Şimdi Ara

Gardırop tipi buzdolabı, çamaşır makinası ve kurutma makinası önerisi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Çamaşır makinası, kurutma makinası ve buzdolabı almayı düşünüyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.


    Özellikle @candogan62 Bey sizden tavsiye alabilirsem sevinirim. 3 sene önce sizin tavsiyenizle anneme Electrolux EWF1497CDW2 almıştım. Genel olarak memnun sadece 90 derecede yıkadığı çamaşırlar makinadan sıcak çıkıyor. Şebeke suyu yazın bile çok soğuk aktığından yeterince durulamıyor olabilir mi gibi bir endişemiz oldu. Onun dışında bir sıkıntımız yok. Bu model artık üretilmiyormuş. Bu özelliklerde bir makina önerebilir misiniz?


    Çamaşır ve kurutma makinası bir arada olsun istiyordum ama pek başarılı olmuyor gibi yorumlar okudum. Bir de makinanın kullanım süresi uzayacağı için tek cihaz için pek efektif gelmedi. Ayrı alacağım sanırım.


    Dondurucu almak yerine dondurucu bölümü büyük bir buzdolabı arıyorum. Bir tek gardırop tipi olanlarda dondurucu bölümü hacmi geniş. Arçelik 391640EI dondurucu net hacmi 190l görünüyor. Arçelik alınır mı? Başka marka model öneriniz olur mu?


    Teşekkür ederim şimdiden.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.