Şimdi Ara

Garip elo hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok kötü bir durumdayım,125 win 112 losem olmasına rağmen 15-20 lp arası gelp 20-30 arası lp gidiyor nedenini anlamadım sadece bluescreen hatası yuzunden leaver bustere yakalandım bu yüzden uzaklaştırma aldım,ekran kartını değiştirdim blue screen durumu düzeldi fakat ne yaparsam yapayım elo durumu duzelmıyor, çözüm yolu yok mu bunun ya ? Bu arada oyunlara tek giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Vayne King -- 11 Eylül 2015; 19:53:48 >

• vayne oyna low
  • %57 win rate vardı plat vtim. 5 maç üst üste kaybettim 0 lp oldum, sonra bir oyun kazandım 15 lp geldi kaybettim 18 gitti böyle böyle 11 alıp 25 kaybeder oldum (WTF) dünde gold 1 düştüm. MMR'ım 1,350 falan oldu gold iv, silver 1 ler falan geliyor. Şu an hala 12*13 gelip 20*18 falan gidiyor bakalım nasıl düzelticem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne oynama low
  • Kümen ne?
  • gold 1 smurf kasıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Vayne King -- 11 Eylül 2015; 20:08:27 >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Üst üste win alacaksın.Üst üste kaybettikten sonra üst üste kazanmak şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asıl çarının ligi ne ki smurf kasıyorsun?
  • Diamond 4 dostum bir süre ara vermiştim 0 dan kasmaya karar verdm kısa bir süre içinde geldim bu kümeye
  • Alamıyorum işte. Öyle bir adamlar geliyor ki takıma alamıyorsun, 5 kişiyi de taşıyacak kadar yetenekli görmüyorum kendimi.
  • Sen yine iyi durumdasın, benim çar fişlendi. Serilerimin hepsinde unrankedlarla oynuyorum

• Kazaninca 12 gelip kaybedince 25 gittiginide bilirim kazanip 33 kaybedip 12 gittiginide solo q gir kazan düzelir elondan dusuk biriyle duomu girdin

• Maalesef hocam da şu leaver buster olayından once kendımden dusuk bırıyle gırsemde 20-25 arası rahat geliyordu
  • Ekran Kartı değiştirip fazla lp vereceğini sanan arkadaş senide unutmadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BONZAI OR FEED

Sen yine iyi durumdasın, benim çar fişlendi. Serilerimin hepsinde unrankedlarla oynuyorum

Ağlama artık yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr low elodada dialar var cunku

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.