Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
317.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hani bunu ilk önce Barlas ile bana söyleyecektin ayıp yaptığın Glass.

Bu arada Lostun finalinden daha beter hayal kırıklığına düştüğümü ifade etemeliyim.
    hayrı ilk bana sölicekti ama bende hayalkırıklığına uğradım çok farklı bişey bekliyodum ayn 10 unu bekleyin falan diyince dedim gazetenin biri yeni bi kampanya falan yapıyoda GLASS önceden habermi aldı falan düşünmüştüm 3 hafta öncemi ne D&R den biri daha alışveriş yapmıştı oda formda yazmıştı gerçekten fiyatları uygun hernekadar benim açımdanda hayal kırıklığı olsada genede paylaşım için saol okadar uğraşmışsın

Orijinalden alıntı: s_m_x

bu kaynagi ben de biliyordum acikcasi bende hayal kirikligina ugradim :(

bi de bu noktalar ne anlama geliyo , sari kirmizi siyah baska renkler de var mi

Niye haber vermediniz buradan da bizi Glassın bekletmesine mahkum ettiniz?

Gazetelerin DVD Kampanyaları

Gazetelerin DVD Kampanyaları
    Will "Neden din hariç?"
    Edward "Din hakkında konuşmak kabalıktır. Kimi inciteceğin belli olmaz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

quote:

Bu arada Lostun finalinden daha beter hayal kırıklığına düştüğümü ifade etemeliyim.
    hayrı ilk bana sölicekti ama bende hayalkırıklığına uğradım çok farklı bişey bekliyodum ayn 10 unu bekleyin falan diyince dedim gazetenin biri yeni bi kampanya falan yapıyoda GLASS önceden habermi aldı falan düşünmüştüm 3 hafta öncemi ne D&R den biri daha alışveriş yapmıştı oda formda yazmıştı gerçekten fiyatları uygun hernekadar benim açımdanda hayal kırıklığı olsada genede paylaşım için saol okadar uğraşmışsın

Gazete promosyonlarına alışmış bünyeler için fazlasıyla hayal kırıklığı olabilir ama benim açımdan değil. Çünkü bu aldığım dvdler sabah gazetesinden 15tlye mal edip aldığım 10dvdden daha mutlu etti beni desem yeridir. Promosyon ürünlerle mağaza ürünleri kalite açısından bir başka, sadece hurriyetin verdiği dvdler mağaza ürünleri kalitesine en yakın dvdlerdi. Fiyat avantajıda çok iyiydi bunu zaten hepimiz biliyoruz ama görülüyor ki epey bir süre hurriyet film vermeyecek ve bende bu boşluğu kendime yeni fırsatlar yaratarak doldurmayı uygun buldum.

Aslında ben toplu bir şekilde temiz 2. el dvd almayı düşünüyordum gitti gidiyor ve sahibinden sitelerine göz attım ama adamlar öyle fiyatlar koymuş ki mağazadan 3 liraya aldığı filmi açmış izlemiş ve 5 lira fiyat verip satmaya kalkmış. Bu alacağım filmlerin bir çoğu 2. el satanlarda tanesi 5tl idi nedne mağazadan yenisi daha uygun fiyata almak yerine gidip kullanılmış ürüne daha fazla parayı vereyim. Bunu sadece dvd konusunda düşünmeyin o bahsini ettiğim siteler ne akdar insanlara ucuz gibi gelsede aslında hiç uygun değil fiyatlar bir çok kategoride ucuz diye sattıkları ürünler mağazalardakindne daha pahalı. Ama bu olay sadece o siteler için gecerli. Demek istediğim alacağınız her ne olursa olsun düşünmeden iyice araştırmadan almayın. Sonuçta kazanan siz oluyorsunuz.

Çoğunuz büyük şehirde yaşıyorsunuz ve yine bircoğunuzun bulunduğu ildeki büyük medya marketlerden belkide haberi yok veya gitmeye üşeniyorlar. Electro world, mediamarkt, saturn vs mağazalarda inanılmaz fırsatlar oluyor. Gidin karıştırın oraları, adamın ilinde kocaman teknoloji mağazası var bu yaşına kadar gitmemiş ben kalkıp taa sivaslardan gidip geziyorum alışveriş yapıyorum ve bu insanın o mağazadan haberi benim sayemde oluyor.

