Şimdi Ara

GARMIN NUVİ 760 MI TOMTOM GO 730 MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARMIN NUVİ 760 4.3'' EKRAN AVRUPA + NAVCIYT ARAÇ NAVİGASYONU (T
    Hafif cepte taşınılabilir, Navcity türkiye haritası, avrupa sokak detaylı harita SD kart ile genişletilebilir hafıza, sesli dönüşlerde rehberlik, sesli yönlendirme, FM trafik alıcısı, fotoğraf gösterimi, dünya saatleri, para ve ölçü hesapları dönüştürücü, hesap makinası, Garmin Lock hırsız koruma özelliği, ayarlanabilen/ özelleştirilebilen araç ikon seçenekleri, 3 boyutlu persfektif harita

Özellikler
    Ağırlık: 190 gr
    Altimetre: Yok
    Audiobook: Var
    Barometre: Yok
    Batarya Çalışma Süresi: 5 saat
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 12.2 x 7.6
    Çalışma Sıcaklığı Aralığı: -20 derece +50 derece
    Ekran Boyutu: 9.7 x 5.7 cm
    Ekran Çözünürlüğü: 480 x 272 piksel
    Güç Kaynağı: 12 volt
    Hafıza: Dahili
    Harici Anten: Opsiyonel
    Harici Hafıza: SD kart
    Harita: Var
    Hassasiyet: 1-5m
    İl / İlçe Bilgisi: Var
    Koordinat: Enlem, boylam
    MP3 Çalar: Var
    Navcity: Var
    Pusula: Uyduya bağımlı
    Sesli Yönlendirme: Var
    Standart Paket İçeriği: Cihaz, vantuzlu tutacak, konsol için yapışkan diski, taşıma kılıfı, PC USB kablosu, 12 volt çakmak adaptörü, kurulum klavuzu, hızlı başlangıç rehberi, Türkçe kullanım kitapçığı
    Su Geçirmezlik Standardı: Yok
    Türkçe Menü: Var
    Türkçe Seslendirme: Var
    Uydu Alıcısı: Yüksek uydu alıcısı
    WAAS/EGNOS: Var

TOMTOM GO 730 GPS
    GENİŞ EKRAN 4.3
    SESLİ YOL TARİFİ - RESİM GÖRÜNTÜLEYİCİ
    BLUETOOTH - FM TRANSMİTTER

PİYASADA 1200 TL

!!TAMAMEN TÜRKÇE FİNAL!!
    Yolda cep telefonunuz çalarsa kontrolü Tomtom'a bırakın, konuşmanızı tomtom üzerinden yapabilir, aramalar yapabilir, rehbere erişebilirsiniz, SMS gönderebilirsiniz. Fm tranmitter özelliği sayesinde cihazınıza attığınız müzikleri aracınızın müzik tesisatından dinleyin.
    Ürün özelliklerini dikkatle okuyunuz!!!!!!!

Çinli gpslerden 10 kat DAHA HIZLI!!!
    Tomtom son versiyon yüklü ve Türkiye için özel modifiyeleri yapılmış.

Bu cihazi piyasadaki diger GPS ler ile gibi urunlerle karistirmayin. Bluetooth, Fm sinyalleri yayma, dock station, gideceginiz yerin ismini soyleyerek rota cizme gibi bir cok özelliğe sahiptir. Siradan bi USB kablosu ile gelmiyor, Dock station a sahip, tek yapmanız gereken üstüne oturtmak.
    TomTom 730 istediginiz her ozellige sahip. Yolculuklarinizda tasimaniz gereken tek cihaz. Ozelliklerinden bahsedersek, 4.3 extra wide ve gunes isiginda goruntu kaybina ugramayan ekran. TomTom MapShare ve Yardim Et teknolojilerini icinde barindiriyor. Bu cihazi diger GPS lerden ayri tutan en onemli ozelligi, sadece gitmek istediginiz adresi soyluyorsunuz ve TomTom 730 sizi oraya yonlendirmeye basliyor. 730 Dahili pili ile sarj etmeden yaklasik 5 saat çalışabilmektedir.

