Şimdi Ara

Gazi eem'de okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taban sıralaması 24k gibi bir şeydi.. sırf sıralamaya göre tercih yaptım.. bir de okulun bölüm 1. ile konuşmustum bana gazinin eğitimini çook övmüştü. Şuan çok kararsızım okusam mı seneye mi hazırlansam, seneye hazırlansam hedefim ne olacak? O kadar kararsızım ki, acayip stres yapıyorum kafamda yaralar çıktı... Sonuç olarak, ben bu okulda okumalımıyım iyi bir eğitimi var mıdır? Bildiklerinizi duymak istiyorumm... yardım edin arkadaşlar :/

• Kazandın ve seneye mi kalmayı düşünüyorsun ? Kayıt yaptırmazsan okul puanının yarısının kırılacağını,Gazi EE'yi bile kazanmak için 10 bin civarı (Bundan emin değilim) bir sıralama tutturman gerektiğini biliyor musun ?
  • Ya bilmiyorum yapabilir miyim ki? Çok kararsızım be kardeş! geceleri uyuyamıyorum.. napsam , netsem?! Ama seneye denemek çok zor olacak sanırım.. aslında temel sorunum da şu, gazi'de verilen eğitim nasıl? müh. sıralamasında 3. olarak gözüküyor ama ne kadar doğru!!!
  • Forumda senin yazdıklarına denk geldiğim de bir memnuniyetsizlik sezdim. Elektronik kulübünün imzasını da koymuşsun. Gazi iyidir, Hacettepe Otomotiv'e tercih ettim felan demişsin de nedir seni bu kararından döndüren. Tamam herkes gittiği bölümden tam olarak memnun olmak zorunda değil; ama sendeki durum biraz farklı. Bir kere seneye hazırlanma olayını geç. Okul puanın yarıya düştüğü an pertsin yani. Daha iyi yerlere girmen pek mümkün değil. Ancak 2014 YGS-LYS'ye girebilirsin. Kesinlikle yapacağın şey değmez. Ayrıca Hacettepe Otomotiv'e gidebiliyordun madem, hemen hemen aynı sıralamalarda olan Hacettepe EE, YTÜ EHM tarzı yerleri niye tercih etmedin? Ayrıca o verilen sıra saçmalıktan başka bir şey değil. Hani hayal kırıklığına uğrar mısın bilmiyorum da Gazi kesinlikle 3. felan olamaz Bilkent/Koç/Sabancı/ODTÜ/TOBB/İTÜ/YTÜ/Hacettepe varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 25 Ağustos 2012; 0:41:33 >
  • Hocam sıralaman 24 binmiş,Elektrik Elektronik için de kararın kesinse Gazi neden okunmasın ? Sıralamada 3.falan değil gazi,o sıralama geçerli bir sıralama değil bence ama okunmayacak bir üniversite değil.Ortalamanın üzerinde.

Ayrıca sana işi Gazi bulmaz,maaşını da Gazi belirlemez,bunu bilmende fayda var.İlk 5 sene diploman taşır seni,10 yıllık bir EE mühendisiyle iş yaparken hangi üniversite mezunusun diye sormuyorlar.

İTÜ,ODTÜ,Bilkent,Koç mezunlarından çok daha fazla çaba göstermelisin o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmnpirlo -- 25 Ağustos 2012; 0:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Forumda senin yazdıklarına denk geldiğim de bir memnuniyetsizlik sezdim. Elektronik kulübünün imzasını da koymuşsun. Gazi iyidir, Hacettepe Otomotiv'e tercih ettim felan demişsin de nedir seni bu kararından döndüren. Tamam herkes gittiği bölümden tam olarak memnun olmak zorunda değil; ama sendeki durum biraz farklı. Bir kere seneye hazırlanma olayını geç. Okul puanın yarıya düştüğü an pertsin yani. Daha iyi yerlere girmen pek mümkün değil. Ancak 2014 YGS-LYS'ye girebilirsin. Kesinlikle yapacağın şey değmez. Ayrıca Hacettepe Otomotiv'e gidebiliyordun madem, hemen hemen aynı sıralamalarda olan Hacettepe EE, YTÜ EHM tarzı yerleri niye tercih etmedin? Ayrıca o verilen sıra saçmalıktan başka bir şey değil. Hani hayal kırıklığına uğrar mısın bilmiyorum da Gazi kesinlikle 3. felan olamaz Bilkent/Koç/Sabancı/ODTÜ/TOBB/İTÜ/YTÜ/Hacettepe varken.

Motive edici açıklamaların için çok teşekkür ederim, yardımcı oluyorsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvette'eVuranŞahin

Hocam sıralaman 24 binmiş,Elektrik Elektronik için de kararın kesinse Gazi neden okunmasın ? Sıralamada 3.falan değil gazi,o sıralama geçerli bir sıralama değil bence ama okunmayacak bir üniversite değil.Ortalamanın üzerinde.

Ayrıca sana işi Gazi bulmaz,maaşını da Gazi belirlemez,bunu bilmende fayda var.İlk 5 sene diploman taşır seni,10 yıllık bir EE mühendisiyle iş yaparken hangi üniversite mezunusun diye sormuyorlar.