Benim size sunduğum fırsat bu şartlar altında harika bişey ve dediğim gibi hayal kırıklıkları beni bağlamaz Sonuçta bir zamanlar insanlar benim aldığım o dvdleri tanesi 20tlden alıp bi köşeye koymuş insanlar 18 adet orginal dvdyi 60tlye almak çok cazip. Gidin araştırın 18 adet dvdyi aynısını 60tlye mal ederim diyosanız o kaynağı bulun bana emin olun bir parti daha alırım.

Will "Neden din hariç?"
  • Sevgili Shattered Glass benim dediğime de alınmış olabilirsin. Sen bizi bunun için yedi gündür beklettin, madem şimdi söyleyecektin niye 7-10 gün öncesinden size büyük haberim var ayın 10'unu bekleyin diyorsun? Sonuçta öğrendik ki, söyledin ki verdiğin haber dvd indirimleri, bu kaç gün öncesinden belli olan şey niye günlerce öncesinde indirim var diye söylemedin? Neyse10 gün önce de söylemebilirdin ama bize keşke 10 gün önce size sürprizim var şu tarihi bekleyin demeseydin. Tarih vermeden bugün bizi kampanya hakkında bilgilendirseydin. Emin ol o zaman sana hiç hayal kırıklığına falan uğradım demezdim, bilakis bizi bilgilendirdin diye sana çok teşekkür ederdim. Şimdi de teşekkür ediyorum ama o kadar fazla değil.

Ekleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Haziran 2010; 17:36:32 >

Zaten açıkçası ben bir daha Hürriyet'in bu tarz bir kampanya yapacağını sanmıyorum.
    Adamlar o kadar kaliteli filmleri gazetesiz 1,5 TL'ye verdiği halde yine ellerinde kalıyorsa,pek talep görmüyorsa düşünün artık dandik filmler demek ki hiç satılmıyor
    Neden girsinler ki böyle olaya bir daha...DVD Kampanyası ile gazete satışları veya bayideki tüketimi hissedilir oranda iyi gitseydi eminim adamlar her hafta yeni filmler vermeye devam ederlerdi
    Devam etmiyorlarsa demek ki bir bildikleri var...
    Bu yüzden bu tarz bir kampanya olacağını düşünmüyorum olursa da çok zaman sonra o da belki
    İşte ancak Sabah'ın şu 1 aylık çilesiyle ortalamanın üstünde DVD'ler alabiliyoruz artık

son 5 kaldı (askerde bile böylesi şafak saymamıştım)
    Şu her gün kaçırmadan gazete alma,kupon kesme zamazingoları bitse de isterlerse filmlerin dağıtımı 3 ay sonra başlasın razıyım

quote:

Orijinalden alıntı: canerer

Artık kupon biriktirme derdi yok yaysattaki adamla konuştum kupon yerine parada alıyolarmış,yani hiç kupon biritirmeden 50 kuruştan kaç kuponsa okadar ücrete satıyolar

not:her bayi yapıyormu bilmiyorum gidip sorun

Bu malesef bizim bayide geçerli değil hatta burdaki bayan "en fazla 3 eksik kuponu tamamlayabilirsiniz,4 kupon eksik olursa ürünü hiçbir şekilde alamazsınız" dedi yani her bayinin insiyatifine göre değişiyor
    Sizin ora iyiymiş keşke burda da olsaydı da her gün Sabah gazetesini edinme derdinde olmasaydım,bazen sırf bunun için 3-4 bayi dolaştığım hatta hiç bulamadığım oluyor...

quote:

Valla bana da hiç söylemedi
    Büyük bir gizlilik içinde sipariş vermiş,kargo ve tedarik sürecini beklemiş ve bu süreçte "hükümetin memurlara yapacağı yeni zam oranlarını açıklaması" gibisinden başlıkta beklenti ve talep oluşmuş ve sonunda kendisi de Ulusa Sesleniş modunda açıklamasını yapmış

Şaka bir yana mağazadan 18 orjinal DVD=60 TL cidden iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 10 Haziran 2010; 17:50:30 >
  • Arkadaşlar canlarım ciğerlerim;

Söyleyemezdim söylesem o zaman almak isteyen olurmuydu bilmem herkes sipariş verip stoklara yüklenebilir haliyle stokları bitirebilirdi. Ben burda bencillik yaptım evet ama yine insaflıyım ben kendimi sağlama aldıktan sonra bu fırsattan yararlanmak isteyen olursa onlar içinde gerekli açıklamamı yaptım.

