Şimdi Ara

GARMİN NUVİ 1300 NAVİGASYON CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı sattığım için daha yeni almış olduğum navigasyon cihazımı satılığa çıkardım. faturalı garantili ve sıfırdan hiç bir farkı yoktur. daha 1.5 yıl garantisi var. 7 ay filan kullandım zaten. hiç bir arızası ve her hangi bir sıkıntısı yoktur. zaten kutusunda sıfır gibi duruyor. 260 filan şuan fiyatı ama ben 200 e vericem. sıfırdan tek farkı onlar mağzada satılıyo ben elden satıcam okadar .

özelliklere gelicek olursak en önemli "Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncellemesi Var" internetten kendi sitesinden ücretsiz olarak indirdiğiniz haritayı indirip güncellemesini yapabiliyorsunuz.(Türkiye haritası için geçerli, Avrupa Haritası yoktur. Ücretli alınarak yüklenile bilir. ) dahili 1gb dahili hafızası var, ayrıca micro sd kart ile hafıza arttırılabiliyor, haritalar mcrosd üzerinden cihaza yüklenebiliyor

navigasyon cihazları arasında en detaylı harita olan "başarsoft" haritasını kullanıyor. türkiyede her yeri buluyor, aldığımda haritasınıda güncelletmiştim. onla ilgilide hiç sıkıntı yaşamazsınız. alan arabasına takp hemen kullanabilir.

en yakın hastane postane benzinlik otel,otopart, gibi birçok önemli yerin size en yakın nerde var en kestirme yoldan gösterebiliyor. yazdığnız bir yeri bulurken otomatik tamamlama özelliği var - ki bu çok önemli iki saat tek tek yazmanıza gerek kalmıyor arabada giderken malum zor oluyor tek tek yazmak. daha anlatamadığım bi sürü özelliği var.

istanbul kartal civarına gelebilicek olanlara elden teslim edebilirim, kargo istenirse kargo alıcıya aittir
    telefondan irtibata geçebilrsiniz; 0543 632 31 32 Caner Erbahar

DİĞER İLANLARIMADA GÖZ ATIN... .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faceyourfears -- 21 Ocak 2012; 15:43:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garmin Nuvi 310
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.