Şimdi Ara

garip msjlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garip bir sorunum var. önce pencereler kendiliğinden kapanmaya başladı. ardından belli aralıklarla küçük bir pencerede enteresan mesajlar gelmeye başladı. yok "bu saatte televizyon izleme", yok bill gatesten size mesaj var görmek için eveti tıklayın" falan filan :)) . nedir bu işin hikmeti. nerden geliyo bu mesajlar. aciiil bir bilgi ve çözüm istiyorum lütfen...

• o ne beeeeeeeeeee. ya bu aralar nedir bu garip garip virüsler ya. alla allaaaaaaa çok ilginç... bende cevabı istiyorum arkadaşlar :)
  • MSN arkadaşından falan dosya aldın mı hiç?O tür şeyler yapan küçük programlar var.Birisi sana şaka yapmış heralde..Zararsızdır muhtemelen.
  • dostum eger msn den gelen dosyadan kaynaklıysa gorev yoneticisine bi goz atmalısın. işlemler sekmesinde SYSTEM , LOCAL SERVICE ve NETWORK SERVICE adı altında değilde bilgisayarın adı altında işlem yapan bi svchost.exe olup olmadıına bakmalısın. eger varsa bu işlemi gorev yoneticisinden sonlandırıp windows ana klasoru altındaki svchost.exe dosyasını silmelisin(silme konusunda emin deilim; arama yaparsan daha once bahsi gecmişti -aramanı msn fun maker die yaparsan sanırım sonuc bulursun)

eger bu belirtiler yoksa baska bi trojan yemişsin demektir ki bunun için guncel bi antivirus programıyla bilgisayarını taratmalısın.

arama sonuclarında silmek için izlenmesi gereken yontem belirtilmiş: >>BURADA<<
    quote:

temizlemek için
    windows klasörünün altındaki svchost.exe yi silin bu dosya fake dir svchost.exe dosyası windows/system32 klasörünün altında bulunur ayrıca C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını notepad ile açın ve hotmail.com u bulup o satırı silin

geçmiş olsun; kolay gelsin

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFE4506 -- 20 Aralık 2005 3:58:02 >
  • sana bir trojan göndermişiler tahminim kafa buluyorlar senle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.