Şimdi Ara

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce önü açık mı ? Bu sene tekrardan çalışacağım. Üniversitede ki bölümüm + sınavı bir götüreceğim. Sizce bu bölüm nasıldır ? Forumda okuyanlar varsa pm'den veya konu üzerinden yorum yaparlarsa sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü: Geleceği Parlak Bir Kariyer

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, yemek hazırlama, pişirme ve sunma sanatı üzerine yoğunlaşan bir alandır. Bu bölümde, öğrenciler mutfak sanatlarının inceliklerini ve mutfak endüstrisinin işleyişini öğrenirler.

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü programları, genellikle aşağıdakileri içeren kapsamlı bir eğitim sunar:

    • Mutfak Temelleri
    • Yemek Hazırlama Teknikleri
    • Beslenme ve Gıda Güvenliği
    • Mutfağın Yönetimi
    • Mutfak Ekibi Dinamikleri

    İş İmkanları

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunları için iş imkanları geniştir. Mezunlar aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda çalışabilirler:

    • Şef
    • Aşçı
    • Pastacı
    • Restoran Müdürü
    • Mutfak Şefi

    Gastronomi Önü Açık mı?

    Evet, gastronomi alanı önü açık bir sektördür. Artan nüfus ve yemek kültürüne olan ilgi, nitelikli şeflere ve mutfak profesyonellerine olan talebi artırmaktadır.

    Sonuç

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, mutfak endüstrisinde başarılı bir kariyer arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Kapsamlı eğitim programları ve geniş iş imkanlarıyla bu alan, kariyerini gastronomide ilerletmek isteyenler için gelecek vaat etmektedir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum okumuyorum ama tercihlerim arasında vardı çok araştırdım sana şöyle söyleyeyim bana göre ülkede bitmeyecek 3 şey sağlık,inşaat ve boğaz. önü açık çok iyi paralar kazanıyorlar ve oldukça zevkli bir bölüm.eğer mutfaktayken zevk alıyorsan ilgin becerin varsa elin yatkınsa kesinlikle oku derim . keşke tarih sosyal sınavlarına girseydim bende yerleşebilirdim nasip kısmet işte :) bol şanslar
  • Bazenoguz kullanıcısına yanıt
    Ben şuan Turizm ve Otel İşletmeciliği okuyorum. 2 yıl işletme ve 2 yıl gastronomi ağırlıklı benim bölümüm. Direk gastronomi mi yazsam diye düşünüyorum. Geçen sene tsde 130 bin oldum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Kuzenim Bu Bölümü Okuyor %0 Burslu ve Kendi Karnını Doyuramıyor.1 Domates Kesmeye Üşeniyor.Böyle Biri Olmadıktan Sonra Güzel Meslek.
  • Trol veya ciddi yorum arasında gidip geldim . Benim elim yemeğe yatkın , yani araştırıp yaptıktan sonra iyi oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım hayırlısıyla bu sene okumaya başlıyacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevmen ve kendini geliştirmenle doğru orantılı gastronomi bölümünün güzel erasmus imkanları var güzel ülkelere gidiliyor yabancı dilde şart zaten söylemeye bile gerek yok
  • Yaşayan Canlı kullanıcısına yanıt
    Hangi okul

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düştengüzel kullanıcısına yanıt
    Yemek benim en sevdiğim şey hocam sevme konsuunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat Türkiye'de işsiz kalmaktan korkuyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SevilenAdam

    Hangi okul

    Medipol hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes yemeyi sever. olay sadece bununla bitmiyor yani sadece yemek yapmakla değil. profesyonel anlamda mutfağın ve işletmenin yönetimini de bilmen gerek. yemeyi ya da yemeği seviyorum kafasıyla gitme bence o bölüme. 130bin gastronomi için çok kötü bir sıra.ilk 10k'dan aşağısının eğitiminin iyi olduğunu düşünmüyorum. zaten yeterli öğretmen de yok o bölümde. (bölümde okumuyorum ama tanıdıklar var)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 14 Ağustos 2017; 21:42:44 >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim.Kendi karnını doyuramıyor.Eğer seviyorsan yap.Çünkü öyle bir meslek ki ne kadar emek verirsen o kadar iyi olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    benimde tutuyordu ama hiç alakam ve ilgim olmadığı için yazmadım bölümün mutfağıda olması önemli çoğu yerde tahtaya yemek resmi çizip anlatıyorlar
  • Hedef gazi gastronomi dostum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek yapamıyor anlamında diyorsan ,maalesef o kendinin hatası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düştengüzel kullanıcısına yanıt
    Ressam mı yetiştiriyorlar nasıl eğitim o öyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.