selamlar. genpadan garantiden gelen jelatini üstünde 3 gs 16 gb telefonumu garantili ip4 ile takaslamak istiyorum... 1 yıl daha genpadan garantisi wardır. (30.10.2011) full kutu wede kutu içeriği ile gönderilecektir. tekliflerinizi pmden yaparsanız sewinirim. saygılar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.
cewapladım. takasa dewam_! saygılar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.
ewet müşteri memnuniyeti için yapılan değişimle gelen sıfır cihaz. saygılar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.
cewapladım. takasa dewam... saygılar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.
cewaplandı... dewam. saygılar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.