Şimdi Ara

GARANTİLİ SONY XPERİA Z BEYAZ RENK SIFIR SAYILIR....1575 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GARANTİLİ SONY XPERİA Z BEYAZ RENK SIFIR SAYILIR....1575 tl
    ALMANYA MEDİMARKT TAN KENDİM ALDIM ....CİHAZIN FATURASIDA TESLİM EDİLECEK...TÜM TÜRKİYEDEKİ MEDİAMARKTTAN ALINAN CİHAZLAR GİBİ 2 YIL GARANTILIDIR...İSTEDIGINIZ YERE AÇIN TELEFON SORUN...

CİHAZ KUTUSU TÜM AKSESUARLARIYLA MAĞAZADAN ALINMIS GİBİ TERTEMİZ TESLİM EDİLECEK...
    KAYDI ORJİNAL YASAL OLARAK HARCI YATIRILIP YAPILDI....İSTEYEN BTKYA TELEFON İLE SORABİLİR....PASAPORT İSİM VE BELGE YOLLARIM...

KESİNLİKLE KACIRILMAYCAK CİHAZ...CİHAZ KUTUSU DOCKLU MODELDİR..FAKAT DOCKU ARKADASIMA HEDİYE ETTİM DOCK YOK....

sanalpazardan 1575tl

http://www.sanalpazar.com/Garantili-Sony-Xperia-Z-Beyaz-Renk-Sifir-Sayilir....__isp7862681
    Fiyat : 1575 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Nisan 2015 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ÜRÜN FİYATINIZ ÇOK ÇOK YÜKSEK. ŞU AN 1545 İNT DE 2 YIL GARANTİLİ ÜRÜN VAR VE DE 200 TL HEDİYE ÇEKİ VERİLİYOR, 100 TL DE BONUS YÜKLENİYOR. YANİ 1200 DEN FAZLAYA SATAMAZSINIZ VE DE ÜRÜNÜNÜZ GARANTİLİ DEĞİLDİR. MEDİAMRKT YURTDIŞI TELEFON ÜRÜNLERİ TÜRKİYEDE GEÇMİYOR GARANTİSİ. YANLIŞ BİLGİ VERMEYİNİZ.
  • fiyatım yüksekse beni ilgilendirir satılmaz olur biter size kaca gider bu cihaz diye sordugumu hatırlamıyorum sen o zaman dediğin yerden alabılırsın saçma sapan yorum yapma ve sana medi markt faturasanın ve garantisinin gectiğini her şekilde kanıtlarım ilanı kesinlikle kirletme kimse senin yazdıgınla yola cıkmaz sony netceli arayıp ürünün alanya media marktten alındıgını fatursanın oldugunu bir arayıp sor bakalım ne cevap alacaksın işin gücün yoku kardes

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam üstte ilanına bak önce konuşma çok da, ALMANYA yazmışsın alanya fln değil, ne yazdığını , ilanını bilmiyorsun gelmiş konuşuyorsun. türkiye mediamarkt se tabiki geçerli de, üstte dediğim gibi ALMANYA yazmışsın ondan çok yüksek yazdım düzelt ilanını
  • Şimdi bu telefon almanya dan mı yoksa alanya dan mı alınma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.