Şimdi Ara

GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herşeyden öncewww.efesaat.com adresini ziyaret edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCM123456789

TAVSIYE ETMIYORUM!

bir heves aldim, cok guzel cihaz. Mutlu mesut kullanirken ekrandaki pixeller olmeye basladi. Ekran ustten ve alttan yok oluyor. Bugun Garmin servisi aramaya basladim. Baska kullanan arkadaslarim da ayni seyi soluyor. yabanci sitelerde de okursaniz bu sorun uzun suredir var .  GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI
    G GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI
    armin bu urunun sorunlu oldugunu uzun zamandir bildigi halde geri cagirmadi. bu nedenle bu firmaya guvenim kalmadi.

16.05.2016 Ekleme
    Arızalı ürünü garanti kapsamında gönderdim, kısa sürede geri döndüler. Yeni vivosmart HR ile değiştirdiler. En azından markaya olan güvenimi tamir ettiler.
     GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI

Hocam merhaba. 1 sene önce bu ürünü satın almıştım. Aradan 2-3 ay geçti pikseller kaybolmaya başladı ve sorun giderek arttı. Garantiye gönderdim 1 hafta sonra yenisini gönderdiler. Fakat yeni gelen sıfır üründe dahi piksel kaybi vardı tekrar ugrasmak istemedim ama zamanla piksel kaybı çoğaldı. Velhasılı siz cihazınızı garantiye gönderdikten sonra üst modelini göndermeyi kendileri mi istedi. Yani herhangi bir ücret farkı talep ettiler mi? Göndermeyi düşünüyordum zaten yorumunuzu okuduğum iyi oldu.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozaltin -- 18 Mayıs 2016; 3:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eozaltin E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aldıgım teknoloji magzasına goturdum. 8-10 gun sonra mesaj geldi. gittim, değiştirmiş olduklarını söylediler. Açıkçası hoşuma gitti. Yenisini kullanıyorum. Size de iyi şanslar hocam.

Selamlar.
    sizden sonra sahibindencom'a baktım ve birçok kişi vivosmart hr bilekliğini satışa çıkarmış. birçoğu da garanti içi değişim. sanırım benim ki de değişecektir. ayrıca yeni ürün nasıl, kalp atış hızını ve çıkılan merdiven sayısını doğru gösteriyor mu?
  • Bir yil once cok severek aldim ve kullandim vivosmarti, ancak pikseerin olmesi yuzunden iki kez degistirildi ve bugunku son degisimde baska bir cihazla degismek istedigimi soyledim ve seni cikan samsung gear fit2 almaya karar verdim bana ucret iadesi yaptilar yani bir sene beles kullanmis olup ustune az bir miktar ekleyip samsung gear fit2 alacagim 10 gun sonra suan henuz daha satisa cikmamis mediamarktta. Ilgilenenlerle bilgi paylasimi yaparim. Vivosmarta gelince cok rahat ve hos bir cihazdi gizli ekranini cok seviyordum ne yazikki pikseer oluyor bir zaman sonra yoksa degismezdim severek kullaniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• selamlar, ürünü yaklaşık 2 senedir kullanmıyordum. dün kullanmak için şarj ettiğimde ekrana hiç ışık gelmediğini gördüm. ya piksel arızası oldu, kullanılmadığı için, ya da açma kapama tuşu varsa onu bulamadım. hatırladığım kadarı ile böyle bir açma kapama tuşu yoktu. bilen var ise yardımcı olabilir mi. ürün titriyor, ama ekran a birşey gelmiyor

Cihazın OLED ekranında piksel ölmesi sorunu vardı ve üretici firma ile bir çözüm üretilemediği için de cihazı yeni model Vivosmart HR ürünleri ile değiştirmeye başladılar. Garantisi devam ediyorsa değişim talep edebilirsiniz ama iki yıllık ürün ise garantisi bitmiştir sanırım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.