Şimdi Ara

Gazi Endüstri mi ODTÜ çiftana dal Fizik-Endüstri mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite sınavında ortalama bi sonuç alıp 37k oldum. Aklımda sadece endüstri mühendisliği var ama bu sıralamalarda iyi diyebiliceğim birkaç tane üniversite var. Şimdi sorum şu: Gazi Üniversitesinin Endüstrisi tutuyo ama rehberlik hocam büyük üniversitelerin eğitim fakültelerine girip not ortalamamamı yüksek tutup sonrada çift anadal ile endüstri mühendisliği yap falan dedi. Ancak bunun için totoyu baya bi sıkmak gerekir diye tahmin ediyorum. Siz ne önerirsiniz olumlu olumsuz var mı bi tavsiyeniz

• yok mu bi elimden tutan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackorange

Üniversite sınavında ortalama bi sonuç alıp 37k oldum. Aklımda sadece endüstri mühendisliği var ama bu sıralamalarda iyi diyebiliceğim birkaç tane üniversite var. Şimdi sorum şu: Gazi Üniversitesinin Endüstrisi tutuyo ama rehberlik hocam büyük üniversitelerin eğitim fakültelerine girip not ortalamamamı yüksek tutup sonrada çift anadal ile endüstri mühendisliği yap falan dedi. Ancak bunun için totoyu baya bi sıkmak gerekir diye tahmin ediyorum. Siz ne önerirsiniz olumlu olumsuz var mı bi tavsiyeniz

Cift lisans icin bolumler kontenjn belirler, ve rekabet buyuk olur..ODTU fizik gibi dersleri agir bir bolumden bu rekabete girmeyi goze aliyorsaniz degerlendirin..Cift anadal, amac degil sonuc olursa ulasilabilir oluyor genelde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani evet onu yapıcağıma gazi endüstriye gidip orda çap yapsam daha hoş olur gibi geldi gözüme
  • Odtu her zaman daha odedir hocam

Acikcasi ingilizce cok onemli

Gazide verdikleri ing.le odtudeki bir degil herkes sana ing soruyor ben odtu tercih ederdim.

Seninkine benzer bir durum benimkide

• Çap ve yatay geçiş umuduyla üniversiteye girilmez. Sonuç çoğunlukla hüsran olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.