|
Gaylerin çoğalmasının erkeklerin feminenleşmesiyle alakası var mı (2. sayfa)

-
-
bir insan cinsel yönelimini kendi belirleyemez, neyse o dur.
-
Gay sayısında artış yok , gay olduğunu belli eden sayısında artış var . Ne palabıyık amcalar var içlerinde tanga olan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Gay sayısında artış yok , gay olduğunu belli eden sayısında artış var . Ne palabıyık amcalar var içlerinde tanga olan :)Tamam yukarıda da yazdım bu da var ama mesela biz kadınsı özelliklere sahip kadın görünce hoşumuza gidiyor, bak sadece kadın demiyorum çünkü bir kadın erkeksi olursa hetero olsan bile hoşlanmayabilirsin kadın olmasına rağmen. Öyle de beğenen vardır ama geneli sevmez. Sorular şunlar, bu kadınsı özelliklerin erkeğe geçmesi, normal bir hetero insanı zamanla gay yapar mı? Kafasında ben gay miyim diye soru işaretleri olan bir insanın homo olmasına katkı sağlayacak bir etki yapar mı? Homoseksüel olan insanın bu tatmin duygusunu daha kolay yaşamasını sağlayıp, ona homo olmanın normal olan olduğunu düşündürür mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 9 Ocak 2021; 15:54:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok alakası yok -
bakımlı olmak ne zaman geylik oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Yok alakası yokBence var
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglanbakımlı olmak ne zaman geylik oldu
Ulen daha okuduğunu anlamıyon
Günümüzde kişinin cinsel deneyim şansı bundan öncelere istinaden kat be kat arttığı için bazı şeylere doyum daha kısa sürede gerçekleşiyor. Ardından da başka şeyler deneme hissi insanı farklı duyguların esiri haline getirebiliyor. Doğuştan farklı duyguları olanlar için demiyorum bunu bilginiz olsun. -
Din elden gidiyo diyen patrona Halil gaymiş bence tam tersi olmuş -
⚽
-
Tarih boyunca erkeklerden hoşlanan erkekler olmuştur. Osmanlı'da bile oğlancı kaç tane sultan vardı, duysanız aklınız şaşar. Yunan ve Roma İmparatorluklarından bahsetmiyorum bile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MANGUTAY
Bu mesaj silindi.yaşım 50 saçım uzun (topuz yapmıyorum) kulağımda da küpe var yumruk atıp yanımdaki kızı alıp götürmeye kalkan biri olursa tavsiyem hiç denememesi yönünde kendisi için hoş olmayan sonuçları olabilir
Yönelim dediğin şey giyim kuşamla ilgili değil kısacası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 11 Ocak 2021; 4:5:20 > -
Sezar da mi feminendi?
-
Alakası yok hocam. Katiller mevcut eşcinsel olan. Feminen değiller.
-
Tahminle, varsayımla bir yere varamzsınız.
Seçim mi yoksa genetik farklılık mı bunlar tıpbın işi bence.
Varsa içimizde, kök sebebini objektif olarak açıklasın. Gerçi geyler genelde doğuştan böyleyim diyor, bu suçluluk psikolojisini aşmak için de söylenebiliyor olabilir.
İnsanları tatminsizlik ve farklı arayışlar da buna itiyor olabilir. Hatta kadın avlamak için de gey gibi davrananları olabilir. Zımba cı asker arkadaşım vardı o söylemişti. Böyle hareket edersem kadınlar yanımda daha rahat oluyorlar, daha fazla yakınlık (samimiyet) kurabiliyorum demişti.
Materyel diyince aklıma bir kırathanedeki çay bardağı kestanesine sıkışmış haldeki bir herifin haberi geldi herifin zütü açmışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X