Şimdi Ara

Garen taktik ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyuna yeni başladım 2 lvl im Garen ilgimi çekti taktik paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canı full ile ultini atma adamın canı ne kadar az ise ultin o kadar fazla vurur bitirici olarak sakla
    Hırpalayan çıkıp e ni fulleyip tank çıkabilirsin tanklaştıktan sonra hırpalayanı kara balta yapabilirsin
    Atiklik çizmesi al
    Doran kalkanı veya zırh ve pot ile başla mavi pot alma
    Buradan buildine bakabilirsin tabi ingilizcen şart rehberi içinhttp://www.mobafire.com/league-of-legends/build/garen-can-carry-s5-5-5-403437

• Darius al teq at

• Kabiliyetler 2/0/0 gir kanasusamış ebedi vahşi canbiçen son fısıltı ve savaş çizmesi al teq

• Seviye yerlerde,kardeşim gir youtubeye istediğin hero'nun adını yaz Garen,Ashe,Varus ne ise,zaten orada tanıtım videolarını görürsün.Onları izle
  • - E-Q-W skill sıralamasıyla git.
    - Hırpalayan olması lazım. İlk başta onu çık gerisini karşıya göre çıkarsın. Mesela büyücü hero fazlaysa büyü direnci, saldırı gücüne dayalı hero da fazlaysa zırh çıkarsın.
    - Ultisi eksik can değerine göre vuruyor. Yani rakibin canı ne kadar azsa o kadar çok hasar verir.
    - Pasifindeki can yenilemeyi Ruh Gömleği ve Warmogla da destekleyebilirsin. O yüzden bu 2 itemi çıkman yararına olur.
    - Kara Balta-Günateşi-Randuin-Ruh Gömleği-Warmog-Ninja Tabisi veya Merkür botu gayet dengeli bir build olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    shyvana mı trundle mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.