Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
40
Favori
95.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır fenix 5x kullanıyorum çok memnunum ancak gelen tüm harita güncellemeleri sebebiyle cihaz hafızası 15 Gb a kadar doldu. Son bir harita guncellemesi sadece 8.5 Gb idi. Bu haritalar benim işime yaramiyor. Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliExpress'ten söylediğim çelik kayış geldi. Şaşırtıcı derecede sağlam görünüyor. İlerideki zamanlarda ne olur bilemem, bu sebeple tavsiye de edemem ama ben beğendim.



    Garmin Akıllı Saat

    Garmin Akıllı Saat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • enis1976 E kullanıcısına yanıt
    Cihazdaki haritaları tamamen de silebilirsiniz. Ya da sadece ilgili bazı güncelleme dosyalarını da silebilirsiniz. Güncellemeler bazı atık dosyalar bırakıyordu bildiğim kadarıyla, bunlardan kurtulsanız size yeterli değil.
    Cihazı bilgisayara bağlayıp içindeki büyük boyutlu harita dosyalarını silebilirsiniz hiç harita ihtiyacınız yoksa. Gerektiğinde Express üzerinden bunları tekrar indirebiliyorsunuz.
  • Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar forumda maalesef GArmin Forerunner 645 ile ilgili bir başlık bulamadım ama sizlerden fikir almak için buraya yazıyorum. Garmin saatler genelde benim bileğime göre biraz büyük geldiği içn fenix 5 lere bakmadım S olana baktım o da çok kalın durdu ama bu forerunner 645 ölçüleri itibariyle uygun. Forumda genelde GArminlerin GPS tutarlılığı iyi değil diye bazı yorumlar gördüm. Açıkcası bu beni biraz düşündürdü. Ve bu saatlerde Türkçe desteği olmadığı için aklıma takıldı iphone kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla bildirimleri alıyor saat ama geri dönüş yapılmıyor Android lerdeki gibi. Peki gelen bildirimlerde Türkçe karakterler çıkıyor mu? örnek bir takvim bildiri yada whatsapp mesajında?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Forerunner GPS'i Fenix'lerden bir miktar daha iyi. Türkçe dil desteği yok ve bildirimlerdeki Türkçe karakterlerde sorunlar olabiliyor. Ama genel olarak çok sıkıntı olmuyor. Geri dönüşler vs. Fenix 5 serilerinde yapılıyor. Ayrıca Fenix'in Plus serilerinde arayüz Türkçe ve dil desteği daha iyi. Bileğe kalın gelecek gibi görünse de alışınca çok da rahatsız etmiyor, kötü bir görüntü de olmuyor. Hani benim bileğim çok kalın değildir ama Fenix 3 ile de Fenix 5X ile de aram iyi.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Evet Fenix 5 ler hem Türkçe dil desteği hemde kabiliyet olarak Forerunner 645 daha iyi hatta kasa çerçevesi daha küçükken kalınlık biraz daha artıyor. Fakat hedefi Feneix 5 plus a çevirmek ekstra 250 USD daha maliyet oluşturuyor. O yüzden Forerunner 645 M hem kasa boyutları hem özellik olarak iyi diye düşünüyorum.
    sadece kafama takılan başka bir sorun oldu, yabancı forum ve youtube incelemelerinde bluetooth bağlantısında sıkıntılar olduğu söyleniyor.
    Benimde özellikle baktığım koşarken hem müziğimi dinlerken hem 1 km bir kulaklıklardan geri bildirim almak. sanırım Forerunner da bu sesli geri bildirim mevcut.

    Gps kalitesi konusunda Apple wacth ların durumu nasıl bilginiz var mı, iş görür mü? Forerunner 645 Music ile aynı fiyat aralığınada.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Fenix 5'lerde Türkçe dil arayüze sahip değil, bu destek Fenix 5 plus serisi ile başlıyor.

    FR645 hafif bir koşucu serisi. Hani F3 ve F5 kadar ağır ve büyük değil ama hemen hemen aynı temel kabiliyetler var. Bluetooth bağlantısı ile ilgili her marka modelin sıkıntıları oluyor, Fenix 5'lerin normal 5 ve 5s modellerinde vardı ilk başta, sonradan güncelleme ve muhtemelen donanım değişiklikleri ile sorun giderildi. Hani kullandığınız ünite özelinde bir sorun daha çok bu.
    Sesli bildirim telefondaki Garmin Connect uygulaması tarafından sağlanan bir şey. Saat sadece uygulamaya bildirim gönderiyor ve uygulama da ilgili sesi oynatıyor. Çok kullandığım bir özellik olmadı, incelemelerde ve Youtube videolarında tam nasıl çalıştığını görüp alın derim.

