Şimdi Ara

GARİP Bİ İNTERNET SORUNUM VAR ACIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samurlu

2 saat sonucunda guncelledım firmware yi..

fakat hiçbişey değişmedi :D ipadden indirme yaparken şuan yani ben bu yaziyi yazarken 2 defa internet geldi gitti :-(

başka çözüm önerisi olan ???

Merhaba samurlu

İpad ile bilgisayarların ip lerini kontrol ettin mi ? eğer ki ip çakışması varsa ondanda kaynaklı olabilir. Bilgisayarların ve ipadin ip adreslerini elle giriş yaparsan belki sorunun çözülebilir. bu yöntemi denemediysen bi deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurlu -- 27 Ocak 2015; 16:31:25 >
    googllatında da bi çözüm onerisi bulamadım böyle bi sorunu olan yok sanırım.

tekrar belirtmem gerekirse özellikle internet kesıntısı benım pcmde oluyor... 5 çubuk çeken wifi bi anda 1 çubuğa düşüyor ve net kesiliyor taki 5 çubuğa çıkanA kadar..

Laptop asus x550Ln xo062h
    laptoptamı bi sıkıntı vardır acaba?

bu arada tpLink modeme sahibim yukarıda yazdıgım gibi td-8951nd modem markasi firmwareyide yaptim ama sorun şu ki;
    firmware yaparken 192.168.1.1 sitesine girmiyordu bende reset attım modeme girdi. ardından 2-3 saat nette takıldıktan sonra tekrar 192.168.1.1 sitesine girmemeye başladı. reset atmadan tekrar girebileceğim bi yol varmıdır

teşekkürler.....

Downstream Upstream
    SNR Marjı : 13.9 15.9 db
    Hat Zayıflaması: 21.6 13.6 db

bunlari dusurmenın bı yolu :D ? birde evet.. diğer bir yolunda ip çakısması oldugundna olabilcegini fakat bu değerlerin öncelikle çok yuksek oldugunu ve düşürülmesi gerektigini söylediler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: samurlu

şu bilmeyen kardeşine bi anlatsan şu işi veya nette anlatn link varsa onu atsan çok makbule geçer

http://forum.donanimhaber.com/m_36062175/tm.htm

Bunun dısında ipad ve senin pc dısında baglanan cihazlar varmı? ipad den video izlediginde o cihazlarda da aynısı oluyormu? olmuyorsa 1 6 11 kanalları deneyebilirsin otomatikte olmasın. Sonrasında sifreleme tipini wep gibi daha kolay paket gecisini saglayan sifrelemeye cek veya sifresiz olarak dene yinede sorun devam ediyormu onu kontrol edersin.

Devam ederse ya modemi servise yolla veya ipadi sıfırlamayı deneyebilirsin.
  • tekrardan konuyu upluyorum çünkü hala geçmedi ve çok sinir bozucu olmaya devam ediyor. internette araştırırken şöyle bi sitede geçen bi topic buldum buraya linkini atmak istiyorum benim sorunumla benzer. aralarında çözüm olabilecek bişey varmıdır acaba? bu sorun sinirlerimi yıpartmaya bşaladı artık

http://forum.shiftdelete.net/tp-link/283810-tp-link-modem-telefondan-wifi-sorunu-yardim.html
    öncelikle bilgisayarın aldığı ip yi ve ipadin aldığı ip yi resimle paylaş bir göreleim bakalım aynımı alıyor yoksa sen yanlış yeremi bakıyorsun.
    sonraki düşük ihtimal problem ise ethernet kartının güncellemesini yapmalısın.
    driver.ru dirvere pack işini görür.
    İp resimlerini at yardımcı olalım.

KLİK-SA ÜRÜNÜ SATIYOR BOZULUNCA ,FİRMAYA SEN GÖNDER BİZ KARIŞMAYIZ DİYOR.kARGO ÜCRETİNİDE SEN ÖDE DİYOR.YANİ MALI SATANA KADAR.

Uzun süre uğraştıran firmalar
    Toshiba ,Philips(Tv),

10 dk önce aldığın ürünü bile sorun yumağına dönüştürüp geri alan yada ALMAYAN firma !
    Media Markt (Koşarak uzaklaşın )

MÜŞTERİ DOSTU MÜKEMMEL FİRMALAR ;
    Tplink (Anında Sorgusuz Değişim) ,Hp (başka arızadan gitmesine rağmen eski klavyeyi bile sıfırı ile değişim) (Hp Network ,switch birebir değişim ve ilgi) , Apple(3 günde iphone birebir değişim) , Asus Network (birebir değişim) , Vatan (üzmeden her türlü talebe olumlu cevap ve sorunsuz değişim) ,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.