Şimdi Ara

GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış cevap vermişim Türkiyeye gönderisin olduğunu söylemiştim.
    Teşekkürler
  • merhaba,

cihazı dün aldım, telefon ile eşleştirme aşamalarında ilerledim eşleşme şifresini girdim ve 4-5 saattir cihazda sync... yazıyor başka hiçbir hareket yok, bu süreçte sıkıntı ne olabilir ?
  • ikara1981 İ kullanıcısına yanıt
    Telefonun Bluetooth'unu kapatıp işlemi durdurmayı denediniz mi? Bazen Garmin tarafında sunucularda sıkıntı olabiliyor, birkaç kez denemek gerekebiliyor. Bir türlü ekrandan gitmezse yazı cihaza şarj aparatını bağlayıp şarj moduna alın, sonra bağlantıyı kesip terkar deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Telefonun Bluetooth'unu kapatıp işlemi durdurmayı denediniz mi? Bazen Garmin tarafında sunucularda sıkıntı olabiliyor, birkaç kez denemek gerekebiliyor. Bir türlü ekrandan gitmezse yazı cihaza şarj aparatını bağlayıp şarj moduna alın, sonra bağlantıyı kesip terkar deneyin derim.

telefonu da kapattım cihazı da şarja alıp tekrar çıkardım vs. herşeyi denedim, tekrar bluetootu açınca direk sync e geçiyor o şekilde akşam oldu nedir problem anlamış değilim
  • ikara1981 İ kullanıcısına yanıt
    O zaman telefondan uygulamayı bir kaldırıp tekrar kurun derim.
  • herşeyi sıfırdan yapınca düzeldi teşekkür ederim
  • 1 haftadır kullanıyorum. Başarılı bir alet ama benim bir sorunum var.

Bluetooth ile bağlantı bir kez koptu mu? Telefondan bluetooth kısmındaki cihaz görselini kaldırıp yeniden tanımlama yapmadan bağlantı sağlanmıyor. Versiyonu 3.70, telfon Android 5.0 tabanlı samsung Note 3.
  • 23mj 2 kullanıcısına yanıt
    Arada geçici sıkıntılar oluyor böyle. GCM güncellenir düzelir en kötü.
  • Adımsayar bence çok fazla adım gösteriyor. Bugün araçta gelirken test ettim, oturduğum yerde sürekli adım ekliyordu.. Bu konuda birşey yapılabilir mi???
  • nmkl N kullanıcısına yanıt
    Araçta bozuk yollarda sıkıntı oluyor, adım sayıyor. Bulaşık yıkarken adım sayıyor. Bunları düzeltemediler pek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde kullanmadığım bir Vivosmart var. Son kez yaklaşık bir ay kadar önce şarj etmiştim, şarjı hala %75 civarı. :D Ekran kenarlarında pikselleri ölmeye başladı. İlgilenen olursa 100 TL'ye satmayı düşünüyorum. Ha ekran 6 ay sonra nasıl olur onu bilemem. İsteyene 100 kağıda da nabız bandını verebilirim. Ya da sadece bandı da verebilirim. :D
  • Ekran arızaları bu cihazda kronikmiş, yeni aldığım cihaz arızalı geldi. Farkını verip HR modelini aldım. Tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vivosmart hr almayı düşünüyorum, sizce bu tip bileklikleri almaya değer mi? yoksa para kaybı mı?
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Amacınıza göre değişir. Bilekliğin daha hareketli bir yaşam için bir miktar motive ettiğini söylemeliyim, günlük hedefleri istatistiklerinizi takip etmek hoş olabiliyor. Ancak pahalı geliyorsa da bütçenizi çok zorlamaya değmez, daha ucuz bileklikler de var. Ha çok bilinmedik dandik bir marka almaya da gerek yok bugün var yarın adımlarını ana siteye senkronize etmezse kalır elinde alet mesela öyle.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    asıl amacım aslında nabzımı kontrol altında tutmak, spor yaparken şekerim mi düşüyor, nabzım mı çok artıyor, tansiyonum mu var sebebini bilmediğim bir şey yüzünden uzun süreli aktiviteleri yapamıyorum 3km koşu gibi. bir iki kere spor salonunda bayılmışlığım var. bundan dolayı aslında istiyorum. hastanede gerekli tetkitleri yaptırdım ama birşey çıkmadı. sizce bu amaca uygun olur mu? göğüs bantlarının daha hassas olduğunu biliyorum ama tüm gün göğsümde bantla gezmek istemiyorum, o tip şeylerden rahatsız olan biriyim
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Aslında uygun olur ama biraz da karışık bir mesele. Öncelikle spor esnasında nabzı yüksek biriyseniz göğüs bandı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu bantlar nabzı optik sensörlere göre daha iyi ve hızlı algılayabiliyor. Direk nabız sinyallerini algılayabildikleri için HRV değerini de okuyabiliyorlar. Bu da nabız atışlarınız arasındaki süredeki değişimler oluyor. Hani bu bilekten ölçülemeyen bir şey. Spor sonrası fiziksel durumunuzla ilgili vs. bilgi veriyor biraz. Bunun için bileklik alsanız bile göğüs bandı tavsiye ederim ki, göğüs bandı aldığınızda da telefonunuzla da HRV ve diğer aktivitelerinizi takip etmek daha kolay. Bu durumda bileklik biraz masraf olarak alınmış gibi oluyor.

Hani sizin vereceğiniz karar sonunda. Vivosmart HR eski Vivosmart'ın üzerine oldukça iyi bir güncelleme gibi görünüyor aslında. Kendim Fenix3 kullanıyorum ama gördüğümde bunu bile alabilirmişim demiştim.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Aydınlatıcı bir cevap oldu teşekkür ederim. 450tl ye alma imkanım var sanırım bugün alacağım

• Ben memnun kalmadım bu cihazdan, led ışıkları sönmeye başladı, ekranın bir kısmı görünmüyor. Ayrıca adımsayar fazla gösteriyor. PolarA360 ya da yeni çıkan fitbit alta favorim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAVSIYE ETMIYORUM!

bir heves aldim, cok guzel cihaz. Mutlu mesut kullanirken ekrandaki pixeller olmeye basladi. Ekran ustten ve alttan yok oluyor. Bugun Garmin servisi aramaya basladim. Baska kullanan arkadaslarim da ayni seyi soluyor. yabanci sitelerde de okursaniz bu sorun uzun suredir var .  GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI
    G GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI
    armin bu urunun sorunlu oldugunu uzun zamandir bildigi halde geri cagirmadi. bu nedenle bu firmaya guvenim kalmadi.

16.05.2016 Ekleme
    Arızalı ürünü garanti kapsamında gönderdim, kısa sürede geri döndüler. Yeni vivosmart HR ile değiştirdiler. En azından markaya olan güvenimi tamir ettiler.
     GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI GARMİN VİVOSMART KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCM123456789 -- 17 Mayıs 2016; 2:47:41 >

• MCM123456789 M kullanıcısına yanıt
    Bu ürünler birkaç yıl kullanılıp bırakılan cihazlar olarak görüldüğü için geri çağırma yerine serviste değişim daha işlerine geliyor. Ekranın da sorunsuz bir serisi üretilmemiş ki değiştirilen cihazlarda da aynı sorun oluyor.
    Zaten yeni Vivosmart HR modelinde LCD ekrana dönüldü. OLED iyiydi ama ömrü kısa olması faydasını azalttı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.