TomTom MapShare nedir?
    TomTom 730 ve onceden yuklenmis detayli TeleAtlas haritalari uzerinde degisiklikler yapmanizi saglar. Nasilmi? Kapali veya sokak adi degismiz bir sokak gordugunuzde haritanizda degisikligi yapip bir daha o sokakta sorun yasamak zorunda kalmazsiniz. Ister yolun ismini degistirin, ister kapali oldugunu isaretleyin. Yaptiginiz degisiklikler o saniyede kaydedilir. Ayrica bu degisiklikleri diger MapShare uyeleriyle paylasip haritalarinizi kusursuz hale getirin. Bunun icin TomTom Home programini kullanmaniz yeterli.

Dokunmatik Ekrani Kullanmak
    Gitmek istediginiz adresi yada ilgi duydugunuz noktayi girin ve size rotayi hemen cizsin. TomTom 730 size 4 farkli rota cizme ozelligi taniyor. En Hizli, En Kisa, Ucretli Yollardan Kacis, ve son olarak Yetismek Istediginiz Sureye gore. Ayrica klasik tepeden bakis haritayi yada 3-D goruntu sayesinde ileride ne oldugunu gercek bi bakis acisiyla goruntuleyebilirsiniz. Yola ciktiginiz anda, TomTom size yol boyunca eslik edip sozlu olarak her donuse gelmeden sizi uyarip yolu tarif edicektir. Bunu ister guclu ve dahili kolonundan dinleyebilirsiniz yada kablosuz Fm sinyalleri ile boylece arabanizin kolonlarindan dinleyebilirsiniz . Son olarak Yazidan-Soze ozelligi ile size sadece ne zmn donmenizi gerektigini degil, sokagin isminide soyliycektir. Eger bi sokagi kacirirsaniz, TomTom otomatik olarak yolu bastan tespit edip sizin dogru yoldan gitmenizi sagliyacaktir.

Bluetooth Özelliği

Bluetooth lu bir telefon ile, TomTom 730 yi hands free olarak kullanabilirsiniz. Bu sekilde telefonunuz cebinizdeyken, gelen arbalari cevaplayabilir yada rehberinize girip yeni bir arama yapabilirsiniz. TomTom Plus servisi, gercek zamanli trafik, hava durumunu ve yeni ses tonlarini yukleyebilirsiniz. Opsiyonel trafik vericisi ile ise, size sikisik yollari, tamirat olan yollari ve diger geciktirici yollari gostericektir. O taktirde TomTom otomatik olarak yeni bir rota cizicektir ve zaman kazanmanizi sagliyacaktir..

Fm Transmitter

Kendi sesinizi kayit edin ve kendi sesinizden yol bilgilerini alin. Muziklerinizi TomTom a yukleyip, arabanizdaki radyonun FM vericisine ayarlayarak, araba kolonlarindan dinleyin. Bluetooth ile TomTom'unuza bilgi,muzik,vs aktarimi yapabilirsiniz.

• bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum..

bilgili arkadaşlar kıyaslama yapabilirlerse seviniriz..
  • ulkemiz sartlarinda kesinlikle garmin derim .
  • N82 için ücretsiz navigasyon proğramı olan varmıdır arkadaşlar...
  • Garmin,Türkiyede kullanacaksan.
  • garmin nuvi 1490t alındı
  • ben tomtom730 kullanıyorum ve lisaslı harita satın aldığim halde haritalar çok yetersiz servis olayı allaha emanet karşınıza kimseyi bulamazsınız garmin hakkında bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garmin GPSmap 62 El GPS leri
    21 sa. önce açıldı
    Garmin Nüvi 40 & 50 İncelemesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garmin gayet yeterli gibi görüyorum ben!
  • hocam 1490t nasıl, tavsiye edermisiniz

ben garmin 1490t ile tomtom go 740 arasında kararsız kaldım.

birde yurtdışından getirenlerden almayı düşünüyorum

ne dersiniz?
  • kullanılan haritanın özellikleri ve türkiye için uygunluğu göz önüne alındığı zaman garmin daha öne geçtiği için tercih ettim.

tomtom un kullanduğı haritanın gelişebilmesi için daha zamana ihtiyacı var.

