Şimdi Ara

Gata tıp kac binle kapatır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 23 26 arası

• 25-26k
  • ilk 100
  • O değilde GATA Tıp nedir kardeşim gata açılımını bilmiyorsun sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes3435

O değilde GATA Tıp nedir kardeşim gata açılımını bilmiyorsun sanırım

bunu yazmak için girmemiştim ama keşke bunu yazmak için girseydim. neden bunu yazmak için girmedim ki :'(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes3435

O değilde GATA Tıp nedir kardeşim gata açılımını bilmiyorsun sanırım

Gülhane Akeri Tıp Akademisinde hemşirelik diye bir bölüm var bilmem biliyor musun? Özellikle tıp diye belirtmek istedim. ;)

• Evet arkadaşlar fikirlerinizi alalım

• Sen kactasin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman3333

Sen kactasin hocam

21k

• Neden bu kadar düşükle kapatıyor burası ? Ücreti falan mı var ? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim, merak ettim... Bir de illa ki zorunlu görevi vardır. Kaç yıl sürüyor ? Mesela 10 yıl sonra falan ya da 15 yıl sonra ayrılma hakkı oluyor mu...?

• agir psikotik kullanıcısına yanıt
    10 yıl zorunlu hizmeti var. disiplin altındasın, mülakatı falan var
  • Up

• Up

• SerhatC. kullanıcısına yanıt
    Mülakatı geçemeyen tekrar mı hazırlanmak zorunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMACHİNE

Mülakatı geçemeyen tekrar mı hazırlanmak zorunda ?

zorunlu hizmet 15 yil diye biliyorum. annem gatada calisiyor. askeri disiplin cok fazla ve saglik mulakatinda elenenler de ayni sekilde. gata tıp arastir. bir aralar 30 tane anca mezun verebiliyordu. egolu hocalari falan var. umarim tutar girersin ve pisman olmazsin. gatanin uzmanlik sistemi degisiktir o yuzden ilk 10 tus derecesinde 7 kisi falan cikabiliyor. tus olayinda aciklama istersen mention atarsan bilgi veririm. kirlenmesin diye burada kesiyorum. tahminim 25k.

• Göze Kaçan Sigara Dumanı kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sorumun dışındaki tüm soruları cevaplamışsın bunu hakaret olarak mı algılamalıyım ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMACHİNE

Hocam benim sorumun dışındaki tüm soruları cevaplamışsın bunu hakaret olarak mı algılamalıyım ? :)

hocam kusura bakma nickleri okumadim. konuyu acan arkadasa yazmistim aslinda biraz daha dikkatli olurum ozur dilerim.

giremezsen sonraki tercihlerine tutarsa yerlestiriliyorsun diye biliyorum daha iyi bilen varsa aciklama getirir umarim. tekrar kusura bakmayin ozur dilerim.

bir mesaj daha yazmisken tus olayina da aciklik getireyim dusunen arkadaslara falan yardimci olur.

gata tus'da gata icerisindeki bolumleri tercih edebiliyorsunuz. soyle ornek vereyim 58-60 falan aldiniz tus sinavindan ankara egitim arastirma hastanesi de 56 ile genel cerrahi aliyor diyelim. ama siz gata icerisindeki KONTENJAN ACİLAN uzmanlik bolumlerini tercih edebiliyorsunuz ve acilan bolumler belli olmuyor sen 60 alip genel cerrahi secerim diye 60 alacak kadar tus calisirsaniz ve gata tutup da göz bolumune uzmanlik falan acarsa(göz cildiye radyoloji tusda en yuksek bolumlerdendir) puan yetmedigi icin giremeyebiliyorsunuz. dolayisiyla herkes en iyisini yapmaya calisiyor ki acilan bolum puani yuksek de olsa girebilesiniz. tus'da tek rakibiniz gata tıp ogrencileri oluyor yani. o yuzden en iyisini yapmaya calisiyorlar ki acikta kalmamak icin. ayni zamanda askeri ortamin ve yurdun olmasi ve can sıkılınca ders calismaktan baska yapacak bir seyin olmamasi da etkendir. bu yuzden gata tus'da derece cikariyor genelde.

tanidigim doktorlarin gata kazanan arkadaslarinin bazilari baskiya dayanamayarak tazminatini verip ayrilmalariyla ilgili olaylar duydum ve bir insanin o kadar tazminat verip ayrilmasi icin caninin cok sıkılmış olmasi lazim bilginiz olsun.

• Göze Kaçan Sigara Dumanı kullanıcısına yanıt
    hayır o değişti artık 10 yıl subay ve astsubaylar için
  • 10 ya da 15 farketmez sonuçta uzun bir süre zorunlu hizmet var tazminat ödeyip ayrılmak yerine özelde %25 burslu tıp okumak daha mantıklı.Daha fazla konuyu dağıtmayayım kaç binle kapatır bu sene ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.