Şimdi Ara

GAZ DA HANGİ MARKA......?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lpg yi aygazdan alıyorum fakat bazıları yorumlarında başka markalardan tavsiye ediyor...
    Bende sizleri izlenimlerinizi sorayım dedim..

• ilk başta aygaz kullanıyordum.daha sonra milangazı denedim baktım ki daha çok km yapıyor.performansda fark yok gibi.devir ekonomi devri naparsın
  • LPG DÖNÜŞÜMÜNDE İTALY OLARAK LANDİ YERLİ OLARAK LANDİ DİYORUM SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ BİR DÖNÜŞÜM VE KULLANIM KOLAYLIGI
  • aygaz euro lpg
  • İlahi hocam n'aptınız böyle;
    "İTALY OLARAK LANDİ YERLİ OLARAK LANDİ DİYORUM "
    Üstelik soruda hangi otogaz markası diyor,yani aygaz mı? milangaz mı olayı?
    quote:

Orjinalden alıntı: TUR OTO LPG SERVİS

LPG DÖNÜŞÜMÜNDE İTALY OLARAK LANDİ YERLİ OLARAK LANDİ DİYORUM SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ BİR DÖNÜŞÜM VE KULLANIM KOLAYLIGI

Ben her ikisinin karışımı mükemmel diyorum test edildi onaylandı. Antalyadan dönüşte Kütahya'da Milangaz'dan fulledim, Adapazarında otoyola girmeden Aygaz la depoyu tamamladım (tem de gazsız kalmayayım diye) bugüne kadar ki en uzun menzil rekorunu kırdım... Denemeye devam edeceğim bakalım her defasında aynı olacak mı?

• @tuncer17

lpg kit ile ilgili sorununuz sona erdi galiba ? hangi gaz diye sorduğunuza göre lpg ye devam demek ki.
  • aslında bu konu daha önce tartışılmıştı.
    Aşağıdaki konuya bakılabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_15649542/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi LPG/GAZ Nerede?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek tavsiyem aygazdır. sebebi ise = kirlilik(yağ)(tortular) + hava basımı bunları istemiyorsanız. size aygazı tavsiye ederim.ayrıca yol uzantısı değişiyor saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.