırlıklı o zaman mühendislik fakultesiyle teknoloji fakültesi arasinda neden uçuk bir fark var sıralama açısından. Neden gazi de varda ankara da hacettepe de yada daha uç örnek verim odtu de itu de yok bu teknoloji fakülteleri. Birisi demiş ki Şadi Evren hoca boş bir hoca . Bunu diyen zaat belli ki hiçbir videosuna bakmamis yada bir tane video izleyip sevmeyip bırakmış. Ben diyorum ki yeniden eğer Üniversiteler arasinda nasil tercih yapicam diye kararsiz kaliyorsaniz Yurtdışında hocalik yapmış burada akademisyenlik yapan sektörün içinde dışınıda bilen bir hocanın tavsiyelerine kulak asın burada daha bilgisayar mühendisliğinin b sini bilmeyenler tavsiye veriyor bak benide dinleme diyorum . Diyorum ki bu işi bilen birisine sorun. Sonra sakarya mi gazi mi karar verin ( Biri demiş ki gazi köklü bir Üniversite doğru ama köklü Üniversite olan mühendislik fakültesi mi teknoloji fakültesi mi ? )

• neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk başta kuruluş amacı farklı olabilir fakat sonradan bölümün popülerleşmesi ile Anadolu Liseleri-Fen Liselerinden mezun olan öğrenciler için ayrı bir kontenjan açılmıştır ve normal Bilgisayar Mühendisliklerinden hiçbir farkı yoktur.MTOK ile girenler düşük puanla giriyor ve zaten bizim seviyemizde olmadıkları için 1 yıl bilimsel hazırlık okuyorlar.

Bu Gazi Mühendislik Bilgisayar Mühendisliğinin Dersleri

http://gazi.edu.tr/posts/download?id=119466

Bu da Gazi Teknoloji Bilgisayar Mühendisliğinin Dersleri

http://tf-bm.gazi.edu.tr/posts/view/title/ders-dagilimi-35813?siteUri=tf-bm

Bakarsanız arada bir fark olmadığını görürsünüz.

Arada puan uçurumu var diyorsunuz.Gazi Mühendislik Bilgisayar geçen yıl 50 k ile kapatmış.Gazi Teknoloji Bilgisayar 60 k ile ile kapatmış.Bunun nedeni de daha önce başka arkadaşlara açıklamıştım İngilizceden kaynaklanıyor.

Sizce Samsung sırf MTOK öğrencileri için mi uğraşıp,Gazi Mühendislik Bilgisayar Mühendisliğinde bile olmayan Samsung Akıllı Dizayn Laboratuvarı yaptırdı?

İmza Yetkisi ya da başka problemleri olsa Odtü Bilgisayara girebilecek adam neden Gazi Teknoloji Bilgisayara gelsin?

https://forum.donanimhaber.com/odtu-bilgisayar-tutup-gazi-teknoloji-fakultesi-yazan-adam--95086816-1

2015 yılında 14-15 k olan adamlar niye girsin?

2016 da 47 k 50 k 55 k olan adamlar niye tercih etsin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.