Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
177.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Garmin Dünya çapında bir Amerikan Şirketidir. Eminim ki sizin istediğiniz doğrultuda çok sayıda istek gönderiliyor Garmin'e; ancak bazı cihazlarda alt alanda topografik bir katman daha çalıştırıyorlar. Bu nedenle yeryüzü şekilleri ve yükseklikler daha belirgin.

    Cihazınızın yazılımı eski; güncelleme yoluyla -emin değilim- yazılım güncellemelerini alabilirsiniz. Bu konuda Baytekin Teknik Servisi size yardımcı olabilir sanıyorum. Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz, muhakkak cevaplarlar; ben sayısız defa görüştüm kendileriyle.

    Baytekin veya Garmin ile hiç bir ilişkim bulunmuyor; diğer firmalarla da öyle. Kendi deneyimlerimi, araştırmalarımı paylaşıyorum sadece. Özetle Sizin gibi kullanıcıyım ben de...

    Baytekin'in Telefonunu vereyim ve sonlandırayım: +90 (212) 251 20 23

    Saygılar




  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    hocam iyide zaten garmin igo yani başarsoft haritsı kullanmıyor mu; bir tek tom tom kullanmıyor igo başarsoftu
    geçen bir tane tom tom aldık allah belasını versin makina 400 tl ne harita harita ne kavşak gösteriyor, doğuda kaybolduk resmen gittiğim yerde normal yolda gidiyorum yol yok yani haritada beni gösteriyor ama haritada yol yok, araziden gidiyormuşum gibi gösteriyor, neyse ki tom tomu kendime almamıştım. Bu ülkede mal satıyorsan en doğusundan en batısına kadr ara sokaklara kadar göstereceksin

    şimdi en kullanışlı şeritleri kavşakları düzgün gözteren başarsoft igo mudur bunu bir netleştirelim eğer öyle ise başarsoftu igo yu kullanan iyi ve sağlam bağlanan navigasyon hangisidir 3 ay içinde bende alacağım bir tane
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Başarsoft Harita firmasıdır; Garmin için yaptığı haritalar Navcity ismiyle kullanılır; artık Garmin cihazlar kendi orijinal haritalarına döndü yani Haritaları HERE maps oldu. Başarsoft (Navcity) haritalı Garmin cihazlara destek sürecek. Bu yönde açıklamaları var. Bunu netleştirdik mi? Kısaca Garmin cihazlar piyasada 2 haritalı bulunabiliyor.

    İkincisi TomTom Haritaları eski adıyla Teleatlas olarak bilinen kendi haritalarıdır. Başarsoftla hiç bir ilişkisi yoktur.

    iGO tarafına gelelim; iGO her firmadan harita verisi alır ama Türkiye haritalarını Başarsofttan alır adıan da Topmap der. Garmin konusu altında çok detaylandırmayacağım. Türkiye'deki en kapsamlı harita Başarsoft, ikincisi Here Maps (eski adıyla Navteq) üçüncüsü de TomTom haritalarıdır.

    Umarım açıklayıcı olmuştur.
    Saygılarç
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    abi anladımda şunu netleştirelim sen uzman bir abiye benziyorsun bu gün navigasyon alsan tr için harita güncelliği ve sorunsuzluğu açısından hangi firmayı alırsın; eğer cevabın başarsoftsa yada igo ise, hangi cihazı alırsın malum 200 tl yede navigasyon var 700 tl yede tomtom beni hayal kırıklığına uğrattı garminde artık başar kullanmıyormuş o nada şüpheyle bakıyorum sırf başarsoft diye dandik next vs. de almak istemiyorum nasıl çıkacağız işin içinden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 12 Mayıs 2015; 0:10:44 >
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Geç yazdım kusura bakmayın. Önce Next için "dandik" diyemeyiz bunu netleşelim. Türkiye'de satılan cihazlar içinde en iyilerinden biridir Next ürünleri.
    Kullanmadığım cihazlar konusunda yorum yapmam etik olmaz; ama kullandıklarım ve sahibi olduğum cihazlar arasında bir sıralama yaparım size bütçenize uygun olanı seçer alırsınız

    Navitech, Next, Garmin bu sıralamada ilk üçü alır. Bu markaların bazı modellerine sahibim, memnunum.

    Başarsoft konusuna gelince Bu yazdığım markalardan Garmin harici -yukarıda da belirtmiştim- iGO yazılım ve Başasoft harita kullanırlar.
  • benim soruma cevap varmı uzun yolda yazmıştım ihtiyacımın olduğu anda belki çözümü vardır
  • tege T kullanıcısına yanıt
    Gördüm; Haritanız hangisi? Navcity yada Here?
  • Garmin'in orjinali nüvi50 güncelliyorum sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tege T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    2 tip Nüvi 50 cihaz var piyasada; Navcity Haritalı (Başarsoft) cihazlarda Hız Sınırları ve Kavşak görüntüsü göremiyorsunuz. Here Maps (bilinen adıyla Navteq) Haritalı cihazlarla hız sınırları ve Kavşak görüntüsü alabiliyorsunuz.

