Şimdi Ara

gazi ingilizce işletme okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şunu belirteyim. konuyu nereye açacagımı tam olarak bilemedigim için buraya açtım. YGS/LYS bölümünde genelde benim gibi sınava hazırlanan kişiler takılıyor o yüzden pek sağlıklı cevaplar alınmıyor

bu yıl tercihlerde yazmayı planlıyorum. yalnız bi kaç sorum var.
    1) ingilizcem pek iyi değildir. hazırlık yılında çok zorlanır mıyım ? tek yılda hallolur mu ?
    2)gazinin hem hazırlık hemde iibf için eğitimi nasıldır ?
    3) devlete girmek için ingilizce işletme okumanın bir artısı olur mu ?
    4) işletme mezunları devlette hangi kadro altında görev yapıyorlar ?
    5) alternatif olarak pdr düşününce ikisi arasından hangisi daha mantıklıdır ?

birde ek olarak ankarada yurt/ev fiyatları hakkında bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim. özellikle okula yakın semtlerde

• xds789 X kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Gaziyi bende bu sene yazmayı düşünüyorum hayırlısı. Seçeceğin bölüm hakkında fikrim olmadığı için yorum yapmayacağım fakat ev konusunda yardım edeyim. Ben Ankara/Tuzluçayır da ikamet ediyorum. Buranın fiyatları öğrenciler için uygun. Gelip gezebilirsin Tuzluçayır'da ki evleri :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    Gaziye yakın değil fakat merkezi konum sayılır. Kızılaya ulusa otobüsler kalkıyor. Zaten dikmen civarı yerler ve bahçeli tarafları baya pahalı

Gibson Les Paul Studio Satin
  • hazırlık golbasında sıhıyye kızılay 105 106 gecer ilk donem 150 kışılık otobuslerde sabahları boş yer olmaz genellikle yaklaşık 1 saat kızılay golbaşı arası.
    hazırlık 28 quız 6 vize ortlaman 75 üstüyse finalsız gecis altındaysa ortlamın yuzde 50 sı finalın yuzde 50 sı 60 üstü geçer .EGER OKULUN VERDIGI ÖDEVLERE VS HARICINDE BISEY YAPMASSAN GELİŞECEGINI DUSUNMUYORUM INGILIZCENİN(hep gramer agırlıklı odevler az da writing ,speaking liistining olmayınca ne anlamısım dilden).her yerde oldugu gıbı cok ıyı denılecek hocalarda oldugu gibi cok kotu hocalarda var kader kısmet işi ne geleceği.2 hoca girer derslere 3 gun biri 2 gun biri.speak out tan işliyorlar, kitap hiç iyi degil bence.muhafiyet eylulun bası gıbı olur heralde 2 ay kursa git 2 kur al elementary pre-int (ingilizcen ne derce bilemiyorum)ama nacizane fikrim elementray seviyedeysen okuma hazırlık kursa git geç sınavı.(sınavlar artık 4 kısımdan olusuyormus lis,spking,rd,wrt)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.