Şimdi Ara

Garip bir sorun yaşıyorum wifi sorunu iphone6 [ÇÖZDÜM] ACAYİP BİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce iphone 6 aldım şöyle bir sorun yaşıyorum başka modemlerde test edemedim evde iphone da wifi açınca bilgisayarımın internet bağlantısı inanılmaz yavaşlıyor

İphone ise bilgisayarın internetini kapatsam da wifi bağlanmıyor kapatmasam da wifi bağlanmıyor iki şekilde de çok ağır. ip çakışması diye düşündüm ip değiştirdim dns değiştirdim hem iphone da hem bilgisayarda bi türlü çözüm bulamadım.

IOS 8.4 yüklü telefonumda. iphone da wifi yi kapattığım anda bilgisayarımın bağlantısı geri geliyor ama iphone ile hiçbir şekilde wifi yi düzeltemedim sitelere bağlanamıyor bir siteyi açmadı 5 dk falan sürüyor.

Ağ ayarlarını falan sıfırladım ama çare olmadı ne önerirsiniz

Komple telefonu sıfırlamak istemiyorum çünkü jailbreak yaptım telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 9 Ekim 2015; 12:10:14 >

• Jailbreak çok başka bir konu o Yüzden size cevap vermek çok zor normal şartlarda bu tarz bir sorun duymadım jb deki bir program buna neden oluyor olabilir hiç bilgim yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Hayır bunun jailbreak ile alakası yok malesef jailbreak yapmadan önce de aynıydı. Kafayı yemek üzereyim ne yapsam olmuyor
  • İlk kez böyle birşeyle karşılaştım kesinlikle 20-30 kez denedim ve aynı şey oldu.

Telefonu şarja takınca wifi üstte ki sorunları yaşatıyor 1 ncisi laptop umun internet bağlantısını kesiyor kendi bağlantısı da kesiliyor şarjdan çıkarıp telefonu wifi yi açıp kapattığımda herşey düzeliyor.

Tabi ki şarj kablosu orijinal olmayan ofis için aldığım bi kablo bu zamana kadar birçok kez orijinal olmayan kablolar kullandım ama ilk kez böyle bişi gördüm iphone da resmen wifi sapıtıyor.

Böyle bişi yaşıyan olursa denesin işe yarıyor.

Tekrardan edit : orijinal kabloda da aynısını yapıyor şimdi orijinal de denedim wifi bağlantısı açık görünüyor ama sayfalar siteler vs açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 9 Ekim 2015; 12:18:49 >
  • Cihazınız yedeklemeyi iCloud üzerinden yapıyor muhtemelen çünkü fişe takılınca yedeklemeye baslar
    iCloud içerisinden yedeklemeyi kapatıp deneyin
    Ayarlar -> iCloud -> yedekleme kapalı konuma getirin
    Cihazınız sadece iTunes ile yedek alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 9 Ekim 2015; 13:39:00 >
  • Icloud ile ne alakasi var bunun lutfen soruyu dogru okuyun

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    iCloudla neden alakası olmasın? Cihaz icloud bulut hesabı ile senkronize oldu ise Wi-Fi bağlantısı da bağlı ise yedekleme yapıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.