Şimdi Ara

Garip bir Mouse takılma sorunu.. [Çözüldü] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
65.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takıldığı an hiç hareket etmiyo sanki usb çıkarmışın gibi 1-2 saniyo sonra usb takıp/çıkarma sesi geliyo düzeliyo
  • Mouse'yi başka bir bilgisayarda denediniz mi? Veya bilgisayarınızda başka bir mouse denediniz mi?
  • Denedim sorun aynı başka bilgisayarda sorun yok
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sorun ne masadan nede anakarttan kesinlikle mause dan çünkü masamda steelseries mause pad var ve kullandıgım mause da logitech g500 dü şuan x 7 mause kullanıyorum hiçbir sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga.cay

Arkadaşlar sorun ne masadan nede anakarttan kesinlikle mause dan çünkü masamda steelseries mause pad var ve kullandıgım mause da logitech g500 dü şuan x 7 mause kullanıyorum hiçbir sorun yok...

Zaten ilk olarak mouse'u başka bir bilgisayarda denemek gerek. Sizinde mouse sorunluymuş..
  • Benim kullandığım mouse başka bilgisayarda sorun çıkarmıyo.

Arkadaşa test amaçlı kullanması için vermiştim 3-4 gün kullandı hiçbir sorun çıkmamış.

Not: Mouse adı THERMALTAKE Tt eSPORTS Black Gaming Mouse(http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-tts-mo-blk002dt-tt-esports-black-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=52280)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1993ali13 -- 25 Temmuz 2013; 21:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1993ali13

Benim kullandığım mouse başka bilgisayarda sorun çıkarmıyo.

Arkadaşa test amaçlı kullanması için vermiştim 3-4 gün kullandı hiçbir sorun çıkmamış.

Not: Mouse adı THERMALTAKE Tt eSPORTS Black Gaming Mouse(http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-tts-mo-blk002dt-tt-esports-black-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=52280)

Şimdi baktımda sizin mouse'lar kabloluymuş zaten. Bu konu kablosuz mouse ile ilgili. Yani sizdeki durum farklı..
  • Kusura bakmayın bilmiyodum kablosuz mouse için açıldığını.

İyi forumlar
  • Merhaba arkadaşlar Elba K06152 Bileklikli Jel Mouse Pad Siyah aldım fakat pişman oldum sürekli imleçte titreme sorunu var. Bu markayı araştıranlara tavsiye olur diye yazdım burda bulunsun
  • abi acayip bir şey ya aynı şeyi bende yaptım o fare olayını ben 2 fare birden kullanıyorum birisi tahtanın üstündeydi biride padin 2 side takılı 2 side çalışır durumda yeni aldıgım masa boyutunda maus padi yerleştirdim 2 side padin üstünde kalınca düzeldi donmalar böle saçma bişey olabilirmi ya yani onca sorun yaşadım gördüm böyle acayip bir durumu ilk kez gördüm teşekkürler yardım için.  

• 30saniyede Bu videoda görüldüğü üzere sorun yaşayan arkadaşlar gayet basit bir çözümdür.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.