Hem baksanıza adamlar bu fiyatlara bile burun kıvırıyor bu kaynaktan haberi varmış mış e varsa o zaman niye yazmadınız? Kaynaktan herkesin haberi olabilir ama özel kutu charlie wilson war gibi bir filmin 2,4tl olduğundan emin olun hiç birinizin haberi yoktu.

Dediğim gibi coğunuz büyük şehirlerde yaşıyorsunuz birazcık gezip araştırsanız daha uygun fırsatlarda bulabilirsiniz ama benim şuanda DR dan başka bir seçeneğim yoktu. Bakın mağaza 2 ay öncede blu ray filmlerde acayip indirime gitti sıcak fırsatlarda topik açıldı herkes bir anda stoklara yüklenince filmlerin temin sorunu cıktı ortaya. Bu fiyatları fırsat olarak görürmüsünüz bilmem ama kesinlikle daha ucuza alınacak bir yer olduğunu sanmıyorum aksini idda edende söylesin dediğim gibi bir parti daha alırım.

Ferrom;

Ben orginal bir insanım bunu sende biliyorsun bu yaptığım şey olaya heyecan ve gizem katma adına yapılan bişeydi. Sanırım bu küçüklüğümde çok tv izlememden kaynaklanıyor o zamanlar tvdeki reklamlarda biri bişey cıkrar 10 gün bekleyin derdi bende böyle bişey yaptım işte Böyle bir şeyi başkası yapsa oanda almak istiyosam sağol kardeşim der hemen sipariş verirdim. Hayal kırıklığına uğrayıp kendinizi yıpratmayın.

Barlas;

Daha coğu senin olsun allah hepimize sağlık huzur versin bunlar gelir cidden halimize şükredelim insanın yeri geliyor öyle canı sıkılıyor ki hiç bir şeyi gözü görmüyor.

Mavisakal;

Netten aldığım hiç bir alışverişte kargo ödemem ben ne yapar eder beklerim limiti geçince siparişi verrim. DR yine iyi kargo parası 3,5 diyor 50tl geçince kargo bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 10 Haziran 2010; 18:29:35 >
    Will "Neden din hariç?"
  • Konuyu spam ediyorum ama hiç bir şey yapasım yok şuan resmen depresyonun alasındayım, kpssyi de atacağım kafadan, üç kuruşluk kafamı onun için yoramayacağım. Bu arada benim bu sabahın kampyasından kaç kupon eksiğim var bilmiyorum en az 7 var gibi.

Bu arada benim de acilen 3.bir dolap yaptırmam gerek yer mer kalmadı yani ..Bu dvd muafaza etmek zor iş.

Bunlardan başka aklıma gelen ucuz filmler de şunlar ;

Beyaz Melek Özel Versiyon 4.99
    Role Models 2.99
    Forgettings Sarah Marshall 2.99
    Mummy 2.99
    Airport (güzel bir klasiktir) 2.99
    D-Tox 2.99
    Chuck&Larry 2.99
    Frankensteın serisi 2.99
    Play Mist For Me 2.99

aklıma bunlar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Haziran 2010; 0:58:47 >

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hee ayrıca keşke Forbidden Kıngdom filmini almasaydın şimdi ..Bekleseydin biraz düşerdi fiyatı. 9.90 fiyatı ile Universal den çıkan yeni filmlerden 2-3 tanesini gözüme kestirdim düşünce alacağım

Role Models 2.99
    Mummy 2.99
    D-Tox 2.99
    Chuck&Larry 2.99
    Frankensteın serisi 2.99
    Play Mist For Me 2.99

aklıma bunlar geliyor.

Çok teşekkürler bilgilendirme için, eğer aklına başka filmler geliyorsa böyle uygun filmler paylaşırsan iyi olur, malum d&'rın sitesi dandik ötesi. Şöyle 10-15 tane film bulsam ben de alabilirim de bakalım.

