Şimdi Ara

Garantili Temiz iPhone 5S [1500 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    iPhone 6 aldığım için uzun süredir kenarda duran telefonum iPhone 5S 'imi satmaya karar verdim. Cihaz 32 GB model olup faturası kutusu bulunmaktadır. Resimlerde gördüğünüz gibidir sadece bir kaç köşesinde vuruk var ama artık telefonlar kılıf ile kullanıldığı için alan kişi bu durumu gözardı edebilir diye düşünüyorum. Şarj süresi olarak ortalama bi değere sahip klasik iPhone gerekli kısıtlamaları yaparsan güzel gidiyor ama aşırı kullanımda bayağı yiyor şarjı. Bu zamana kadar hiç servis görmedi ama dileyen kişi bi sıkıntı yaşarsa götürebilir şuanda 5 ay bir garantisi mevcut. Fiyat olarak 1550 TL düşünüyorum.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun başka sorularınız için site üzerinden mesaj atarsanız yanıtlarım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teornek -- 9 Temmuz 2015; 21:13:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata kenarda durmaya devamm eder dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok hocam. Aslen ilan amcaoğluna ait kendisi bu fiyatı yaz dedi onu yazdım

• Telefon araştıranların hevesinide kaçırıyosunuz arkadaş yasak gelmeli bence insanların hevesini baltalıyorsunuz
  • Orjinali zamanında 2550 TL olan cihazı 1500 e alırken mi hevesiniz kaçıyor hocam? Kusura bakmayın herkes her istediği rakamı yazar açık bir piyasa bu? Hoşunuza gider paranız vardır alırsınız yoksa pazarlık isterseniz uymazsa almazsınız. Kusura bakmayın tekrar diyorum cihaz benim değil sadece rica üzerine ilan açtım güvendiğim insan bildiğim insan ama kendisi bu fiyat dedi iyi günler dilerim.

• Hocam bilgi amaçlı yazayım yaklasik 3 ay önce tr cihazi 18 ay garantisi devam eden ciziksiz cihazi 1250tl ye sattım bence arkadaşıniz ciddi saticiysa piyasayi incelemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Hocam bilgi amaçlı yazayım yaklasik 3 ay önce tr cihazi 18 ay garantisi devam eden ciziksiz cihazi 1250tl ye sattım bence arkadaşıniz ciddi saticiysa piyasayi incelemeli

Hayırlı olsun hocam. Kendisine iletirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.