Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.588
Cevap
40
Favori
95.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre önce Türkiye Hava Radar diye bir ConnectIQ uygulaması yayınlamıştım. Fenix 5X'te nasıl çalışıyor biliyorum da, diğer saatleri kullananlar da deneyebilir mi?

    Uygulamanın ana sıkıntısı menü tarafında geri dönüşlerde ve geçişlerde sıkıntı var. Geri butonuna sürekli basarak çıkıyor yine de, menülerdeki sorunu çözemedim bir türlü.

    https://apps.garmin.com/en-US/apps/8226b07b-77d9-4aec-9bc6-1325495e31b7
  • arkadaşlar selam, bu görsel kalitede böyle siyah saat öneriniz var mı?

    şarjlı olmasın, saat-krono tarzı özellikler yeter. saatin görüntüsüne bayıldım.
  • buradil B kullanıcısına yanıt
    Sadece görsel amaçla arıyorsanız çarşı pazardaki saatçiler fazlası ile iş görür. Dışı sanat eseri gibi, içi Çin malı pek çok saat var. Instagram satıcıları da satıyorlar bunlardan, hatta yanında bileklik, anahtarlık vs. set ile.
  • cevap için teşekkürler. Çakma bir saat kastetmemiştim.

    Garmin Modellerinde ekran kalitesi ve kasa iriliği olarak fenix 3 hr modeli tatmin edici galiba okuduğum yorumlara göre. Özelliklerini çok kullancağımı düşünmüorum çünkü saatlerin.

    Bir sorum da şu, bu saatlerin bazılarında analog bazınlarında digital görüntü görüyorum, ayarlarda değişim yapılıyor mu?

    Bir de dx.com sitesi var, burası güvenilir mi? ne kadar vergi çıkar.

    http://www.dx.com/p/garmin-fenix-3-hr-black-852445905?tc=TRY&ta=TR&gclid=EAIaIQobChMI_MqS--Tz2wIVF14ZCh1K-AFmEAQYAyABEgLcKfD_BwE#.WzN7ktUzbDc
  • buradil B kullanıcısına yanıt
    Özelliklerini kullanmayacaksanız az kullanılmış, ya da temiz görünümlü bir ikinci el cihaz bakın derim. Sahibinden.com'da araştırın.

    Saat yüzleri ayarlardan manüel ya da analog olarak seçilebildiği gibi apps.garmin.com mağazasından da yeni saat yüzleri indirebiliyorsunuz cihaza.
  • Turkcell de 5 modeli var , 36 ay taksitle 3700 lira ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradil B kullanıcısına yanıt
    Açıkçası özelliklerini kullanmayacağın bir saate o kadar para vereceksin. Hani maddi durumunu bilmiyorum ama gereksiz bence. Fenix 3'leri bulabildiğin kadar ucuza kapatmaya bak derim. Hani tek amacın görünüm ise...
  • Teşekkürler dostum. Fenix 5x kordonları 3 hr modellerine oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hr modeli aldım, bazı saat arayüzlerlrni yükleme rağmen stabil görüntü çıkıyor sebebi nedir?



    Pencere mğeleri ve veri alanları bölümleri ne işe yyarıyor çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradil B kullanıcısına yanıt
    Kordonlar uyuyor. Hatta Fenix 5X kordonları QuickFit destekli olduğu için birden fazla alırsan aralarında kolay değişim de yapabiliyorsun.
  • Çok güzel bir başlık olmuş nerdeyse tüm yorumları okudum şuan aklıma geldi acaba saatin gps den birinin bizi takip etme durumu var mı telefondaki bir uygulamadan yada pc den suunto treverse kullanıcıyım hesapta öyle birşey gördüğümü hatırlamıyorum gerçi pc olmadığı için çok uzun zamandır hesabıma giremiyorum



    İleriki zamanda da Fenix 5x plus almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada marinetraffic gibi bir site?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaleidoskope K kullanıcısına yanıt
    Garmin Connect üzerinden ayarını yaptığınızda saatte bir aktivite başlattığınızda belirlediğiniz kişilere e-posta vs. ile aktivitenizin linki gönderilir ve buradan sizi takip edebilirler.
  • Anlık olarak takip edilebiliyorsa çok iyi cevabınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Garmin Fenix 5x plus almayı düşünüyorum ancak. fenix 6 yılbaşından sonra çıkar deniliyor ne dersiniz. almalımı beklemelimi
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Garmin'in Fenix serisi için normal ürün döngüsü iki yılda bir yılbaşından sonra duyuru ve Mart gibi satışların başlaması. Ara yılda da orijinal sürüme ek bir özellik gelip ara model olarak satılır. Fenix 3 HR ile optik nabız sensörünün gelmesi gibi. Bu sene ise Plus serileri ta yazın geldi ki, altı ay sonra yeni bir model duyurmaları biraz garip geliyor şu anda. Ama Plus serisi çıkmasa da müzik isteyen kullanıcıları diğer markalara kaybetmiş olacaklardı.

    Hani hiç belli olmaz şuanda. Normal döngüye göre yılbaşından sonra yeni model gelebilir. Ya da biz zaten yeni saatleri piyasaya süreli çok olmadı, biraz bekleyelim de diyebilirler. 6 modeli ile piyasaya sürebilecekleri yeni bir özellik de yok bence. Sıkışıklıktan PulseOximeter ile kan oksijen seviyesi ölçümü vs. oyuncaklar koydular Fenix 5X Plus'a ki bunu diğer modellere de getirebilirler 6'da. Ama piyasada pek başka diğerlerinin yapıp Garmin'in yapamadığı bir şey yok gibi. Belki ekstra garip oyuncaklar eklerler 6'lara, ya da dediğim gibi bir süre daha bekleyebilirler de.

    Ha şu var, dolar bu şekilde giderse 6 serisi daha da pahalı olucak. Beş para etmez donanıma bir ton para veriyoruz ülkede.
  • Altimetre li, 8-10 metrelik dalisda ve yuzmede su gecirmeyen , analog ve dijital goruntulu, gunes isiginda net gorunen bir cihaz arayisindayim, arazide gorevde, hatta sivil hayatta kullanabilecegim, fiyat /performans cihaz ariyorum?

    Tavsiyeniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlarda bataryaların verimi 2-3 yıldan sonra giderek düşüyor fenix 5 te durum nasıl batarya değiştiriliyor mu ?
  • ceyyycey C kullanıcısına yanıt
    Verim uzun süre kullanımdan sonra ister istemez düşecek. O durumda Baytekin ile görüşüp yeni batarya tedarik edebilir ya da İnternet'ten alıp bataryayı değiştirebilirsiniz. Saatler genelde telefonlar kadar çok şarj ve deşarj olmadığı için telefon bataryaları kadar zorlanmıyor ama hiçbir şey yapılmasa da geçen süreden dolayı bataryalar özelliklerini yitiriyorlar zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.