    Bu nedenle sormuştum. Neyse.
    İyi yolculuklar diliyorum
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    abi eyvallah beni büyük kazık yemekten kurtardın 1-2 ay içinde alacağım next madem iyi diyorsun fiyatıda makul alırım bir tane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    abi eyvallah beni büyük kazık yemekten kurtardın 1-2 ay içinde alacağım next madem iyi diyorsun fiyatıda makul alırım bir tane

    Alacağın ürünün harita desteğine dikkat et
    ömür boyu güncel harita desteği verilen ürünler
    ekstra ücret ödenerek güncellenen ürünler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,

    2 tip Nüvi 50 cihaz var piyasada; Navcity Haritalı (Başarsoft) cihazlarda Hız Sınırları ve Kavşak görüntüsü göremiyorsunuz. Here Maps (bilinen adıyla Navteq) Haritalı cihazlarla hız sınırları ve Kavşak görüntüsü alabiliyorsunuz.

    Bu nedenle sormuştum. Neyse.
    İyi yolculuklar diliyorum



    Hocam ben garmin expres ile yazılımı güncelliyorum baytekinden ise haritayı güncelliyorum eğer seçim yapma şansım var ise ben kavşak ve Hız sınırlarını tercih ederim. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tege T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    GE ile yazılım güncellemesi yapıyorsanız; Baytekin sitesinden haritayı alıyorsanız Navcity (Başarsoft) kullanıyorsunuz demektir. Üzgünüm; şu an her iki isteğinizi karşılayamıyorlar.

    İleriki tarihte belki. Ben uzunca bekleyeceğinizi düşündüm bir an.

    Sağlıkla
  • Garmin expres ile en son günceleme yaptım ondan sonra Hız limiti kavşak Görüntüsü özelliği kalktı peki eski yazılıma Dönme şansımız yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tege T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Yazılım güncellemeleri, yazılımlardaki bazı görülen hataların düzeltilmesi yönünde yapılan iyileştirmeleri de kapsar. Bu hız limitlerinin size bir daha verilmeyeceği anlamına gelmez. Yakın zamanda tekrar yapılacak güncelleme ile tekrar görünür hale gelecektir harita datası uyumluysa. Bu bir...
    Diğeri Navcity haritalarındaki veri yapısıyla Garmin cihazların uyumsuzluğu geçmişten bu yana konuşuldu, denendi, yaşandı ve görüldü. Bu nedenle Garmin Türkiyedeki haritalarını da kendi algoritmasına uyumlu hale getirdi.

    Geçmiş 3-4 yıl önce bu tecrübeler yaşandı; Başarsoft'da kabullendi ve Garmin bu kararı aldı. Simdi siz diyorsunuz ki; benim cihazım doğru rota çizmesin ama ekranda kırmızı yuvarlak görünsün.

    Garmin cihazlarda eski yazılıma tek şekilde dönülebiliyor; ilk aldığınızda veya bu güncelleme öncesi alınmış bir yedeğiniz varsa cihaza kopyala/yapıştır yoluyla yüklemeniz şeklinde olur. Başka bir yolu yok malesef.

    Kavşak Görüntüsü zaten hiç olmadı Navcity (Başarsoft) Haritalarında.

    5 yıl geri giderek Garmin yönündeki tecrübemi paylaştım; siz istediğiniz anlamı çıkarın bundan.
    Sevgi ve saygılar...




  • Sayın @Tege

    Bir yol daha var ama Risk uyarısını vurgulayayım; sizin cihazınızın aynısı olan bir Garmin cihaz bulursunuz, o cihazda güncelleme yapılmamış olmalı; sistem klasörünü kendi cihazınıza kopyalarsınız. O şekilde de olur ama risk var.
    Belirtmeden uyumayayım dedim.
    İyi geceler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • harita güncellemesi geldi!

    City Navigator Europe NTU 2016.10 - Map+HT+PA+Foursquare,May 15
  • Garmin & HERE Cihazlar için 2016.10 Harita Güncellemesi Yayınlanmıştır.
    Garmin Express ile güncellemelerinizi alabilirsiniz.

    Hayırlı olsun.
    Keyifli Yolculuklar.


     Garmin & Baytekin
  • Garmin Nuvi 65 LMT bu ürünü almayı düşünüyorumda acaba kulanan varmı ? varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirim özelliklede hangi haritayı kullandığı ve güncellemesinin nereden yapılcağı hakkında:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyxD -- 20 Mayıs 2015; 15:01:20 >
  • Nuvi 3760'ta harita nerede barındırılıyor? Eski haritayı bir türlü bulup silemedim. Baytekin de yardımcı olamadı.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.