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hee ayrıca keşke Forbidden Kıngdom filmini almasaydın şimdi ..Bekleseydin biraz düşerdi fiyatı. 9.90 fiyatı ile Universal den çıkan yeni filmlerden 2-3 tanesini gözüme kestirdim düşünce alacağım

Role Models 2.99
    Mummy 2.99
    D-Tox 2.99
    Chuck&Larry 2.99
    Frankensteın serisi 2.99
    Play Mist For Me 2.99

aklıma bunlar geliyor.

Eyvallah ciğerim

Epey sansasyon yarattım ulusa sesleniş konuşmam kimi çevrelerce tepki görsede ben halimden mutluyum

Sen DVDlerin üzerindeki fiyatlara baktın herhalde o fiyatlar gecerli değil o mesajın bir üstündeki noktalamalı DR sipariş listesindeki fiyatlara bakacaktın. Forbidden kingdom'u 9,99a değil 3,99a aldım zaten Ki 3,99dan dahada ineceğini sanmıyorum o filmin fiyatının insede en kötü 1 lira iner onada ihtimal vermiyorum.

Bide o bendeki dvdlerin etiketleri söktüm 3 kez indirime girmiş coğu 24/17/9/4 diye düşmüş fiyatlar
    Will "Neden din hariç?"
  • hayırlı sabahlar arkadaşlar hürriyet film kulubü bu hafta film veriyor mu bir bilgisi olan varmıı acaba

HÜRRİYET GAZETESİ + FİLM KULÜBÜ GAZETESİ ile birlikte aşağıdaki DVD Filmler karışık olarak verilecektir.

"CESARETİN VAR MI AŞKA”
    “DOGVILLE”
    “İLK AŞK İLK DANS”
    “PAN’IN LABİRENTİ”
  • arkadaşlar ya ben bişey soracağım .. d&r gibi kaliteli fakat kapıda ödeme seçenekli bildiğiniz bi site varmı dvd vcd bluray satan uygun fiyatlı genişş bir arşivi olan güsel bir site güvenilir varmı bilen varsa söleyebilirmi?
  • Hepsiburada ve hızlı al siteleri kapıda ödeme seceneğine gectiler yakında DRde gecebilir. Dediğim sitelere bak işine gelen varsa al o sitelerden kapıda ödeme yapabilirsin. Kredi kartın yoksa havale ile ödemeyi seçebilirsin. İsbank bankamatik havaleyi seçsen kartsız olarak dışardan ödeme yapabiliyosun sadece 3 tl komisyon alıyor. İşbankası müşterisi olmanda gerekmiyor tc kimlik numaranla gidiyosun yapıyosun ben bir kaç kez yaptım hiç bir sorun olmadı.

Ben cok site gezdim ama en uygun fiyatlar kesinlikle DR da gecen barlas bana vesaire diye bir site önerdi ordada ucuz dedi ama fiyatlar aşırı yüksek benim gecenlerde DR dan aldığım dvdlerin hepsi 10tlnin üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 11 Haziran 2010; 19:44:22 >
    Will "Neden din hariç?"
  • kesinlikle d&r çok uykun hemde çok aldığın filmler çok kaliteli ve güsel filmler glass .. fiyatlarıda fazlasıyla uygun bundan etkilenerek bende siteye girdim bir kaç film almayı planlıordum ya ben yalovada oturuyorum .. banka havalesi dedi tamam dedim parayı yatırcağım banka mail adresime geldi diyor istanbul bilmemne şubesi saçmalığa bakarmısın .. ben istanbulamı gitçem ödeme yapmak için bu nedenle kapıda ödeme seçeneği çok cazip bana göre geçende bir siteden kitap almıştım kapıma kadar geldi ve ücreti kargo ücretiyle birlikte aldı ben parmağımı bile kıpıtdatmadım .. bu tür bi site olsa çok sevinicem dR MÜKEMMEL BİR SİTE AMA KAPIDA ÖDEME YOK YOK banka havalesi durumunu anlamış değilim tam olarak glass sen nasıl yaptım bankaya gidipmi yatırdın . yalovada bi şube olsa tm dicem ama istanbul bakırköy şubesi bilmemne diodu anlamadım bu işi benmi yanlış yaptım sorun bendemi kafam karıştı doğrusu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzu_294 -- 11 Haziran 2010; 18:36:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.