Şimdi Ara

Gareth Bale Arena'da forma giymeyecek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'de transfer sezonunun son günü kadroya katılan Galli Yıldız Gareth Bale için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen İspanyol AS gazetesinin haberine göre, transfer süreci oldukça uzayan ve İspanyol ekibi ile henüz bir maça dahi çıkmadığı için hazır olmadığı belirtilen Bale, Galatasaray'a karşı da riske edilmeyecek. La Liga'nın 4. haftasında Villarreal'e karşı oynamayacağına daha önce de kesin gözüyle bakılan Bale'in, sarı-kırmızılı takımla oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında sahada olabileceği konuşuluyordu.

Ancak teknik direktör Ancelotti, henüz takımla çalışma fırsatı bulamayan ve arka adelesindeki sorun nedeniyle de fazla riske edilmek istemeyen Bale'i La Liga'nın 5. haftasında Getafe ile oynanacak maçta sahaya sürmeyi planlıyor.

MİLLİ TAKIMDA DA OYNAMADI

Transfer süreci çok uzayan ve bu sürede Tottenham kulübüyle de idmanlara çıkmayan Bale, Galler Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde Makedonya ile oynadığı maçın kadrosuna dahil edilmiş ancak teknik direktör tarafından sahaya sürülmemişti. Bale'in Galler ile Sırbistan arasında 10 Eylül Salı günü oynanacak maçta da forma giymesi beklenmiyor.

MARCELO DA YOK!

Brezilya'nın Avustralya ile oynadığı ve 6-0 kazandığı hazırlık maçında sakatlanan sol bek Marcelo'nun da durumu netleşmeye başladı. Oyuna devam edemeyen Brezilyalı yıldızın sahalardan en az 2 ya da 3 hafta uzak kalacağı belirtilirken, Galatasaray'a karşı da sahada olamayacak.

Sporx

En azından Ronaldo'yu tanıyoruz ne yapabileceğiniz biliyoruz

• giymeyecek değil de giymeyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "gs'li troller konularımızı mahvediyor yea :(((("

• Böyle bir transferi biz yapsak adam ölse bile oynatırdık. Madrid oturmuş bir takım herkes birbirini tanıyor onlar için sorun olmaz çıkar oynarlar. Yenilirsek isco bale yoktu olsaydı ne olurducular türücek bu sefer.
  • Bu bal diyen arkadaslar olasi Real Madrid galibiyetinden sonra hahaha zuhaha da cekecek mi?
  • Yazıyorum buraya tam kadro çıkacaklar... geçen sene aynı şeyi Schalke maçında yaptı basınımız, yok Huntelaar kör oldu yok o yok bu yok şu yok, yedekler geliyor vs... Maça bir çıktık adamlar tam kadro !
  • Karşımızdaki takım Real Madrid Bale olsun veya olmasın yinede dünyanın en güçlü hücumu sahip takımlardan biri ,

Bence bu tarz haberler motivasyonu etkiliyor ,bence daha dikkatli haberler olmalı...

Bizim basınımız kura günü eyvah yandık der , maça yaklaşırız aslında olmayacak iş değil der , maç günü elimizden nasıl kurtulacaklar der , değişik bir şekilde kendi kendimize gaza geliyoruz ...

Her zaman aynı ciddiyetle olaya bakıp , hazırlanmalıyız bu durum taraftar içinde geçerli ...

Takımda Fatih Terim gibi bir hoca varken pek motivasyon sıkıntısı olmaz ama yinede dikkat etmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bale oynar hertürlü

• Bale yoksa sağ kanatta Di Maria oynar, Hakan veya Riera için yine büyük sıkıntı. Forvet arkasına da Modric'i çekerler. Göbeğe de Khedira ile Xabi Alonso'yu koyarlar sanırım, belki Illaramendi de orada şans bulabilir.

Marcelo'nun yokluğu ise büyük olay değil, o yoksa Coentrao var.

Bence en büyük avantajımız Mesut'un olmayışı
  • gerıt beyıl is onside??!!!?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Bale yoksa sağ kanatta Di Maria oynar, Hakan veya Riera için yine büyük sıkıntı. Forvet arkasına da Modric'i çekerler. Göbeğe de Khedira ile Xabi Alonso'yu koyarlar sanırım, belki Illaramendi de orada şans bulabilir.

Xabi Alonso da sakat yalnız. 3 ay olması lazım yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ince çok ince

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Bale yoksa sağ kanatta Di Maria oynar, Hakan veya Riera için yine büyük sıkıntı. Forvet arkasına da Modric'i çekerler. Göbeğe de Khedira ile Xabi Alonso'yu koyarlar sanırım, belki Illaramendi de orada şans bulabilir.

Xabi Alonso da sakat yalnız. 3 ay olması lazım yanlış bilmiyorsam.

O zaman Illaramendi ve Khedira oynar göbekte.

Karşımızdaki Real Madrid arkadaşlar, o sakat bu sakat diyoruz yerlerine koyduğumuz oyuncular gene üst düzey oyuncular. Adamların yedeklerinden 11 çıkarsak piyasa değeri bizimkileri geçer. Yani bu işin kolayı yok, hem bakalım kaçı oynayacak, kaçı oynamayacak maç günü göreceğiz. Her türlü zor olacak bu maç bizim için.

• Futbol kollektif oyun dur bizim saflar hala o yok bu sakat derdinde. Yerine oynucak oyuncu sanki amatör futbolcu .

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Yazıyorum buraya tam kadro çıkacaklar... geçen sene aynı şeyi Schalke maçında yaptı basınımız, yok Huntelaar kör oldu yok o yok bu yok şu yok, yedekler geliyor vs... Maça bir çıktık adamlar tam kadro !

bizim basının kolpalığı konusunda katılıyorum sana dostum, fakat; hunteelar sakatlığından dolayı bize karşı 2. maçta oynamamıştı diye hatırlıyorum? yanlışım varsa düzeltin lütfen
  • İlk maç çok önemli. Madridi kendi sahamızda yenersek şansımızı çok yüksek görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Yazıyorum buraya tam kadro çıkacaklar... geçen sene aynı şeyi Schalke maçında yaptı basınımız, yok Huntelaar kör oldu yok o yok bu yok şu yok, yedekler geliyor vs... Maça bir çıktık adamlar tam kadro !

bizim basının kolpalığı konusunda katılıyorum sana dostum, fakat; hunteelar sakatlığından dolayı bize karşı 2. maçta oynamamıştı diye hatırlıyorum? yanlışım varsa düzeltin lütfen

İlk maçta oynadı hatta darbe alıp sakatlanıp çıkmıştı, 2. maç yoktu ama gözlerinde ki sıkıntı yüzünden değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarhoş Kedi

ne ballı adamlarsınız

panpa bale ın oynamıcağı çok bariz zaten sezon başından beri 1 maça çıkmadı tottenhamla bu arada gelsin oda gelsin de görelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

İlk maçta oynadı hatta darbe alıp sakatlanıp çıkmıştı, 2. maç yoktu ama gözlerinde ki sıkıntı yüzünden değildi.

ilk maçta oynadığını hatırlıyorum... zaten ikinci maçı kastettim tekrar belirteyim; basının kolpa olduğu konusunda yerden göğe kadar haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarhoş Kedi

ne ballı adamlarsınız

dostum karşımızdaki adamlar baki mercimek değil ne balı
  • oynasın bence sonuçta yeni takımı ile ilk avrupa maçına çıkacak stresli olur ve uyum sorunu yaşayabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.