Şimdi Ara

GATA HAKKINDA ÖNEMLİ SORU (OBP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gatayı tercih listesinde en sona yazıcam ama tutup, mülakatlarda geçemezsem altta başka bi seçeneğim olmadığı için mezuna kalıcam.peki bu durumda okul puanım kırılır mı?

edit: mülaktta elendikten sonra ösym ye dilekçe yazıp (eğer varsa) bir alt tercihe yerleşmek isteyip/istemediğinizi yazmanız gerekiyor.eğer altında tercihiniz yoksa puanınızın kırılmaması için bilgilendirme amaçlı dilekçe yazmanız gerekiyor.tabi bunun yanında mülakatta elenmiş olduğunuza dair de belge gerekebilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BAE130DE -- 14 Temmuz 2015; 15:22:10 >

• up
  • Bence böyle bi olayda kırılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ösym yi ara sor nolur nolmaz g.te gelme sonra
  • bi yere yerleşmezsen puanın kırılmaz
  • aradım ösym yi yarım saat sonra döndüler.klavuzda böyle bir şey yazmadığı için yetkililerle görüşüceklermiş.yarın sabah tekrar ara dediler.yarın editlerim
  • edit geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıralama kaç hocam
  • Kırılır dostum.Sağlığına tam güveniyorsan GATA'yı yaz.Tam donanımlı çıta gibi olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman3333

sıralama kaç hocam

26k.gelme ihtimali çok az ama nolur nolmaz diye yazdım.büyük ihtimalle mezunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7reas

quote:

sıralama kaç hocam

Gelmez dostum o kadarda abartma.Tıp sonuçta,tıp maksimum 16 binle kapatır.GATA'da tahminen 19 bin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

Orijinalden alıntı: 7reas

quote:

sıralama kaç hocam

Gelmez dostum o kadarda abartma.Tıp sonuçta,tıp maksimum 16 binle kapatır.GATA'da tahminen 19 bin olur.

hocam son 3-4 yıldır başarı sıralaması inanılmaz düşüşte, geçen yıl 23300 ile almış.belki gelir diye yazdım ama kontenjanı azaltmışlar o yüzden bende beklemiyorum.seneye artık
  • ben şimdi şunu anlamadım.

diyelim ki sen gata'yı ve altına da x bölümünü yazdın. ben de o x bölümüne son sıradan giren kişiyim. sen gata'dan elenip x bölümüne gelmeyi tercih edersen benim durumum ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

ben şimdi şunu anlamadım.

diyelim ki sen gata'yı ve altına da x bölümünü yazdın. ben de o x bölümüne son sıradan giren kişiyim. sen gata'dan elenip x bölümüne gelmeyi tercih edersen benim durumum ne olacak?

sen yerleştiysen sana bir şey olmayacak.ben, ek yerleştirmelere kalıyorum.eğer x bölümünü kazanıpta kayıt yaptırmayan biri varsa ben oraya girebilirim.

aslında bu durumu ösym yetkilileri bile adam akıllı bilmiyor.ben aradıktan 2 gün sonra anca cevap verebildiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.