Hmmm anladım, ben direkt gazi diyince işe almazlar diye düşünüyordum .. farkındayım , çok çalışmam gerektiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikolagulucan -- 25 Ağustos 2012; 0:49:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolagulucan

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Forumda senin yazdıklarına denk geldiğim de bir memnuniyetsizlik sezdim. Elektronik kulübünün imzasını da koymuşsun. Gazi iyidir, Hacettepe Otomotiv'e tercih ettim felan demişsin de nedir seni bu kararından döndüren. Tamam herkes gittiği bölümden tam olarak memnun olmak zorunda değil; ama sendeki durum biraz farklı. Bir kere seneye hazırlanma olayını geç. Okul puanın yarıya düştüğü an pertsin yani. Daha iyi yerlere girmen pek mümkün değil. Ancak 2014 YGS-LYS'ye girebilirsin. Kesinlikle yapacağın şey değmez. Ayrıca Hacettepe Otomotiv'e gidebiliyordun madem, hemen hemen aynı sıralamalarda olan Hacettepe EE, YTÜ EHM tarzı yerleri niye tercih etmedin? Ayrıca o verilen sıra saçmalıktan başka bir şey değil. Hani hayal kırıklığına uğrar mısın bilmiyorum da Gazi kesinlikle 3. felan olamaz Bilkent/Koç/Sabancı/ODTÜ/TOBB/İTÜ/YTÜ/Hacettepe varken.

Motive edici açıklamaların için çok teşekkür ederim, yardımcı oluyorsun!

Ya seni üzmek istemiyorum, derdim o değil. Sadece biraz daha aklı başında tercih yapmanız gerektiğinden bahsediyorum. Gazi ile alakalı olarak söylemiyorum bunu. Sadece yazdığınız tercihin arkasında dursanız daha bir güzel olur sanki. Bir de Hacettepe Otomotiv'e felan girebildiğinden bahsetmişsin. Bölüm 24k ile kapamış diyorsun. Sen kaç bininci oldun bu önemli. Hacettepe Otomotiv bu sene gerilese de tam sıralamasını hatırlamasam da 17.5k felandı. Hacettepe EE, YTÜ EHM'de bu civardı. Hani girebiliyorsan niye tercih etmedin o kısmı bilmiyorum. Acaba tercihler açıklandıktan sonra HÜ Otomotov, Gazi EEM ile ilgili konunda Gazi'yi tercih ettiğini belli etmen de Hacettepe Otomotiv'i ucundan felan kaçırman mı etkiledi, tam psikolojini çözemedim. Eğer ki sıralaman 24k civarındaysa ve kesinlikle ben elektrik elektronik okumak istiyorum diyorsan Gazi EE yazman da garip olan ne ki? Türkiye'deki üniversiteleri düşündüğümüzde ortalamanın üstündedir muhakkak; fakat Hacettepe Otomotiv, Hacettepe EE, YTÜ EHM vs. geliyorken yazmışsan biraz hata etmişsin diyebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Corvette'eVuranŞahin

Hocam sıralaman 24 binmiş,Elektrik Elektronik için de kararın kesinse Gazi neden okunmasın ? Sıralamada 3.falan değil gazi,o sıralama geçerli bir sıralama değil bence ama okunmayacak bir üniversite değil.Ortalamanın üzerinde.

Hmmm anladım, ben direkt gazi diyince işe almazlar diye düşünüyordum :/

İş başvuruları şu şekilde geçmiyor dostum,

+Hangi üniversite mezunusunuz ?
    -Gazi mezunuyum.
    +Teşekkürler,biz sizi haberdar ederiz.

Ekstra yabancı dil,bildiğin programlar,kendinden emin durman,karşıdakinin elini sıkışın bile belirleyici olacak.

Diploma önemsiz diyemem,görüşmeye çağırılıp çağırılmayacağınızı belirleyecek ama ''Gazi mezunu geç bunu'' diyecek çok fazla işveren yok.Çok büyük şirketlerin böyle bir lüksü var.

• quote:

taban sıralaması 24k gibi bir şeydi.. sırf sıralamaya göre tercih yaptım.. bir de okulun bölüm 1. ile konuşmustum bana gazinin eğitimini çook övmüştü. Şuan çok kararsızım okusam mı seneye mi hazırlansam, seneye hazırlansam hedefim ne olacak? O kadar kararsızım ki, acayip stres yapıyorum kafamda yaralar çıktı... Sonuç olarak, ben bu okulda okumalımıyım iyi bir eğitimi var mıdır? Bildiklerinizi duymak istiyorumm... yardım edin arkadaşlar :/

Gazi'ye 'okunaBİLİR ortalamanın üzerinde' diyenler var. Hay Allah'ım millete de okul beğendiremiyoruz. Gazi'nin mühendisliği gerçekten çok kalitelidir evet bir odtü değildir ama herkes odtü mü okuyacak ? Gazi Üniversitesi Türkiye'nin en köklü en iyi üniversitelerinden biridir okunur mu demen çok saçma. bu bölümü okumak istiyorsan seneye hazırlanmana filan gerek yok. Ha bölümse sıkıntın, ona bir şey diyemem.

• bnmde bnzer bir durumum var takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girdik bi yola devam edecez artık! inş. severim bu işi :/
  • Taaa sene başındaki hedefim Gazi Ü. Bilgisayar M. idi.Gerçi şu an ODTÜ Havacılık ve Uzay M. kazandım ama emin ol Gazi Ü. Bilgisayar M. gitsem hiç üzülmezdim yada gelecekle ilgili bir kaygı duymazdım.Bence sende böyle yap.
  • Cevap atan , motive etmeye çalışan herkese teşekkürler.. artık şu 4 seneyi iyi bir şekilde bitirmeye bakacam, başka yolu yok malesef :)
  • Gazi EEM de okunurmu diye soruyorsan. Okuma zaten sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.