    Apple Watch'lar ile ilgili bir bilgim yok. Günübirlik saat şarj etmek de istemediğimden hiç düşündüğüm saatler olmadı. Yeterli seviyede iş görüyorlar ama bildiğim kadarıyla. Bir Youtube videosunda karşılaştırmasına denk gelmiştim, koşu esnasında batarya yüzdeleri karşılaştırılıyordu. FR645 ile daha uzun koşular mümkün. Ama şu da bir gerçek ki Apple Watch bir akıllı saat, Garmin'ler ise spor saati. Hangisine ihtiyacınızın olduğuna karar vermeniz gerekli.

    Bütçeniz müsaitse Fenix 5s Plus vs. inceleyebilirsiniz. Harita ve navigasyon desteği, telefonsuz müzik desteği ile daha uygun olabilir.




  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakında oldukça bilgili ve deneyimli görünüyorsunuz, verdiğiniz detaylı bilgiler ve açıklamalar için çok teşekkür ederim. Fenix 5s Plus ne yazıkki düşündüğüm rakamın oldukça üzerinde kalıyor, o yüzden biraz daha araştırıp inceleyip birine karar vereceğim

    Buarada Garmin in diğer modellerini bilemiyorum ama sanırım bu "Audio Prompts" müzik çalan modellerinde yeni gelmiş bir özellik olabilir. Konuyla ilgili linki aşağıda veriyorum istersenin bakabilirsiniz.

    https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/forerunner645/EN-US/GUID-D7092CFC-0284-4DEE-A89E-8D932F0F0ED3.html




  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu plus modellerdeki Spotify olayı nedir? Spotify listelerimizdeki şarkıları saatte yükleyip telefon olmadan da kullanmaya mı yarıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kulaklığa bağlanabilen ürünlere özel bir şey herhalde bu o zaman. Ancak diğer saatlerde de telefona bağlı kulaklık aracılığıyla yapılabiliyor hani bu.
  • Fenix 5'lerin Plus serisi saatleri müzik çalara sahip. Dediğiniz gibi Spotify şarkı listelerini saate indirip oradan telefonsuz dinleyebiliyorsunuz.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Harikaymış o zaman. Koşu ve yüzme için çok kullanışlı olur. Dolar 2 TL'ye falan düşerse hiç düşünmeden alırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki öyle.
  • Allah aşkına birisi şu zımbırtıyı ingilizce yapmayı göstersin. Türkçe oldu alet hiçbir program yükleyemiyorum saçma sapan hareket isimleri çıkıyor.
  • Merhaba, Garmin saatleri İstanbul Anadolu yakasında inceleyebileceğim bir yer var mı? İkincisi hangi modeller Türkçe dilini destekliyor? Ona göre yöneleceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Baytekin ile iletişime geçebilirsiniz, ofislerinde modelleri görme imkanınız oluyordu diye hatırlıyorum.https://www.baytekin.com.tr/iletisim

    Garmin Vivoactive 3 ve Fenix 5 Plus serisi saatlerde Türkçe desteği var, daha eski serilerde yok.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Gitmeden bi ararım en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 2 haftadır araştırma yaptım bu saatlerle alakalı bu konuyuda inceledim okudum malum fazla bilgi bulunmuyor bu saatlerle ilgili en son fenix 5 de karar kıldım x ile arasındaki tek fark safir cam ve navigasyon olduğunu gördüm kullanacağım bir özellik değil açıkcası o yüzden fazladan 600-700 TL vermeye gerek görmedim bakalım hafta içi tedarik edilirse yollıcaklar kullanan arakadaşların bilgi ve önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • ultraslandogus U kullanıcısına yanıt
    Plus serilerini incelediniz mi? Navigasyon tüm modellerinde var ve Bluetooth üzerinden müzik çalara sahip. Onun haricinde temel özellikler aynı.

    Navigasyon benim iyi işime yarıyor açıkçası.

    Hangi sporlarla ilgileniyorsunuz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.