1490t gayet güzel ekranı büyük ve ışıktan etkilenmiyor. hızı gayet yeterli. hafızası artırılabiliyor.

1490tv diye bi modelinin daha çıktığını duymuştum bir incele istersen televizyon özelliği de varmış galiba

yani tavsiye ediyorum
  • Soruyu sorana da cevaplayan arkadaşlara da teşekkürler. Tomtom ile Garmin arasında kalmıştım. Garmin'in daha iyi olduğu kanaatine vardım.
  • Garmin Nuvi 1200 aldım urunun harıta durumundan bılgısı olan varmı.nedıyosunuz.ıse yarar bı aletmı.bazı harıtalar gıbı sacma sapan yerler gostermez ınsallah.bılgı verırmısınız.
  • tomtom navi. al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenALP

tomtom navi. al derim

Soran saçma sapan yerler göstermesin diyor,siz tomtom alın diyorsunuz teleatlas haritalı bir cihazla bu nasıl olacak ? Belki alacak olan tüm Türkiye'dede bunu görmek isteyecek o zaman kulaklarınız çınlamazmı ?
  • Bence de Başarsoft haritalı GARMİN nuvi 7xx seri modelleri çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekefe -- 23 Eylül 2010; 20:28:06 >
  • merabalar ben garminin türkiye satş sorumlusuyum.öncelikle aldığınız cihazın kullandığı harita başarsoft haritasıdır ve basarsoft turkıyede kullanabileceğiniz en geniş kapsamlı haritadır.(örn: nereye + ilçeler + bu navigasyon cihazı bulamaz diyebiliceğiniz dağın başındaki herhangi bir köy) şikayetimvar.com adresindeki yorumlara baktıgınızda GARMİN İN ismi geçmeyen tek cihaz oldugu için nekadar iyi bir cihaz aldıgınız hakkındaki şüpeleriniz son bulacaktır. saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekefe

Bence de Başarsoft haritalı GARMİN nuvi 7xx seri modelleri çok iyi.

Ben bır acık artırma sıtesınden GARMIN ın 1200 serisini 211 tl ye aldım.bukadar ıyı bır cıhaz ve harıtalar olacagını dusunmemıstım.Seslı yonlendırme cok anlasılır ve duzgun bır sesle sunulmus.daha oncelerı cok arastırmıstım ne alacama karar veremedım ama bunu bır tesaduf uzerı ve celıskıyle aldım.Fakat suan hıc bır supe ve terttut etmıyorum cok memnunum.almak ıstıyenlere tavsıye ederım.
  • 1490t garmin bu ürünün kurulumunu güncellemesini servis yaparmı aldıgımda cihazı kime güncelletip kurulumunu kimler yapsa dogru olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

1490t garmin bu ürünün kurulumunu güncellemesini servis yaparmı aldıgımda cihazı kime güncelletip kurulumunu kimler yapsa dogru olurdu

evet yapabilir bende yapabilirim sorun olmaz
  • o zaman sende de var madem sen gönder bana ürünü bende aynı gün parayı hesabına göndereyim.

bana güvenmiyorsun göndermeye sana tavsiyem ilan ac belki konyadan biri cıkar elden satarsın bu ürünü.

garmin nuvi 1490t bu ürünü 300 tl gözü kapalı burda bile satarsın.

hayırlı satıslar benle olmadı alan cıkar belki konyadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 4 Haziran 2011; 20:29:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.