Şimdi Ara

Garip mouse sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2 adet mouse mevcuttu. Birisi G300s diğeri ise kablsouz 60 liralık logitech bir mouse soruna gelelim.İki mouse içinde aynı sıkıntı var sol tuşlar basmıyor. Bir nesneyi sürüklerken bir anda hop kendiliğinden bırakıyor. Hadi diyelim biri bozuk diğerine ne oldu ? Farlı usb girişleri denedim. Sorun devam ediyor. Sol tuş bozuk,
    olma ihtimalini bir yere bırakalım. Başka bir sebepten dolayı olabilirmi ? Klavye,kolonlar vs sorun yok.
    Birde 60 100 lira arası bir kablolu mouse önerisi verirseniz çok sevinirim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Arkadaşlar elimde 2 adet mouse mevcuttu. Birisi G300s diğeri ise kablsouz 60 liralık logitech bir mouse soruna gelelim.İki mouse içinde aynı sıkıntı var sol tuşlar basmıyor. Bir nesneyi sürüklerken bir anda hop kendiliğinden bırakıyor. Hadi diyelim biri bozuk diğerine ne oldu ? Farlı usb girişleri denedim. Sorun devam ediyor. Sol tuş bozuk,
    olma ihtimalini bir yere bırakalım. Başka bir sebepten dolayı olabilirmi ? Klavye,kolonlar vs sorun yok.
    Birde 60 100 lira arası bir kablolu mouse önerisi verirseniz çok sevinirim saygılar.

donanımsal olarak hiç farklılık hissediyor musunuz fareleri kullanırken? Eğer farklı bir şey hissetmiyorsanız başka bir bilgisayarda deneyin fareleri.

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Yeni mouse alarak sorunu çözdüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Yeni mouse alarak sorunu çözdüm :)

Oyun yada çok kullanıyorsun demekki sol paket olmuş :):)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carso kullanıcısına yanıt
    Hocam nedense hep sol tuşlar da sorun oluyor. Ya ben hayvani yada fareler işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.