Şimdi Ara

Garip Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar. sistemimi bir süre sonra yenileyeceğim fakat şimdiki sistemimde bir sorun var. açıkçası bu tip bir sorunu ne gördüm ne de duydum.
    mesela sabahleyin bilgisayarı ilk açtığımda xp yüklenme ekranına kadar geliyor. o ekranda b
    normal olarak biraz zaman geçiyor(harddiskten okuma sesleri geliyor vs.). bir anda yüklenme kesiliyor. kasadaki harddiskin kırmızı ışığı kapanıyor ve sistemden fan sesi dışında bi ses gelmiyor. reset tuşuna basınca guvenli mod seçenekleri felan geliyor. bilgisayar güvenli modda çalışmaya başlıyor. ama olağan şekilde yada çalışan en son ayarlarda çalışmıyor.
    şans eseri buna bir çözüm yolu buldum. artık bilgisayarı açmadan önce güç kaynağından, prizden yada kasa arkasındaki güç tuşundan kasanın elektriğini kesiyorum(hangisi olduğu farketmiyor). 1-2 sn sonra tekrar elektrik veriyorum ve pc normal şekilde sorunsuzca açılıyor.

sizce böyle bir sorun neden olabilir? harddisk biraz eski. seagate st3120817as 120gb. hddealth programında hdd ömrü %52. yani daha zamanı var gibi acaba sorun bundan mı yoksa virüs ve benzeri bir sorun olabilir mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• garip bi sorun demiştim cvp yok dimi
  • başlığı değiştirmezsen cevap yazmayacak kimse farkettin değil mi?
  • Çok ilginç de ramle ilgili bir sorun olabilirmi? aklıma ilk o geldi.
  • Dostum format zamanı gerekiyor gibi denedinizmi?
  • Kuramıyormuş işte sorun orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cainsonant

Kuramıyormuş işte sorun orda.

dediğim gibi elektriğini kesip geri verince normal açılıyor pc. yapabilirim yani. yarın denerim format atmayı. belki harddiskten vb. den kaynaklanıyordur diye konu açtım. eğer harddisktense yedeğini alim yada yenisini alim diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.