Şimdi Ara

Garip bir ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 kasım ayında his hd5850 aldım ve bugüne kadar sorunsuz kullandım.Şu anda da problemsiz kullanıyorum ama çok ilginç bir problem yaşıyorum.1 hafta önce pc ye format attım ve her zaman ki win7 yazılımını yükledim.Klasik olarak güncellemeleri yaptım.Amd 13.1 driver kurdum.Güç seçeneklerinden uyku modunu kapadım ve ekranın 10 dk sonra kapanmasına ayarladım.Aletin ne zaman ekranı kapanma ekran kartının fanının sesi yükseliyor ve hiç durmuyor.Hemen fareyi oynatıp ccc ye girdiğim zaman ekran kartı ısısının 60 derece olduğunu görüyorum.Ve aktivite ise yok.Ekran açıkken ise her şey normal ne ısınma ne fan sesi sıcaklık 29 derecede seyrediyor.Her monitör kapandığında ekran kartı bu hale geliyor.Eskiden bir problemim yoktu ama ne zaman format atıp 13.1 i kurdum bu sorunu yaşamaya başladım.Sizce ekran kapandıktan sonra ekran kartını ısıtan ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 7 Şubat 2013; 1:28:58 >

• başka bir arkadaş daha yazmıştı böyle buralarda 1-2 gün oluyor belki 1-2 sayfa gerileri bir kontrol edin derim. hatırlayamadım şimdi konunun adını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir değişik fan sesi problemi
    3 hafta önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.