Şimdi Ara

Garrys mod anlayanlar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanım haber ailesi merhaba ben kafa dengi arkadaşlarımla 1 yıl önce aldığım garrys modu ara sıra oynuyoruz ama server kurunca servere eklediğim eklentilerin linkini arkadaşlarıma tek tek vermek zorunda kalıyorum ve bu zor olur benim merak ettiğim benim garrys mod'da abone olduğum eklenti, silah, araç, gereçlerin hepsinin biyerde gözüktüğü bi sayfa ama bulamadım varmıdır böyle birşey şimdiden teşekürler.

• Hadi beyler bayanlar el atin şuna bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legand54 kullanıcısına yanıt
    Hocam o çok saçma bir olay ya. Bende arkadaşımın oyununu kendiminkine atmıştım hdd ile yine error yazıları çıktı. Sonra arkadaşın steam hesabına girdim otomatik hepsini indirdi gb larca sonra çıkış yapıp kendiminkine girdim (pc de eklentiler var yani) yine pembe error yazıları çıktı. İlla hepsini tek tek indirecen ben başka yol bilmiyorum ve çok saçma bi durum
  • evet beyler nasıl yapıldığını bilen varmı dağa doğrusu böyle birşey varmı tek tek onlarca eklentinin linkini atmak çok zor oluyo
  • hocam aboneliklerim sayfasından kendinize bir koleksiyon oluşturup o koleksiyonun linkini arkadaşınıza atabilirsiniz
  • 1 hafta önce dediğinizi yaptım koleksiyon oluşturdum şimdide oyniyacak adam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.