Şimdi Ara

GARRY'S MOD ACİL YARDIM!!1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garry'S mod ve Porta aldım orjinal olarak Steamden Portal sorunsuz çalıştı fakat asıl istediğim Garry'S mod oyuna girmek için oynaya tıkladığımda ilk gri ekran geliyor ve ardondan hemen siyaha geçip şu hatayı veriyor (tamamen doğru olmayabilir!)

Dikkat !
    Bu video modu gösterilemiyor.

1600x900@60Hz yapın gibi bir şey çıktı. bende ekran çözünürlüğüne baktım ve zaten 1600x900 dü ne yapmam lazım pc kaldırıyor Can you run it ile kontrol etti ve en yüksek seviyede pass verdi yardım için teşekkürler

• Bir resim koyarsan daha fazla yardımcı olabilirim
  • Öncelikle özür dilerim bu hata çıktıktan sonra hiçbir tuşun etkisi yok sadece kasanın kapa düğmesi bende o yüzden paintten aynı yazıları yazdım UMARIM YARDIM EDERSİN ve ayrıca
    No more room in hell oyununu kurduğumda da aynı sorunu aldım ve iki oyunda half-life 2 modu ve bende half-life 2 yok nedeni bu olabilir mi ?
     GARRY'S MOD ACİL YARDIM!!1

• Masaüstüne gelip sağ tıkla sırasıyla EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ -> GELİŞMİŞ AYARLAR -> MONİTÖR ve burdan ekran yenilenme sıklığıını 60 Hertz olarak ayarla eğer olmazsa oyunun ayarlarından kendine göre ayarla oda olmazsa Windows 7 ise bilgisayarın uyumluluk ayarını vs vs yapıp yönetici olarak çalıştır [ EĞER HEPSİ OLMAZSA TEK ÇÖZÜM AYARLARDAN OYUNU PENCERE MODUNA AL ] eğer yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler ve ekran çözünürlüğü zaten 60 Hertz ve 1600x900 dü bende anlamdım nasıl açılmadı ve son bir soru pencere modunu nerden yapıcam ?
  • Ironhealth I kullanıcısına yanıt
    pencere modunu şurdan yaparsın oyunun kurulu olduğu klasördeki tüm klasörlere bakarsın setting olsun bişey olsun varmı hani bi ayarlama penceresi diye eğer bulamazsan Alt + Tab gibi birşey yapıyordun sanırsım CTRL + ESC YADA ALT + ESC idi buna bencer bişey yapıyorsun oyuna girdikten sonra bende unuttum o alt + bilmemneleri kusura bakma elimden gelen bu
  • steamden oyuna sag tikla ozelliklerden eksik dosyalari kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 PALİO 1.2 S ACİL YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol on başım ve Eren eksik dosya derken güncellememimi söylüyorsun ?
  • TiagS99 kullanıcısına yanıt
    Ayıca oyun steamden olduğu için Garry's mod simgesi url diye geçiyo ve hedef bul gibi şeyler ve özelliklerde o dediklerin olmuyo
  • satın aldın yani hmm Steam gir oyuna sağ tıkla özellikler de hedef bul de ama steam üzerinden yap bunu tabi dur resimde koyayım daha iyi anlaman için NOT: sen sağol onbaşım diyince farkettim ben ne zaman onbaşı olmuşum ??

• sorunun çözüldümü hala bir cevap alamadık ?
  • teşekkürler ve geciktiğim için özür dilerim foruma bakmıyodum şu aralar ve yeni pc aldım şu an çok rahat giriyo aynı monitörde
  • Bunu duyduğuma sevindim bi ara oynayalım istersen ? (Steam üzerinden tabi ki )
    olur ama yeni pc aldığımda girdim hiç bişey anlamadım skype varsa daha rahat oynarız ama yaş 14 söyliyim şimdiden
    var skype merak etme
    Hafta sonu oynarız skype adım demir_skypecan eklersin @TiagS99
    Ekledim tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.